Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 498
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Таре Grinning

Аз искам да питам сега, не знам дали е резонно, на нашите либидото достатъчно високо ли е Thinking

Да се аргументирам Grinning

# 511
Не знам дали правилно разбрах думите на Джан Я
Мисля , че иска да каже , че трябва един актьор в любовна роля да излъчва сексапил Да омая парктньорката си за да им се получи ролята и зрителите да им повярват
Друг е въпроса , че в ролята на Дж Девит актьорска игра не видях Но пък лъхаше на сексапил

# 512
Айй Джан либидото хептен удари дъното вече Grinning

Мури, съгласна съм с теб. Да, макар и бавно, разкриват се тайни. Да, има последователност, разгръщат образите. Но тези повторения хич не са ми ОК. Сега гледам задкадровото от 24 серия, 
с поршето... Даноо поне и продължението се повтори Stuck Out Tongue Winking Eye
Много се ядосвам с Рейян и многострадалната й физиономия нонстоп, натякванията... Сега, стана ми ясно, че нарочно се държи по-серт, за да не се поддаде на сърцето, което й казва, че Миран е невинен. Това добре, но как пък все един и същ лайтмотив - ти чу ли баща ми, видя ли баща ми... Бактън бе!

Отначало повторенията ми харесваха , бяха в различна ситуация Обаче сте прави едно и също с Реймир дотяга
Повторението след счупването на Поршето го чака "цял един народ"Stuck Out Tongue Closed Eyes.Но някак ми се искаше  да не е по колиби и паланки. Прилича ли на големия Асланбей все на полеви условия най-съкровените моменти от живота му да се случват Нашата красавица това ли заслужава ? Това в кръга на шегата обаче , предната серия спаха на земята , сега пак ли ? Или в старата къща на Мелике . Поне Меликето ще подсигури огъня

# 513
Еркан Петеккая също се е опитвал да убеди Нургюл Йешилчай за либидото между партньорите в Твоят мой живот, но историята завърши в съда и с излизането на Нургюл от филма. Не съм чула за успешен проект на Еркан след тези изцепки. Та и Джан по същата линия.

# 514
И аз да се изкажа по повод либидото Simple Smile
Не знам дали е точно либидо, химия или нещо друго, но Джан е прав ,че няма ли нещо такова , сериала не се получава, поне що касае любовната линия.Друга тема е,че вече прекали с изказванията си и звездеенето си. Винаги съм смятала ,че е много важно да се изберат подходящи партньори, при които въздуха да гори в общите сцени, всички сме гледали такива двойки,виждали сме как един актьор с една партньорка  му се получава, а с друга не.

# 515
Не съм съгласна, има сериали, за които се знае, че има непоносимост между двойката ГГ, но по нищо не личи във филма. То ако ставаше само с либидото, една и съща двойка щеше да играе винаги, това е опорочаване и омаловажаване на труда и професията им.

# 516
Не съм съгласна, има сериали, за които се знае, че има непоносимост между двойката ГГ, но по нищо не личи във филма. То ако ставаше само с либидото, една и съща двойка щеше да играе винаги, това е опорочаване и омаловажаване на труда и професията им.

Просто исказвам мнение.
Най силните любови се раждат между тези , които не се понасят и карат.

# 517
# 518
Таре Grinning

Аз искам да питам сега, не знам дали е резонно, на нашите либидото достатъчно високо ли е Thinking

Да се аргументирам Grinning

Тези двамата имат нещо което е много много по-високо от каквото и да е либидо - имат професионализъм!
За това ще им се получават нещата докато трае проекта и ще се поздравяват като се засекат в някой МОЛ и след като проекта свърши!

# 519
Вале, аз за поздравите в мола съм на друго мнение, ама нейсе Grinning

В неделя е награждаването за Златната пеперуда, нашият екип щял да е в пълен състав. Това означава, че ще има награда/и. Отделно Ебру ще има награда като една от трите изгряващи звезди на Пантен.

https://twitter.com/Sterillendiniz/status/1201537203857428482

Декември е месецът на Ебру. Очакват я още участие на фестивала във Франция, и презентация на филма им с Исмаил.

Исках да ви покажа, но изгубих снимката. Исмаил е рожденик тези дни и съпругата му беше го изненадала с торта, като филмова лента. Последния кадър беше от ŞuursuzAşk. Подкрепя жената съпруга си, не е като намусеното Ленче... опс, Сандриня.

# 520
Някъде вижда ли се класирането за пеперудите? Само от зрителски вот ли се формира?

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 19:33 от dessince

# 521
Да допълня . Ебру ще учатства в новогодишното издание на Гласът на Турция
Демет също ще участва , както и Айбуке с Фуркан и още една сериялна двойка от Любовта разплаква (нещо такова) Със сигурност е бил поканен и Акън , но ... , а новият сериял на Демет още не е започнал  така , че няма все още сериялна двойка при нея .Миналата година Джан и Демет заедно участваха .

За професионализма -  във всяка професия се полагат много труд и умения ,   изисква се опит и време хъс и амбиция.  Изгражда се бавно и полека Малко хора са се родили професионалисти
Стараят се много Ебру и Акън , но има още какво да покажат и научат Та те за първи път са в главни роли .
(изключвам предния никому неизвестен сериал на Акън) Та има и нещо друго Yum Какво е не знам вече
Пример за професионалист от гилдията им е Каванч ( и не само) , но колко години вече учи и работи
За Исмаил Х  се видя , че свободно т.е. нормално се държи човека .Имаха си закачки с Ебру в самолета и   видео разговор Ебру снима с него от Кан , а хем работиха месец или месец и половина

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 21:58 от KrasiAnna

# 522
И аз да се изкажа по повод либидото Simple Smile
Не знам дали е точно либидо, химия или нещо друго, но Джан е прав ,че няма ли нещо такова , сериала не се получава, поне що касае любовната линия.Друга тема е,че вече прекали с изказванията си и звездеенето си. Винаги съм смятала ,че е много важно да се изберат подходящи партньори, при които въздуха да гори в общите сцени, всички сме гледали такива двойки,виждали сме как един актьор с една партньорка  му се получава, а с друга не.

А пък аз да се изкажа по повод на Джан... Беше ми един от стойностните актьори, гледах го в "Пълнолуние", направи запомняща се роля там... След това... потрудих се да гледам "Птичката", но не успях... Не ме грабна сюжетната линия, но пък и Джан се бе променил много.. Не само като физика, но и като актьорска работа.. Много си беше повярвал.. Натрупа едни мускули и с това самочувствието му хвръкна в небесата... По същия начин и моята симпатия към него отлетя, та се не видя...

# 523
Сега прочетох в един инстаграм акаунт със спойлери и то верни в повечето пъти  , че Миран и Рейан ще са в  старата къщата на Дишлах Миран като толкова години не се е сетил да отиде , сега поне с Рейан да отидат

# 524
  • Варна
Джан ми стана ясен още от Пълнолуние, но там ролята му пасна на характера и не си пролича, че не става за актьор. Птичката я изтраях няколко серии, където се потвърди мнението ми. Ако на него му стига само сексапил - много му поздрави. Пълно е с красавци - празноглавци.
Язък му за юридическото образование. Наистина много си е повярвал. Още повече ме разочарова като човек.
Изобщо не знае как да говори и само забърква каши : )))) - ама скорпионска му работа; Дай му да жили там : )))

Сега за Херджаи
На Зехра й изкривиха образа, не беше такава.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 22:10 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт