ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 684
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
На мен не ми е скучно . Лежерно и спокойно ми е 😃, а на моменти ме заинтригуват доста с историите на пациентите главно . Не се сещам какъв му е проблемът на Василев извън заболяването на Жени . Също и Боби не ми е ясен какви са му намеренията към девойките . За Мирослава ми е жал, тя няма шанс с него ,пък и все някакви проблеми и изскачат.Нора ми е антипатична от пръв поглед , мъжете и се лепят , а тя скача от мъж на мъж без много да се кахъри 😏.Аз съм традиционалист, не одобрявам такова поведение 😠😂

# 106
Видях дълго промо, беше цялото за Галя. Над главата й се бяха надвесили Поли, Табаков и Захариев. Сега ще започват да я раздвижват, даваха я как се изправя седнала в леглото. Всяка една нейна мисъл се чува, все едно си приказва с тях, но те не я чуват. Запомних как казва в отговор на реплика на Поли към Захариев - "Ама беше удачно да спиш с мъжа ми на сватбата. Патка!" Joy

# 107
Мен ми доскуча сега, а в началото сезона ме грабна. Последните седмица- две нещо ми изгубиха интереса обаче..

# 108
Владо Пенев изглежда, че снима.

# 109
Владо Пенев изглежда, че снима.

Значи, скоро да се готвим за завръщането на Цонев? Grinning

# 110
Значи, скоро да се готвим за завръщането на Цонев? Grinning
Последните 10тина епизода може би. Ще видим. Grinning

# 111
  • Ню Йорк
Видях дълго промо, беше цялото за Галя. Над главата й се бяха надвесили Поли, Табаков и Захариев. Сега ще започват да я раздвижват, даваха я как се изправя седнала в леглото. Всяка една нейна мисъл се чува, все едно си приказва с тях, но те не я чуват. Запомних как казва в отговор на реплика на Поли към Захариев - "Ама беше удачно да спиш с мъжа ми на сватбата. Патка!" Joy

За справка "Анатомията на Грей".  ooooh!
Не може да се преписва 1 към 1, все пак някои хора са гледали и сериала от който преписват.

# 112
# 113
  • Пловдив
Тия кат захапян нещо и няма пускане...  Crazy Сега сигур Галето е на дневен ред.

# 114
Aнонс за епизодите тази седмица:
Цитат
Критични решения и връщане в миналото ще бележат новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“. След като доктор Стилянова се събуди от кома, за доцент Захариев предстои да разбере какво е състоянието на съпругата му и дали тя помни отминалите събития. Междувременно доктор Кръстева ще се завърне от Германия – в разговор с Евгения тя ще признае, че се е скарала с професор Цонев и не знае как ще продължат отношенията им.

Ситуация с родилки в спешното отделение ще предизвика доктор Василев да се върне три десетилетия назад, замисляйки се дали е готов да проиграе същия сценарий. „Развръзката ще бъде препратка към историята, с която започна всичко в първи сезон. Конфигурацията сега е различна - хората, които станаха жертви на обстоятелствата, ще изпитат житейския си опит“, разказва сценаристът на сериала Христина Апостолова.

След разговор с колега доктор Тасев ще вземе окончателно решение за ситуацията с Мирослава и доктор Чилингирова. В търсене на близост и негласно изясняване ще попаднат и доктор Ковачев и доктор Огнянова, които ще излязат на приятелска вечера.

Какво е състоянието на доктор Стилянова? Ще намерят ли път един към друг отново доктор Крътева и професор Цонев? – зрителите ще видят в новите епизоди от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

# 115

За справка "Анатомията на Грей".  ooooh!
Не може да се преписва 1 към 1, все пак някои хора са гледали и сериала от който преписват.

Трябваше Галя да получи амнезия за последните събития и любовта им със Захариев да се възроди като Феникс от пепелта...

# 116
Мен ми доскуча сега, а в началото сезона ме грабна. Последните седмица- две нещо ми изгубиха интереса обаче..

Ох, какво да ви кажа...сега гледам един друг сериал и сравнявайки го с Откраднат живот...както се казва, светлинни години ги делят. Нашият си е скучничък. Може би наистина вече съвсем се изчерпа. Мисля, че сериалите трябва да имат максимум 4 сезона, освен ако не са сапунки, разбира се.

# 117
Цитат
"Ама беше удачно да спиш с мъжа ми на сватбата. Патка!"
Ама беше удачно да си играеш на семейство с мъжа й. (На всичко отгоре тя ти спасява живота). Пуйка!

# 118
Цитат
"Ама беше удачно да спиш с мъжа ми на сватбата. Патка!"
Ама беше удачно да си играеш на семейство с мъжа й. (На всичко отгоре тя ти спасява живота). Пуйка!

Големи майстори са  да те отвратят от  героите , на които би трябвало да симпатизираш и съчувстваш .
Тя "пуйката" и с Тасев си поигра на семейство , при нея няма  еднократна забежка , като се спусне ...е като лавина .

# 119
Май само мен не ме дразнят сцените между Калин и Романова. Ами...явно си има някакво привличане между двамата. Романова ми е симпатична на мен. Пък за Калин да не говорим.

Общи условия

Активация на акаунт