Само крещи като изоглавен ,ще си скъса гласните струни ...Божеее,млад човек , образован , в кой век живее ?
Рейян макар и не образована е къде ,къде по напред в живота от него . напразни са усилията ѝ той да погледне малко по встрани ...Жалко !
Повече подхожда да е син на Джихан , защото чуят ли нещо ,което им оттърва ,веднага "запяват" . На Джихо му трябваше да чуе измислената от Азизе история , да види беса на Миран и веднага да стовари всички несполуки на гърба на Хазар ....
Какъв е греха на Насух бей !?!?!?!
София, такъв е животът. Миран има типичното мъжко поведение, за жалост. Обеща какво ли не на Рейян, а продължава да крещи и да заплашва.
За разлика от Рейян, която каквото и да се случи, казва "до теб съм, няма да те оставя".
Азизе удари дъното с това театро на гроба на сина си. Пълно нищожество. Ако досега предизвикваше омраза, сега вече само отвращение може да предизвиква.
Бележките до Азизе и писмото на Дилшах не са ли с еднакъв почерк?
Странно ми е какво помни Миран за майка си, след като тя е умряла на 20 години, всъщност малко преди да навърши 21. Едва ли го е родила на 15. Да е бил на не повече от 2-3 годинки. Спомените му са внушени от бабата.
За Насух предполагам, че за да предпази Хазар в казармата, не му е казал за женитбата на Дилшах. Мълчал е, не е попречил по никакъв начин.
И накрая да внеса нотка реализъм след еуфорията с целувката. Много интервюта с актьори съм гледала и чела, много пъти са обяснявали как са били заснети дадени любовни сцени. Всичко е въпрос на професионализъм. Дори за "релефа" имаше в едно интервю с актьор, щастливо женен и баща на 4 деца. "Тялото реагира, но в главата няма нищо". Не цитирам дословно, но мисля, че смисълът е ясен.

А той си е на Миран и Рейян, силни сблъсъци между тях в диалозите им. И много силна игра и на двамата. Миран на моменти трепереше от противоречията, които го разкъсват - и в тяло, и в глас. Страхотен е. Азизе е направо дявол в пола, но пък ясно показва как омразата може тотално да изкриви човешки характер.