Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 122
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia, Bulgaria
Кой вчера ви се похвали колко му е добре и няма стандартните симптоми? Аз? Joy От снощи ми е много гадно. Гади ми се постоянно, добре че не повръщам. Обаче разбрах, че фанта портокал ми помага.
През нощта беше тегаво положение и при мен. Цяла нощ се въртях и не спах грам добре. Сутринта бях като пребита. Добре че времето беше хубаво днес та поизлазох на въздух. Да ви кажа все от дясно ме придърпва. Колкото до децата, аз първо на щерката казах, много е доволна😁. Със съседката децата ни имат 5 месеца разлика, сега и тя е бременна отново, само че живот и здраве ще имат 1 месец разлика. Просто им казахме и на двамата че ще има 2 бебета, а не едно и малкия каза на моята "мале мале Нати и ти ще си имаш сестричка 🤣".

# 196
@Ledena`Kralica - фанта не се бях сетила. На мен много ми помага за гаденето газирана вода или чай от джинджифил. Аз съм 8 с. + 4 дни, до сега си бях супер, ама днес направо едвам не съм побъркала Fearful Някой ако има други трикове против гадене да споделя моля Blush

# 197
Това с газираната вода, хем го бях чела, хем забравих да пробвам. Още утре ще си купя. Аз днес съм на 2 мандарини... Знам, че трябва да опитвам да ям, ама с това гадене просто не искам и да си помислям. Момичетата с гаденето, вие насилвате ли се да се храните или като мен, колкото да не припаднете? Joy

# 198
  • Варна
Вода с лимон и джинджифил и чай от мента препоръчвам аз Simple Smile Не бих казала,че ми е чак толкова тежко положението колкото вие обяснявате,че сте (смисъл,че аз поне ям редовно колкото и гадно да ми е после), но когато ми стане най-тежко и чак не мога да дишам пия вода с лимон или чай от мента и ми просветва. Simple Smile

# 199
  • Sofia, Bulgaria
Аз задръжки към храна нямам Grinning. Доста си хапвам. Но напоследък все кисело грозде, кисели ябълки, портокали все такива неща ми се дояждат. Ама и манджата си върви:joy: Днес си купих 2 панталона с ластик отгоре и съм много доволна. Мисля да изкарам с тях. Мушнах се в едни дънки мой днес и памучна блуза, гледам в огледалото: Я наденица на хоризонта Dizzy Face

# 200
Здравейте момичета!
Моля за препоръки за женска консулрация в София на добър АГ специалист работещ със здравна каса или частен кабинет?!

# 201
  • Варна
Ледена Кралица, и аз се чувствам ужасно в дрехите си. На моето телце, новите +4 килограма се отразиха драстично. Дънките не ми стават, чувствам се като кренвирш в тях.  Ходя само с поли и клинове, обаче клиновете ми и те ми теснеят, та събота планирам да заведа мъжа ми в мола 😂

# 202
Аз гледам да хапвам поне по малко, въпреки че постоянно ми се гади и само при мисълта за храна започва да ми се повръща Weary Миризмата на храна ми усилва гаденето, но започна ли да се храня, то докато имам залче в устата се чувствам добре. След това, естествено ми се гади хиляда пъти по-силно, но поне знам че съм сложила нещо в стомаха. Кейлийн, опитвай да хапваш по малко и на често, защото и празният стомах също увеличава гаденето.

За дрехите, аз от две седмици си нося дънки за бременни и ми е екстра! Въпреки че не съм качила килограми, а даже съм свалила 1 кг, то коремът ми е много подут и не ми стават моите си дрехи, а и този широк колан от плат на дънките ми топли кръста доста добре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203
Аз съм добре днес , много много нищо не ми се яде, пишкам често и имам тежест в матката , оказа се че съм с обърната матка , има ли друга мама с такава да сподели как е при нея

# 204
snej_anka Аз лично не ходя на частно. Взех си направление за гинеколог от личната, отидох си при лекаря, който искам да ме следи. С това направление имам право на 2 прегледа. Днес беше втория. След 2 седмици доктора сам ме вика с направление за ЖК, преди 12с ще е. Така, че не е задължително да е след 12с. При мен нещата се развиха - преглед за установяване на бременността, преглед за сърце и после ще е ЖК. Около мен масово така протичат нещата на момичетата, освен ако не трябва някакво по-специално следене.

За кой град и доктор става въпрос?

# 205
Аз от сутринта до обяд почти не мога да хапна нищо. След това някакси ми светва и до вечерта си хапвам добре. Някъде прочетох че спрайта много спомага за гаденето. И онзи ден при едно пътуване ми стана много зле, взех си един спрайт и наистина ми премина гаденето. Но като цяло всички безалкохолни напитки, особено с лимон и портокал помагат. Аз съм в 9та г.с. но не съм качила нищо засега и си нося дрехите. Не че много излизам напоследък де 😄

# 206
Аз съм добре днес , много много нищо не ми се яде, пишкам често и имам тежест в матката , оказа се че съм с обърната матка , има ли друга мама с такава да сподели как е при нея
Meldim моята се обърна след предишната бременност - и аз усещам тежест понякога, особено като се изморя повече и ми се пишка много често. 🤷‍♀️

# 207
Аз съм чувала,че болките са малко по-интензивни до 4тия месец докато се изправи , дано да е така , защото нямам контракции а все едно игличка ме боцка от вътре много странно, и ти ли си така?

# 208
Добро утро момичета, доста притеснено ми е, защото от вчера сякаш нищо никакви симптоми. Гърдите спряха да ме болят, не ми придърпва долу. Единствено, че сякаш имам мускулна треска на целият корем... В петък съм на лекар за сърчице, но дотогава ще полудея, дали някоя от вас е минала през подобен период, май предпочитам всички симптоми само да съм спокойна, че бобчо е там...

# 209
Добро утро момичета, доста притеснено ми е, защото от вчера сякаш нищо никакви симптоми. Гърдите спряха да ме болят, не ми придърпва долу. Единствено, че сякаш имам мускулна треска на целият корем... В петък съм на лекар за сърчице, но дотогава ще полудея, дали някоя от вас е минала през подобен период, май предпочитам всички симптоми само да съм спокойна, че бобчо е там...
И  aз имaм товa кaто муcкулнa треcкa , кaто cтaвaм или лягaм ме боли коремa. Много е cтрaнно и aз cе чудех дaли е нормaлно. Инaче днеc влизaм 7г.c и aз нямaм много cимптоми ,,но cе cъбудих c ужacно глaвоболие.

Общи условия

Активация на акаунт