Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 476
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Боби, струва ми се, че Азизе пак ще се измъкне. Още й е рано да й изкарат всичките кирливи риза, а те са мнооооого. Няма човек около не я /и не само/, на който да не е провалила живота.

Къде е това интервю с Джан. Мислех го за умен, а той май доста се е олял откъм поведение. Явно се мисли за неустоим.
Наш Акън дано не ги сътвори същите, ама с  надменност и самодостатъчност.

# 556
Сабина Панчева‎
до
 ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
2 часа ·
Озет към 24 -та серия на ВЯТЪРНИЧАВ
Елиф не издържа на угризенията и признава на Азат, че тя е бутнала Хазар от стълбите, че той едва не  е умрял заради нея. Азат е в шок, не може да повярва на ушите си, че тя е способна на това. Елиф решава да  поиска прошка от Хазар, а също и да каже на всички, че Миран не е виновен за нищо. В същото време Миран и Рейян се връщат  от селото, където отидоха при стария бижутер, който направи пръстена на майка му. Отивайки до имението Шадоулу, Миран вижда Елиф до Азат, това го вбесява, той се опитва да я заведе у дома.
Елиф обаче избухва и се вмъква в имението и вика на Хазар Шадоглу да се покаже. Ще му каже ли Елиф, че го е избутала от стълбите? Че Миран не е виновен за нищо?
Някой хвърля на Рейян бележка, в която се казва, че тя ще намери отговорите, които я интересуват в селото на  Дилшах, на майката на Миран. На следващата сутрин Рейян изчезва без следа. Миран отново тръгва след нея. И така, къде е Рейян, отиде ли тя  да отговори на въпросите си  в селото, където е живеела  Дилшах, или това са триковете на Азизе?...
Епизода е  в петък  -6.12.2019  в 20.00 ч.по Atv...

# 557
  • Варна
Мери - попаднах на В контакте ( ВК) на клип с интервюто.
А мамашите така са го наредили, но са много точни. И те се възмущават.

За Азие е ясно , че ще протакат до последно, но все се надявам на финала да си получи заслуженото.
Да я пратят в Карс да живее сама, като не й дават пари. Само да й плащат сметките. Защото тя е силна заради парите и намира хора да правят мръсотии. За това пара за нея - йок.

Порових се да го намеря за Джан
Дано да се отваря така, че има текст превод към видеото , иначе е на испански и долу са коментарите : )))
https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&w=wall-118664574_15877
Само видеото
https://vk.com/video-132999259_456244842

А тия го скъсват от бъзици. Били дали съвет майка му на Джан да проведе с него встъпителна беседа / преподлагам нещо от сорта за първите седем години имат предвид : ))))) /
https://vk.com/video-173526015_456240013
https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&w=wall-173526015_56309

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 20:51 от BVAR

# 558
Боби, благодаря за линковете!
Прекалено високо самочувствие демонстрира Джан. Май се е объркал, като мисли че всички жени са като Деметката.
По-вулгарно държание в ефир не съм виждала като на тези двамата и мацката вместо да дава съвети на майката на Джан, да помисли нейната майка какво възпитание й е дала!?!? Срам йок!
То затова Ердоган ще им върне и фереджетата и бурките.

Нещо позабравихме анкетите, а във всеки епизод има моменти с много интересни въпроси. Например сега - дали Елиф ще си признае пред всички? На мен не ми се вярва. Пак ще подсмърча и ще си бърше сополите с ръкав и ще мълчи като ятак на разпит!

# 559
И на мен не ми се вярва , че Елиф ще си признае , защото напоследък нищо не се разкрива , а само чакат Азизе да скрои нови планове
От друга страна , защо ще крещи името на Хазар . Да няма да го поздравява за добър ден случайно Пък нали един път отиде до там и я върна Есма  Та може и на 5 серия вече  да каже
А нашите кога ще заживеят пак заедно не се знае  Така ми се иска да не се върнат при бабането

# 560
Боби, струва ми се, че Азизе пак ще се измъкне. Още й е рано да й изкарат всичките кирливи риза, а те са мнооооого. Няма човек около не я /и не само/, на който да не е провалила живота.

Къде е това интервю с Джан. Мислех го за умен, а той май доста се е олял откъм поведение. Явно се мисли за неустоим.
Наш Акън дано не ги сътвори същите, ама с  надменност и самодостатъчност.

Прословутото интервю на Джан Яман:
Скрит текст:
https://kino-teka.com/news/tureckie/5627-dzhan-yaman-u-glavnoy-p … sokoe-libido.html
Проблема не е какво Джан мисли за себе си, а какво мисли за останалите около него и защо един 30 годишен образован мъж не знае, че откровенността не е непременно добродетел.
Няма никакви изгледи според мен, Акън да направи дори минимално от това. Друг характер, класа и възпитание.

# 561
Прословутото интервю на Джан Яман:
Скрит текст:
https://kino-teka.com/news/tureckie/5627-dzhan-yaman-u-glavnoy-p … sokoe-libido.html
Проблема не е какво Джан мисли за себе си, а какво мисли за останалите около него и защо един 30 годишен образован мъж не знае, че откровенността не е непременно добродетел.
Няма никакви изгледи според мен, Акън да направи дори минимално от това. Друг характер, класа и възпитание.

dariVale, според мен Джан добродетелите изобщо не го вълнуват. Ако правилно съм разбрала, тази връзка Демет и Джан никога не са я`признали официално. И сега той откровено я злепоставя с това си изказване. Един истински мъж никога не би постъпил така. Между другото има рускини, които определят Джан като латентен гей. На първо четене звучи абсурдно, но като го понаблюдава човек може и да се позамисли. Постъпката му е точно, като на ........., сещате се за онази жаргонната дума за гей.

И аз мисля, че Акън е друга класа и никога не би коментирал така своя колежка, без значение в какви отношения са. Казват, че на интелигентните хора и когато са сами им е интересно. Може пък да не може да съчетава забавлението на снимачната площадка с нужната концентрация за изпълнение на режисьорските задачи. И за други актьори съм чела, че се изолират от другите на сета, за да могат да се концентрират.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 00:47 от Не се сърди, човече

# 562
  • ... да усещаш мириса на море ...
Абе стига с този хейт на Акън, бил високомерен, делял се от другите. Има хора екстроверти, има интроверти. Не може всички да са като Тансу, залепен за жените. Като гледате общи снимки, знаете ли дали Акън въобще е бил на сета. Освен това, на почти всички снимки, които не са на/около снимачната площадка, той е със спортен сак. Просто в свободното си време тренира. За първи път съм в тема в която актьора от сериалната двойка се хейти за сметка на актрисата. И това, че няма публикувани общи снимки, не означава, че няма такива...

# 563
Добро утро, момичета 🥰

Таре, нещо снощи си изтървала нервите Grinning
Не съм срещала коментар с хейт за Акън. Е може от време на време да се изтърва по някоя дума, но откога казването на истината е хейт?
Да, Ебру печели в симпатиите тук, но не виждам нищо лошо в това. Не може навсякъде да се тръшкат по главния Wink

Акън е номиниран за най-добър актьор на 9-ите годишни награди на социалните медии. В събота от 19 часа е награждаването.

Едно фотошопче за гюнайдън Heart Eyes

# 564

Таре, нещо снощи си изтървала нервите Grinning
Не съм срещала коментар с хейт за Акън. Е може от време на време да се изтърва по някоя дума, но откога казването на истината е хейт?
Да, Ебру печели в симпатиите тук, но не виждам нищо лошо в това. Не може навсякъде да се тръшкат по главния Wink

А-а, много съм си добре с нервите, Еве Peace Просто чувството ми за справедливост се събуди. "Хейт", може да е силно казано, но е кратка дума, описваща негативизма. Освен това нали знаеш, че истината може да е субективна. И нямам нищо против симпатиите към Ебру, не съм я коментирала и няма да го направя Wink

# 565
Не виждам хейт към Акън, по-скоро опасения да не се възгордее от славата.
Относно дистанцирането с екипа на сериала - има разлика от първи, началото на втори сезон и сега.
Лично мнение /имам право да го кажа, нали/ 🙂
Добро утро, бризчета и урагани!

# 566
Добро утро Hug

mery_poppins1, или както е написал Богомил Райнов "Тайфуни с нежни имена" Simple Smile

Акън е номиниран за най-добър актьор на 9-ите годишни награди на социалните медии. В събота от 19 часа е награждаването.

Поредната заслужена висока оценка за Акън. Дано спечели наградата.

# 567
Таре, вярно, че не си я коментирала Ебру. Затова пък Сандра се радва на подкрепата ти Wink
Но и тук се иска обективност, нали? Като почнем оттам, че никога не е работила във фонда Тохум, а си има онлайн магазин за бижута, удобно със същото име.
Нея мога ли да я хейтя нонстоп, или трябва да се съобразявам с нечии чувства?

Мери, не мисля, че Акън се е възгордял. Там му пречат други фактори - Сандра, мама, Симге и сие.
Когато е далеч от тях, видяхме, че си е напълно нормално момчето. Дори не се сеща за усилени тренировки. Справка - Кан Smile

# 568
Новия афиш на филма с Ебру и Ибрахим. Премиерата е на 20 декември.

Миг от театралния спектакъл на Оя и Ахмет.

Всеки да си гледа братовчеда и да не закача чуждия Simple Smile

# 569
Еве, ние сме свободна държава, хейти когото си искаш, даже и мен. Не разбрах каква е връзката с местоработата на Сандра, но нейсе Joy  Ще замълча и по тази тема, след като толкова време съм мълчала.

Лично мнение /имам право да го кажа, нали/ 🙂

И моето е лично и имам право да го кажа.

Общи условия

Активация на акаунт