Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 118
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Аз освен с повръщането, от няколко дни имам проблем с настроението и нервите.. Много ме дразнят всички около мен, на работа едвам търпя колегите. Напрягам се за най-малкото, много ми е криво. Май искам да излизам в болничен вече, но пък като се знам цяла зима ще изперкам вкъщи, а пък и заплатата ми е фактор. ММ горкичкия сигурно си отдъхва на работа, не че не му пиша да се оплаквам все за нещо ама поне не мрънкам на главата му. На всичкото отгоре вечер към 4-5 се събуждам и започва едно въртене, едно чудо.. Сдухано ми е все едно пред Ц. Confused

# 226
Здравейте.Първо да пожелая на всички,на които ви е зле да се оправите или поне да не е чак така тежко положението.На мен понякога и днес включително изпитвам на моменти зверски глад,хапвам но сякаш направо треперя цялата и малко ми е никакво .Снощи не вечерях,нонпо едно време ми преглядняни си намязах две филии с мед.Сутринта нямах търпение да си взема закуска.Трябва да избягваме тестените,но поне аз не мога у без хляб не се усещам сита изобщо.Ори това ям само бял хляб,защото всякакви други не ми харесват на вкус.

Тия дни ММ само ви вика "леле какво коремче имаш вече..." и аз все едно съм в 4 месец поне.Четох,че то третия месец не ни личи бременността,но ни се подува просто корема.Яз до сега съм качила само 1-2 кг,но в най-добрия случай до края на бременността ще стана 90 и не шашкам,но каквото такова и над 100 да стана ,вас съм добре и бебето най-вече.
Аз си лягам работа,та се наспивям,но всяка сутрин меря БТ в 5:40 и после само се въртя,докато дойде време за ставане за работа.А я меря толкова рано,че има дни ,в които ставам тогава,а нали трябва по едно и също време да се мери и от 3 месеца даже се събуждам понякога преди алармата Simple Smile

Аз имам само една пъпка,излезе ми вчера до устната,но май не е от бременността,а от това,че си пипам лицето с мръсни ръце.В моя град от месец вече има режим на водата всеки ден и на работа и да пълня шишета е неудобно да поливам,за да се мия постоянно,я то с плодовете и зеленчуците няма как да съм чистя ,предвид,че навсякъде хвърчат боклуци,тонове листа и прахоляк.....
Обикалят постоянно и две,три котки тука от блоковете,които ме вбесяват.Няли не мога да хвана някоя болест от тях,ако не ги пипам? Постоянно ги гоня,но те все се въртят около сергиите.

Относно психиката ,уж одържам фронта ,гледам да съм спокойна,премисовк преди да се вдосаммзс нещо дали си заслужава.Само оная вечер като се прибирах от работа  и бяха пуснали някаква тъжна песен по радиото,така се разстроих,сетих се за майка ми и се разплаках жестоко,даже мислех да спирам да не се блъсна някъде.Премина ми след няколко минути,успокоих се преди да се прибера,за да не разстройвам и ММ,а той много мрази да плача (кой ли обича всъщност половинката му да е нещастна.)

Снощи случайно в бензиностанцията,докато чаках да ми заредят колата видях една книжка от някаква поредица и в взех веднага.Това е първото нещо,което взимам на детенцето ни. Simple Smile Казва се "Приключенията на бръмбарите",купих в веднага ,защото на ММ прякора му е бръмбъра,така викат и на баща му.Питала съм го ,защо точно така,но и той не знае. Simple Smile Обаче книжката е много красива и мисля да я чета на бебо още докато е в коремчето ми,в по-напредналите месеци Simple Smile

# 227
И аз имам тази книжка и останалите трийсет и няколко, четем с децата понякога.Много им се чудех че колекцията е от 100,ама вече съм попнала почти наполовината съм и не мисля да се отказвам.
Относно нервите, страшно са ми хлабави, ама всичко ме дразни.Вчера някакъв възрастен човек се караше н майка ми, тя е шивачка как могло за смяна на цип да му вземе 3лв.И го помолих да не вика по улиците. Той отвърна я си еби майката.Направо се разтреперих цялата и почнах да му крещя че не е възпитано да се псува и не съм му на годините.

# 228
Момииичетаааааа,  щях да ходя на преглед за сърце в петък (08/11),  но не се сдържах и днес с ММ бяхме на преглед.... Ами чухме сърце, даже ИЗНЕНАДАААА:  ДВЕ СЪРЧИЦА 💕

В родовете си нямаме близнаци - нито аз, нито ММ... Обаче етоооооо ИЗНЕНАДАААААААААААААА 💕💕💕💕💕💕💕💕💕 много съм стресната и в същото време развълнувана 💓 ду*е да ми е якооооооо 🙊😂 ура!  Ще ставам майкаааа на две деца ❤🌸❤

# 229
Ехеее, голяма радост! Дано всичко да е наред с мъничетата и накрая да гушкате две.

# 230
Ехаа! Поздравления за близначетата! Simple Smile

# 231
Bonibon честито! А на миналия преглед 1 сак ли се видя или...? Thinking

# 232
  • Варна
Бонибон!!!! Това е страхотно! Уааау! ❤❤❤❤❤❤ Много, много хубаво!

# 233
Мн сладко 🍭🍼🍼Честито ,Бонибон.Дано вс е наред докрая и да ви радват 2 ❤❤пухкави зайчета.Колко близначета вече имаме тук? Това е голямо щастие ,не 1 ,а 2 бебчета🎉🎁🥰 и  то нямайки в рода .Уникално. Сега имаш 2 пъти повече причини да си силна и стимул да изтърпиш вс до появата на двете сърчица💝💝Успех 🍀🤞💐

# 234
Здравейте бъдещи мами и от мен,

Чета ви с огромно удоволствие, много ми е полезна информацията, успокоявате ме и усмихвате Simple Smile
Никога не съм участвала във форуми и си мислих, че и сега няма да се престраша, но толкова много ви харесвам, че реших да се присъединя.
Първа бременност ( много желана...желая да стана мама от 10 години вече) бях омъжена, правихме опити с инсеминации, но безуспешни. За съжаление се разведохме, може би този проблем ни раздели, а не ни събра... Преди 3 месеца ми откриха полипи, оперираха ме и ето сега бременна в 9-та седмица от мечтаният принц, който е таткото. На 38г. съм.
Имаше леки прокървявания, инжекции, но засега сме добре. Чух сърчицето и се разплаках, много е емоционално. Изобщо доста плача откакво съм бременна Simple Smile
Леки болки и придърпвания имам и аз, доста се тревожа, а не трябва. Може би е нормално, пък и така усещам бебо Simple Smile
Май дълго стана представянето. До скоро мами, пращам ви усмивки Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 19:38 от Honeymama

# 235
БОНИБОН , мн се радвам  супер новина!
От самото начало с ехограф през корема вигани. С първата бременност  в 6та седмица бях в болница и само тогава ме.глеваха отдолу дали има пулс или е късно.

# 236
Какви вълнуващи новини! Много се радвам и аз за близначетата в темичката ни!
 Много съм емоционална тези дни, сменям настроенията, особено вечер. Тогава се е натрупала и умората и ми се плаче.
Коремчето ми е подуто, пак ми се появи пъпна херния. Явно при всеки е много индивидуално, защото една колежка в работата ми е в края на 4 месец, а все едно не е бременна.
Хапва ми се, но много бързо ми дотежава на стомаха.
Относно прегледа - гледали са ме  само с коремен ехограф.  Между другото и моята матка е обърната, но това не е било някакъв фактор предишните пъти.

# 237
Бонибон, ЧЕСТИТООО HeartHeartHeart Да отидеш за да чуеш едно сърчице, а да те изненадат с две - е на това му казвам страхотна новина!

И аз се чудя как ММ ме издържа, защото като се прибере вечер от работа, не стига че сам си приготвя вечерята, а и аз само мрънкам и се оплаквам... Така де, като по цял ден съм сама и няма на кой да се оплача, то милия ми той си го отнася Joy

# 238
  • Варна
Нищо им няма на мъжете, хич не ги съжалявайте. И те ще трябва да се поизтормозят малко преди да станат бащи Simple Smile
Пък като се замислите те дори и на половина няма да изпитат това, което ние, така че едно мрънкане не е кой знае какъв проблем Grinning
И на мен понякога ми става леко гузно и съвестно, защото от две -три седмици нищо не съм пипала вкъщи - вечеря, чистене, че и на работа ходи милия... Обаче в следващия момент ми  става супер лошо, а го гледам той си стои супер спокойно, опълнал се на канапето и спирам да го съжалявам Grinning Grinning Grinning

# 239
Честито, Бонибон, прекрасна новина! Най-прекрасната изненада! Хихи, ще се готвите за двойната радост Heart
Казвам добре дошла и на Honeymama! Дано оттук нататък да няма повече такива премеждия! Лека бременност!
Хахаха, Лимонче, много си права за мъжете! Успя да ме разсмееш с глас. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт