ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 702
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Галя хич не я обичам и обикновено ме дразни, но се забавлявах как ги нарежда всичките Joy

О, със Зорница беше много забавно. С глас се смях.

Да можеше и да я чуе..И на мен това най ми хареса снощи. Също ми хареса Боби, че отряза Мирослава, за да не се заблуждава че има нещо между тях. Кръстева също ми беше забавна като видя рокадата в двойките.

# 136
Всъщност не мисля, че Галя е напълно права за всичко, което каза. Просто беше смешно.

# 137
Всъщност не мисля, че Галя е напълно права за всичко, което каза. Просто беше смешно.
И аз така мисля. Специално за Зорница не беше съвсем права. Вярно е, че последната не беше права да казва по този начин и по това време тези неща, но ако си беше замълчала завинаги, а Галя беше научила от друг, пак щеше да й е черна Зорница, защото пък не й е казала и си е траела.

# 138
  • Разпиляна във въображението
Две неща ми харесаха в епизода. Първото бяха сцените с Пенев, някак мъжествен ми стоеше, печен, не лигльо. Трябва му жена и защо не го свързаха с Романова Simple Smile

Второто бе Марио и Зорница. Т.е. Марио, който си каза болката и не се поддаде на любовния зов на Огнянова. Тя какво си мисли - че той като не я е преодолял напълно ще я пусне веднага до себе си и в по-интимен начин? Лично аз се надявам, че не. Тя трябва да спре отново да се носи по течението и да се възползва от присъствието и от чувствата му. Реално едно "май не трябваше да си тръгвам от сватбата" не може да заличи това, което му причини.

# 139
А Кръстева не замина ли преди Нора и Марио да дойдат в болницата?

# 140
  • София
А Кръстева не замина ли преди Нора и Марио да дойдат в болницата?

Е как да е заминала преди Марио и Нора да дойдат Simple Smile? Нали част от сюжетните линии в началото на сезона беше, че Кръстева е сестра на майката на Нора, т.е. и е леля Simple Smile

# 141
Този път Марио ми хареса.
Буквално остави Зорница с пръС у ***.
Голямата приятелка и душеприказница. Повече от ясно беше, че ще се опита пак да го прикотка, за да си четка егото.

Интересно със Кая и Алекс какво ще се случи.

# 142
  • Пловдив
Този път Марио ми хареса.
Буквално остави Зорница с пръС у ***.
Голямата приятелка и душеприказница. Повече от ясно беше, че ще се опита пак да го прикотка, за да си четка егото.

Интересно със Кая и Алекс какво ще се случи.
М да...Зориту пак му се поднесе въпреки миналото им.

Кая и Алекс мисля тъкмо ще хлътнат и Ицето ще долети и така...поредната драма.

# 143
Галето голямо зло се завръща, прилича ми на тази от началото на седми сезон, която целуваше с отвращение Захариев.

Жекова е изпуснала обаче за Нора и Тасев, а Кръстева и тях имаше предвид на моста Grinning

# 144
Хаха, хайде сега, прикоткала го, поднесла му се. Понеже Марио пък никак не си позволява да я целува, когато реши и след това моментално да се измъква с оправдания, че са просто приятели. Не виждам особена разлика. И двамата се търсят един друг, не е само от нея или само от него.

# 145
  • Пловдив
Аз пък не виждам смисъл въобще да нищят и да ровят тая история, ама на...

# 146
  • София
Зорница явно е много загоряла. Сега не спи с Табаков и трябва да си намери друг. Знае, че Марио е луд по нея и му се предлага. Не може тя без мъж. Галя ми е досадна, да взима да се развежда и да спре да се мъчи. Чудя се сценаристите дали забравиха, че се води процес срещу нея. newsm78 И от Жени ми писна. Кая и Алекс са ми интересни.

# 147
  • Разпиляна във въображението
Марио я целуна в бара - тръгна си, а после й се обясни. След асансьора също. Не подходи с някаква умисъл, а бе под въздействие на чувствата. Зорница също тръгна към него заради думите му, но мисля че искаше повече от само целувка. Тя ми е абсолютна мъгла.

# 148
Галя е егати злобното същество. Много отдавна спрях да я харесвам, поне й поддържат последователен образ на вечно недоволна, намусена и злобна кучка.

# 149
Жени хубаво реши да си ходи вкъщи. Абсолютно безмислено беше пребиваването й в болницата.

За Петре и Галя винаги съм твърдяла, че не любов, а интерес е в основата на връзката им. Но трябва да стигнат дъното, за да се разделят. Стилянова е доста объркана женица. Обвинява го за неща, които самата тя е правила.Сега Поли й виновна. А, кой беше причината за развода на Поли и онова лигаво момченце?

Пенев е такъв охлюв и продължава да се чуди, защо е сам.

Общи условия

Активация на акаунт