Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 119
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета, доста притеснено ми е, защото от вчера сякаш нищо никакви симптоми. Гърдите спряха да ме болят, не ми придърпва долу. Единствено, че сякаш имам мускулна треска на целият корем... В петък съм на лекар за сърчице, но дотогава ще полудея, дали някоя от вас е минала през подобен период, май предпочитам всички симптоми само да съм спокойна, че бобчо е там...
И  aз имaм товa кaто муcкулнa треcкa , кaто cтaвaм или лягaм ме боли коремa. Много е cтрaнно и aз cе чудех дaли е нормaлно. Инaче днеc влизaм 7г.c и aз нямaм много cимптоми ,,но cе cъбудих c ужacно глaвоболие.
за теб не знам, но моят е доста подут, абе сякаш съм в 4ти месец и може би е от това, разтяга се корема, но така ми се иска да дойде петък, защото главоболието аз сама си го създавам. Първа бременност ми е адски много се притеснявам...

# 211
Здравейте,
Видяхме сакче и сърдечна дейност. Heart
Само че отговаря на 5 седмица вместо на 6-та и това мен много ме притесни, макар че според лекарката било нормално предвид, че не се знае кога е била овулацията.
Но разбрахме все пак, че е едничко, че е живичко и че му тупка сърчицето.
След 2 седмици пак на преглед за установяване на по-точни седмици и размери.
Все за нещо се притеснявам, Като чета май и вие не оставате по-назад. Simple Smile
Прекрасен ден ви пожелавам!

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 10:59 от Fifiana

# 212
Фифи, честито сърчице! Бързам да те успокоя, че сърдечна дейност се засича след 6 г.с.,така че не се притеснявай. Надявам се като отидеш пак, всичко да е наред и да ти стане по-спокойно. А с какъв ехограф те гледаха - вагинален или коремен? При коремният, понякога, не може добре да се вижда и с детайли.
Да, притеснения има винаги. Особено при тези като мен, които са първа бременност и всичко им е ново и неизвестно. Simple Smile

# 213
С вагинален. Пазарих се за коремен, но каза - не може, с коремен - след 12 седмица.
С какъв ехограф ви гледат в периода 5-12 с.?

# 214
С вагинален. Пазарих се за коремен, но каза - не може, с коремен - след 12 седмица.
С какъв ехограф ви гледат в периода 5-12 с.?
Да и мен с вагинален ще ме следят до 12 г.с.

# 215
  • София
Уф, аз не повръщам, но имам позиви сутрин рано и после ме боли корема от напъването. Освен това всяка сутрин се будя и се чувствам гладна. Вчера и днес съм с главоболие и ми е отпаднало, чудя се дали да не си взема няколко дни болничен др-Та седмица да си помързелувам вкъщи. Планирам половината декември да съм отпуск. Вчера си записах час за фетална морфология в МЦ Марковс при Димитър Марков. Исках при Елена Павлова, ама е отпуск точно, когато трябва да ходя. Та на 26-ти ноември сутринта сме на линия и на 27-ми мисля да ходя до Майчин дом за БХС. Някъде между тези часове трябва да отида и при личната за направления, при хематолог и да ме регистрират вече. Почва се голямото обикаляне Simple Smile последно бебчо го видях на 25 октомври, обаче то прегледите са на месец след 3-тия, така че гледам да не го мисля и да се притеснявам излишно. След морфологията ще кажа вече на каката и на приятели и познати, да чуем първо, че всичко е наред,  че каката е на 3г и ще раздуха бързо новината 😂

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 13:35 от vikim23

# 216
Момичета докато нямах симптоми и забравях че съм бременна сега за два дни всичко се промени постоянно ми се гади повръщам и ми е мн лошо днес вече съм в 9 седмица и 1 ден утре съм на преглед и ще насочим час за бхс само че аз ще трябва бда остана в болницата за него защото след него веднага ще направим серклаж и да ви кажа много ме е страх аз съм почивка вече не ходя на работа защото ме водят рискова бременност и до края ще трябва да лежа 🥺 но ще трябва да издаржа момичета кожата ми е ужасна имам пъпки сеедно влизам в побертета ама аз и тогава нямах:stuck_out_tongue_winking_eye: косата и тя капе много направо съм страшна:stuck_out_tongue:Приятен ден на всички

# 217
  • Варна
Сутринта ми започна в 7 часа с повръщане и от тогава до сега.... Weary Tired Face
Чувствам се ужасно!

# 218
И при мен така. Хапвам нещо, пийвам и тичам към банята. Край няма. А на всичко отгоре съм много нервна, само гледам да се скарам с някого.

# 219
Присъединявам се към общото настроение. И на мен ми е зле и ми се гади нон стоп. Всяка нощ като легна се надявам на другия ден да съм по-добре, ама няма такъв късмет. Изобщо са ми потънали гемиите и хич не ми е радостно... Само като се замисля колко в началото съм още и ми се реве Disappointed

# 220
  • Варна
Много се надявам при мен да е просто bad day , a не началото на такъв цял период както при теб Кайлин и Омчето И всички други които от седмици сте така , защото наистина не знам как издържате!

# 221
Аз си знам как издържам, ама другите около мен как издържат на мрънкането ми, идея си нямам.
При мен днес стават точно три седмици откакто ми е суууупер зле и не съм излизала почти от вкъщи. Предния път ми мина деня, в който влязох в трети месец. Сега си стискам палци за утре.

# 222
Хайде, ставаме все повече и повече Grinning Много е гадничко, така е, но както моята майка ми каза: "Да станеш мама не е никак лесно!", то и през това ще преминем и ще дойдат хубавите дни, в които ще ходим наперено с коремчето напред и ще се радваме на растящия живот в нас. Би трябвало след 9та седмица вече да намаляват тези неразположения, защото тогава вече ЧХГто май започва да пада, а нали обвързват високите му нива точно с гаденето. Мислете си от хубавата страна - гаденето и повръщането са хубави, защото означава че бебчо се настанява трайно в нас. Аз мисля да изпробвам едни гривни против гадене...

# 223
Оммче да кажеш има ли ефект. Такова чудо не бях и чувала Grinning
Амелие стискам палци да ти размине с влизането в 3ти месец.
Аз ги гледам познати по фб и инстаграм, а и непознати. Бременни, красиви, щастливи... Как става тоя номер не знам? Няма да ви казвам откога не съм си мила косата, че ме е срам. Нямам сили за елементарни неща. Б@си.

# 224
Ох и аз днес съм 8+5дни и нямам търпение да дойде периода в който няма да ми се гади и да ми се повръща.Гладна съм иначе постоянно, но щом хапна и след малко тичам във ВЦто.Но аз съм така вече 5,6 седмици.Сутрин като стана леле изпитвам зверски глад.С предишните бременности не съм усещала глад.Повръщала съм пак до края на 3ти месец.А една моя приятелка повръщаше 9тте месеца.Дано не се случи на никоя от нас.

Общи условия

Активация на акаунт