Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 461
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро Hug

"Тайфуни с нежни имена" Simple Smile

Това е право в десятката! Приемам го за официално обръщение на списващите в темата 😁

# 571
Здравейте момичета Heart Eyes
Аз също не мисля ,че хейтваме Акън .Напротив , даже аз се опасяваме да не му навредят фасоните , които демонстрира напоследък . И най-вече заради нечия ревност ( ако има такава ) да не навреди на химията м/у него и Ебру .Защото химията м/у тях държи феновете .Не могат да се похвалят нито с кой знае какъв сценарий , нито с много атрактивни места на снимките на сериала .Също мое не задължаващо мнение Smile

# 572
Връзката, Таре, са твоите твърдения за местоработата, + колко е образована и подходяща.

Филе, тук сме точно заради химията, която ни омагьоса. Дано намерят сили и достатъчно ум, да ни върнат нещото, което ни държи в това дизи.

# 573
Здравейте "Тайфуни с нежни имена"Yum

tara_lezhka , а защо не коментирате Ебру  , нали всички сме за свободното слово
Аз  си спомням , че не я харесвате особено и даже мислех , че не коментирате серияла заради нея
Писахте , че лицето и приличало на пита , което много ми хареса , защото от тогава я наричаме с моята дъщеря ,
медената питка  Да ,  като се усмихне наистина  я оприличавам на приказката за медената питка на  илюстрациите от моите детски години .
За Акън , може и да имат общи снимки ,но не ги публикуват . Явно имат някаква причина за това
Първи сезон имаха , сега не .Разликата очебийно се забелязва, да не говорим каква лавина от снимки имат екранните двойки по другите серияли .
А последното обявяване на хаш-тага заедно беше трагедия . Той с ръце в джобовете с шапка и качулка на главата
И помен нямаше от предишните им представяния Стори ми се даже и неуважително спрямо публиката на серияла
И както се вижда това действие хаш-таг от двамата вече изчезна
Мисля , че много слуша майка си и нейните виждания за неговата кариера . Той не ми се вижда "свободен" да изживее момента , пък каквото ще да става . Но това което мисля не означава , че е вярно де Yum

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 11:47 от KrasiAnna

# 574
KrasiAnna Hug, ще минем без общите им снимки и съвместното обявяване на хаштаг. Важното е сериалът да продължава да ни интригува и да се запази магията в него. Селфитата и хашгтагът са част от пиара на сериала и имат отношение към рейтинга на сериала. Има хора които са вложили пари в тази продукция и чакат печалби от нея. Така че това най-вече е проблем на продуцентите. Ако сериала беше завършен и нямаше информация за снимачния процес, нямаше да питаме за селфита и хаштагове. Simple Smile
Щяхме да го гледаме и да се наслаждаваме на историята в него, без претенции за още нещо. Дизи индустрията сякаш залага и на риалити в сериала. Но в различните продукции го правят по различен начин. Харесва ли ни или не, начинът на нашите хора във втори сезон е такъв Simple Smile

# 575
  • ... да усещаш мириса на море ...
Връзката, Таре, са твоите твърдения за местоработата, + колко е образована и подходяща.

О-о, Еве, тъй като въобще не споменах за Сандра, не разбрах, че ми отговаряш за нещо написано преди време Joy Това е собственичката на Тохум Дизайн, Сандра просто работи там. Наясно съм и с разликата между Тохум Дизайн и Тохум Холдинг Peace, освен, ако нямаш предвид някаква друга фирма със същото име Rolling Eyes. Признавам си, че ми остава малко време да следя Акън, пък какво остава за Сандра Laughing Ако тогава съм писала за Тохум Холдинг, не помня, то е било, че за предмет на дейност беше посочен "текстил"

KrasiAnna, нещо сте се объркали. Никога не съм оприличавала Ебру с каквото и да е било, още по-малко с пита. Никъде до сега, в която и тема да съм писала, не съм съм коментирала физическите данни на когото и да било, ако няма какво положително да кажа. Напротив, винаги съм казвала за Ебру, че е секси и красива, и умее да флиртува с публиката. С това съм съгласна!

Що се отнася до хаштага, с това съм съгласна, че беше малко странно представяне. Някой мисля, беше изказал предположение, че е сниман след сцената в пещерата и са били болни. Но даже и да предположим, че не могат да се "понасят", в сериала има и други актьори. По времето на първи сезон хаштага на всяка серия беше обявяван от различен актьор или двойка, и за мен това е по-интересния начин. Защо решиха да го обявяват с няколко клипа, странно?

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 12:39 от tara_lezhka

# 576
"Вятърничавия" се снима от началото на годината.Една година вече хората живеят в Мардин, далеч от домовете, битовия си комфорт и близките си. Хора отворени, някои космополити - забити в глухата провинция, принудени да летят за да си спомнят цивилизацията. Аз приемам, че Акън просто е уморен от това и започва да му личи. Възможно е да е почувствал клаустрофобия да е непрекъснато плътно с хора, които не е избирал сам да му бъдат близки.
Нагледах се на продукция, в която задкадровите показухи прикриваха слабия сценарий и слабата игра на част от екипа. Докато в кадър Акън и Ебру си вършат добре работата няма значение дали извън него се поздравяват.
А пък и сто снимки съвместни да публикуват, ако играят без настроение - просто ще спрем да ги гледаме.

# 577
nedlen , разбира се , че ще минем без всичко това .Идеята ми беше , тези прояви някак създаваха усещането , че работата върви добре , че всички са един сплотен  екип и т .н   И на мен повече ми допадаше различни герои да представят хаш-тага Да PR е , но и той трябва за рейтинг , продажби
Ако няма рейтинг , няма и да гледаме
Първият тр сериял , който гледах беше завършен Като го изгледах колко инфо търсих , колко форуми прочетох , колко снимки търсих Тогава нямаше смарт тел с камери и т,н. и нямаше и толкова информация нагледна , само по слухове Yum

tara_lezhka Извинявам се , явно ми е останало такова впечатлението от коментарите накрая на сезона серията,  когато Ебру публикува оная снимка,  заедно всички със Сандра и майката  на Акън  на една тераса
Рядко се  обърквам , но се случва Yum

А Акън колко да е изморен ,млад човек е И цяло лято почина , не е като да не е Снимат от 3 месеца , не е много
И като гледам постоянно се прибира и разхожда . Какво да каже режисьора и другите зад камерата са постоянно на всички сцени Yum

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 13:44 от KrasiAnna

# 578
Здравейте прекрасни! Скоро нямах време да ви пиша, но ви чета редовно .Дори няма нужда да гледам сериала , правите си супер анализи. Нещо Младите не ми харесват. Измориха ли се , объркаха ли се ... не знам. Явно на продуцентите им се иска да изстискат още колкото могат рейтинг, но ако скоро не направят нещо по - рязко сценаристите има риск да изгубят рейтинг и никаква химия няма да ги спаси. Определено дразни Акън с целия антураж рошави лели около него всяка седмица в Истанбул, но сега такъв му е животът на човека. Понякога си изграждаме грешна представа за хората от ролите които създават. При него е така!  Иначе аз съм фенка на Джем, няма такава усмивка и стил. Супер ексцентричен и истински режисьор дори и в Дивия Запад. Все пак да пожелаем успех на Младите.

# 579
Привет на всички ви!
Хайде на професионализма   Grinning
https://vk.com/dizimaniamiras?z=photo-74204908_457305674%2Falbum … 74204908_00%2Frev
Просто трябва да се гледат очи в очи. Друго не искам от тях. То им се получава без напън.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 17:29 от Katya_I

# 580
Здравейте, тайфуни с нежни имена Simple Smile Много сте притихнали. Да не е затишие пред буря Simple Smile

Ще има разговор на високо ниво.

Скрит текст:
https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456247901%2F59824caaba7 … l_wall_-157453865
Миран казал на Хазар. По-добре тя да чуе това от теб...
Вчера през нощта е имало снимки на Ебру и Акън в хотела. Само не е ясно коя серия са снимали снощи.

Ето една възхитителна дама с осезаемо присъствие.

С Мухсин Кърмъзъгюл на премиерата на новия им филм.

Айда Аксал и дъщеря и Лейла.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 12:30 от nedlen

# 581
Здравейте, момичета Hug

В края на годината излизат всякакви класации.
В ютуб тази година, раздел сериали, най-гледана е първа серия на нашето дизи, с над 24 милиона гледания. Следващ е финалния епизод на Ертугрул, с 8,5 милиона.

# 582
Привет Simple Smile

24 епизод Онлайн превод
https://vk.com/feed?z=video-91891564_456241768%2Fbe80f06d3ee23a2 … _-91891564_310617

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 20:49 от grozdence74

# 583
Силен епизод, макар че гледах без превод - това мога да кажа за сега. И най-накрая Хазар не издържа на тормоза на Зехра и призна истината. Следва обратно гонене. Grinning

# 584
Рейян обаче май пак не му повярва!
Дано бабата е накарала Миран да започва разследване и вярата му в Азизе да се разклати.
И на мен епизода ми харесва на първо гледане, с превода ще стане още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт