Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 475
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Трейлър на испански и на арабски Joy
https://youtu.be/DuWSL4-gugE
https://youtu.be/W-Nkwd8obkc

# 541
# 542
Оооо, това си е вторият фрагман, Севди  Peace
Майката на Дилшах казва, че дъщеря й насила е омъжена за Асланбей.
Сценаристите се стегнаха.  Laughing

# 543
С превод Blush

https://ok.ru/video/1341931260612

И е с любимата ми музика от сериала... Перфе Heart Eyes

# 544
Добро утро Hug
Фрагът е бомба, както се изразява Бану. Вече има над милион гледания. Сценаристите натрупаха много тайни и беше време да почнат да ги разкриват една по една. На Миран му предстои да изживее огромна мъка, като разбере за своя жесток житейски жребий. Да се надяваме, че любимата му ще даде утеха и подкрепа...

# 545
Добро утро, момичета Hug
Миран ще разбере част от истината, или поне ще започне да му просветва. Все е нещо, на фона на непобедимата Азизе, егоистичната Зехра и къмпъни.
Планът за серията е следния (според мен): Рейян получава бележката, тръгва за селото на Дилшах. Мелике казва на Миран, той хваща пътя след нея. Намират родната й къща, бабата на Миран разказва това, което знае женицата. Дилшах не е искала да се омъжи, взели са я насила. Едва ли ще знае повече. Връщат се в Мидят, виждат Азат и Елиф пред конака Шадоулу. Елиф с последни изблици на смелост казва в очите на Хазар, че тя го е блъснала. Лъсва истината, следва потресения поглед на Рейян и край на 24 епизод. Bowtie
Бомба! Ако ни пуснат и малко романтик тайм, няма да се оплакваме хич Grinning

Наградите Алтън Келебек са отменени за неопределено време. За сметка на това, снощи се състоя бая арт церемония за наградите на списание ELLЕ. Някои от наградените са:

Най-добър актьор - Арас Булут Ийнемли
Най-добра актриса - Демет Авгар
Изгряващи звезди: Танер Олмез и Дилан Чичек Дениз
Най-добър мюзикъл: Алиса в страната на чудесата
Най-добър чуждестранен актьор: Пен Баджли

# 546
Здравейте

Не можах да разбера ,тази баба , бабата на Миран ли се явява .Майката на Дишлах така ли излиза?
Той Миран дремал толкова години , добре , че Рейан отиде да я търси . Е те и дадоха "сигнал" ,но тя веднага запали

И аз мисля , че така ще се развие серията. И силно се надявам Елиф най-после да се престраши да каже истината ,че 5 серии вече ми  омръзна с нейните терзания Писмата ще чакат още серии то е ясно .
А тези 5 сценаристки да вземат вече да поуспокоят Миран и Рейан с малко любов Да утихнат страстите , току виж Миран спре да плаче и ридае , а да взема решителни мерки Yum

Ейй,  много жалко за наградите , таман си казах в петък -онлайн сериял , в събота онлайн - реал Smile

# 547
КрасиАнна, според мен е майката на Дилшах. На снимката с малката Дилшах бяха мъж и жена, явно родители, и майката беше със същата кърпа на главата.

Сега се замислих пък, защото е много по-възрастна от Азизе и Насух например, ама филм да става. Може пък да е прабаба на Миран Grinning

# 548
КрасиАнна, според мен е майката на Дилшах. На снимката с малката Дилшах бяха мъж и жена, явно родители, и майката беше със същата кърпа на главата.

Сега се замислих пък, защото е много по-възрастна от Азизе и Насух например, ама филм да става. Може пък да е прабаба на Миран Grinning

Благодаря , все роднина  да е , че Миран хейле повярва Yum

# 549
Бану приветства Гювен Хокна, но не се разбира каква ще е ролята и.

По-наблюдателните фенове са видели, че на люлката в къщата на бабата пише Миран. И че люлката е същата с тази от фрага на сезона, в която е бебето на Миран и  Рейян.

# 550
Интересно, кой е направил люлката, издълбал името... Какво прави при бабата...
Отгледан ли е Миран в нея, или само е била приготвена за раждането му...
Интересна врътка направиха сценаристите.

# 551
Може би е била подготвена за Миран, но Асланбей са взели Дилшах преди раждането

# 552
Сердар и Тансу, чакали актьор с либидо Joy
Не разбрах кой кого Sunglasses

Между другото, на Фарук Тургут му писнало от Джан, след последната изцепка "ела в задната стая да покажа", и сериалът му се отлага за септември. Изпратили го в Кипър със забрана да общува с медиите. Оттам отива войник, а оттам да води Сървайвър в Италия.

# 553
Цялата истина ще излезе, или нещо подобно, от официалната страница.

Джан много се изложи, не е май много сигурно за сървайвър. Едва ли не е затънал в алкохол и още нещо. Поне така четох.

# 554
  • Варна
Привет : )

Ей, браво на тия наблюдателни фенове.

Еве - много мерси за всичкото инфо Hands Plus1

Най-много ме вълнува как Азизе ще си получи заслуженото и как ще й натрият носа.
Като знам как хленчи и нарежда, си я представям как се оправдава.

И все пак - Фърат ли е истинския Асланбей?

Джан се доуля с това поведение и тия реплики за пробването с водещата. Много грозно беше.
А как се клати и върти на стола като някой неврастеник. Не го знам пие ли, някакви вещества ли ползва, но не е адекватен. Много е агресивен към жените. Голямо разочарование се оказа. Дано в Кипър му просветне малко и да се осъзнае какви ги е натворил.

Общи условия

Активация на акаунт