Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 494
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета🤗
Сандра, знаели се от къде е?

# 481
  • Варна
wavey
Скрит текст:
Благодаря на екипа от преводачи.
Изгледах епизода и мога да кажа, че вече и аз започвам да се дразня от развитието на действието или по-скоро от липсата на такова. Въртят се в кръг, повтарят едно и също, Рейян не спира да говори назидателно, все едно е учителка, а насреща й има непослушно дете, извършило беля. Зехра не искам да я коментирам - как е възможно да знаеш подобна тайна, свързана с миналото, настоящето и бъдещето на любимия ти човек и да мълчиш?!?!? И най-лошото е, че Азизе продължава да си играе нейните игри и всички останали да са пионки в ръцете й.

Крайно време е турската дизи индустрия да помисли сериозно по въпроса за дългите серии и вместо да ни запълват времето с любовните погледи между Нигяр и Юсуф, поне малко да започнат да разплитат възела.

Относно Акън, тъй като в подобно поведение са обвинявани и много други актьори, си мисля, че ако фенове и журналисти бяха по-малко агресивни към половинките на любимците си в живота, на тях нямаше да им се налага така открито да се дистанцират от екранната си половинка. Ако харесваш и най-вече уважаваш определен актьор, би трябвало да уважаваш и избора му в живота, независимо каква е и коя е. Как се чувстват заедно и какво му дава Сандра си е единствено негов, техен проблем и за мен е неприемливо да се обсъжда. Освен за Сандра, смятам, че това е обидно и унизително и за самата Ебру.

Скрит текст:
И за финал - дано върнат динамиката и логиката в развитието на действието, защото рейтингът, особено в така важната АВ група, неизменно пада. Няма нищо общо с това, което беше в първи сезон.
Много ми хареса написаното! Точно така е!

Има разлика и в играта на двамата вече и не е толкова харизматично. Излъчването им се промени.

# 482
Мен не ме интересува личният им живот, той за това е личен. Въпросът е да не страда сериала.

# 483
Да не го приключат до март месец?!

# 484
Да наистина Ебру , Акън и неговата половинка не са първите, към които феновете и журналистите са толкова агресивни. Така че не е, като да не са знаели какво ще им се случи. Но щом са се хванали на хорото ще го играят, въпреки че за някои вече да не са толкова харизматични. Ще се търпят, докато върви сериалът. Няма къде да ходят.

Здравейте момичета🤗
Сандра, знаели се от къде е?

Мисля, че е родена в Истанбул. По фамилията и съдя, че е по етнос е арменка.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 08:53 от nedlen

# 485
Хора различни - едни се съобразяват, други не. Така е в живота, особено на публичните личности.
 Така, че Сандра ако е умна, няма да върви след Акън с апатична физиономия, а ще покаже защо Акън е избрал точно нея, ще си лепне най-широката усмивка, ще върви до него хванала го за ръка и дори може да си отваря устата от време на време и да отговаря на журналистически въпроси.
Акън се дистанцира не само от Ебру, но и от другите си колеги. Не знам още колко епизода ще има сериала, но ако продължава Акън да се съобразява с капризите на Сандра и мама си, тази роля ще му остъне като връх в кариерата. Не съм сигурна, че някой режисьор ще си рискува проекта, за да угоди на половинката на някой актьор.
Сандра дали ще каже, че др. актьори не са се целували и не са се гледали страстно на снимачната площадка !!!!!! Тя да не си мисли, че си е избрала артист за гадже, който ще играе само ролята на борче в градината на конака!
Днес ще гледам преведения епизод.
Огромна прегръдка за преводаческия екип 💋

# 486
Добро утро Hug
Благодаря на момичетата за бг превода  newsm51 Сега го започвам.
А сега се обаждам по повод търпимостта между главните актьори.
Разбира се, че професионализмът изисква търпимост. Неприятното е, че тя винаги се усеща. А и със снимките извън кадър при такова гледане едновременно на сериал и производствен процес границите между реалност и художествено произведение се размиват. Хората следят едновременно отношенията в и извън сериала. Показно отдалечаване, особено в сравнение с първите серии, не може да не повлияе на възприятието.

# 487

Само не се знае чие дете ще е...

# 488
На Хандан. Тя си пожела дете, такова като Рейан.

# 489
  • На изток от рая...
Някой може ли да подскаже коя е песента, която звучи в средата на сериала, след като Азизе заплаши Султан.

Много ми харесва и съм почти сигурна, че съм я чувала и в друго дизи, но изобщо не помня къде Rolling Eyes

Ваканцията на дизитата май беше първите 3-4 седмици след Нова година, така че имаме още 4 епизода ако е така.

# 490
Някой може ли да подскаже коя е песента, която звучи в средата на сериала, след като Азизе заплаши Султан.

Много ми харесва и съм почти сигурна, че съм я чувала и в друго дизи, но изобщо не помня къде Rolling Eyes

И на мен много ми харесва. Много оригинално звучи съчетанието на пиано и този струнен инструмент. Мисля,че е мандолина, но не съм сигурна.

# 491
  • На изток от рая...
nedlen, благодаря!!!

Страхотна е, направо тръпки ме побиват.

# 492
Този муз. инструмент мисля, че е САЗ, нещо като тамбура, ама турска.

# 493
Заснето днес.
Колата на Миран пак се е повредила... Simple Smile Официалният представител на Порше в Турция дали няма да види антиреклама в сценария на сериала? Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 14:26 от nedlen

# 494
Ха-ха , ми то Порше излезе  ненадежна кола , хейле пък и джип Smile
Този път повредата е през деня  И да не е поправима , капитан планета Фъро ще прелети за помощ
Първи сезон ,ако може са се каже сезон беше 12 еп само Та те започнаха само историята Сега я развиват и затова ни се струва, че действието върви мудно и едва, едва . То , ако се разкрие бързо всичко ще трябва да свърши и серияла И на мен ми се точи като локум понякога действието , а пък заигравките в кухнята и чайчета с лимончета ги прескачам . Но пък втори сезон колко много любов ни показаха  Реймир Колко хубави думи си казаха , колко красиви моменти  имаха . Да не говорим за страстната им целувка и т.н.Картините на природата , сцените с конете - къде имаше в първи сезон  толкова от това ?

Сърдечни Благодарности за превода Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт