ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 811
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Пак ли ще уволняват/пенсионират Кръстева?!

И не разбрах за кои главни герои Варна е роден град?
Само за Янко, който не е главен образ.

# 601
Алекс е отрасъл във Варна. Де факто му е роден град.

# 602
За него може да смята като роден, но така написано в множествено число излиза, че е роден за Алекс и Евгения. 😃

Сюжетната линия пренася главните герои в родния им град, където д-р Василев и Евгения посещават някои от любимите места от детството му с надеждата състоянието на майка му да се подобри.

# 603
  • София
С Банков щеше да им де получи по-добре “играта”.

Да си го кажем направо, нали Stuck Out Tongue Winking Eye. Това е проблемът и на всички е ясно - не е нито инфантилно, нито смешно, нито глупаво, проблемът е, че е с Марио, а не с Банков.
На мен пък вече са ми смешни тези безкрайни вопли. Наистина не разбирам, как е възможно големи и зрели хора да не могат да приемат, че вече 4 сезона в САПУНКАТА ОЖ, няма двойка Банков-Огнянова. Напълно непонятно ми е, честно, а се опитвам да го разбера, наистина.

Според мен ще съберат Огнянова и Ковачев, но няма да ги задържат дълго в добри отношения, особено ако има нов сезон. Аз обаче никъде не виждам тази красива любов между двамата. Зорничка прелита от цвят на цвят, чудеща се кой да избере.
Че те коя двойка не скараха в този сериал - няма нито една Joy. Намериха начин да скарат и Кръстева и Цонев, та едни Марио и Зорница ли няма, пък и при тях има мегдан за мнооого. Всички минават през секирата на сценаристите, няма вечна любов в сериала и който разчита на това ще е много разочарован. За другото - въпрос на възприятия и виж няколко поста по-горе Simple Smile

Ванилия, Алекс е отрасъл там, не се хващай за буквата - все пак говорим за анонсаджията, който преди да напише анонса удря по две-три ракии. А това за Кръстева е шах с пешката, за пореден път. От промото след края на епизода, реших, че по-скоро Цонев ще е на мушката, защото ще се опита да помогне на Пешко и ще трябва да си "плати" за услугата.

# 604
Ако тази седмица ще дават епизодите от Варна, то значи снимат горе-долу в реално време Grinning Което пък означава, че Христо пак ще си хване пътя, защото той в момента не снима, а обикаля из някакви екзотични държави...

# 605
  • София
Мале, спомене ли се Банков става пожар. Всеки си има мнение, не може само да възхваляваме "голямата любов" на двете гълъбчета Марио и Зорница.

# 606
А не съм се хванала, ясно е, че се има предвид Алекс, беше шега към нашия преател анонсаджията. Който този сезон все още смятам, че е друг и си мисля, че е пропуснал доста епизоди от предните сезони и много неща не са му ясни. 😃

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 16:04 от Вαнилия*

# 607
  • София
Ако тази седмица ще дават епизодите от Варна, то значи снимат горе-долу в реално време Grinning Което пък означава, че Христо пак ще си хване пътя, защото той в момента не снима, а обикаля из някакви държави...

Според интервюто на Милошев, на финала ще гледаме епизодите от Варна.

Мале, спомене ли се Банков става пожар. Всеки си има мнение, не може само да възхваляваме "голямата любов" на двете гълъбчета Марио и Зорница.
Ъъъъ, я пак, че не те разбрах. За какъв пожар говориш и наистина не разбирам това желание за конфронтация.
Една целувка между Марио и Зорница и в темата отново стана нетърпимо, жалко.

# 608
  • Разпиляна във въображението
Аз съм на мнение, че повече проблеми с двойката Марио и Зорница няма да има. Изясниха се, Зорница каза, че го обича, ще се срещат и ще се съберат. Единственото, което може да ги поразтърси малко е бременност за Зорница, но това вече е експлоатиран сюжет при Мазови.

# 609
Аз съм на мнение, че повече проблеми с двойката Марио и Зорница няма да има. Изясниха се, Зорница каза, че го обича, ще се срещат и ще се съберат. Единственото, което може да ги поразтърси малко е бременност за Зорница, но това вече е експлоатиран сюжет при Мазови.
Като им свършат идеите не им пречи да се повтарят като ги гледам. То и при Зорница донякъде е експлоатиран с тази предполагаема бременност и ендометриозата в 6ти сезон. Сега може включат в сюжета проблем при опитите за зачеване в следствие от нея например.

# 610
  • София

Да си го кажем направо, нали Stuck Out Tongue Winking Eye. Това е проблемът и на всички е ясно - не е нито инфантилно, нито смешно, нито глупаво, проблемът е, че е с Марио, а не с Банков.

Mи не, не е това проблемът. Винаги съм била фен на двойката Марио Зорница, но от предишен сезон.

# 611
Като им свършат идеите не им пречи да се повтарят като ги гледам. То и при Зорница донякъде е експлоатиран с тази предполагаема бременност и ендометриозата в 6ти сезон. Сега може включат в сюжета проблем при опитите за зачеване в следствие от нея например.

Да, така е. Още повече, че реплика на Марио я накара да се задави с храната Simple Smile Само казвам, че там не очаквам проблеми от романтично естество.

# 612
Не е проблемът Банков. Никога не съм била фен на Зори и него. Но никога и не харесах Огнянова и Ковачев заедно. Просто нямат химия, той е като лед до нея. Сякаш потръпва 😁
Някои бяха казали, че не ги харесвам от ревност. Да, ама не. Иван Юруков ми е огромна либов, но така са ми хубави Зора и Дидо заедно, че сърцето ми се къса сега, да гледам нещастните напъни на сценаристите относно Марио и Зорничка 😣

# 613
Добре де, щом като този начин да ги съберат е инфантилен, какво трябваше да измислят, за да не е смешно и инфантилно? Grinning Сигурно баналното - правят секс и вече са заедно. На мен пък ми хареса много това, че седнаха и като големи, зрели хора си казаха всичко и се разбраха да не избързват, за да им се получи този път по-добре.

# 614
Марио предложи да е бавно и все едно сега се запознават, на Зорница май не й стана много кеф, но се съгласи. Според нея всичко бе оправено. Зорница тръгна по плана му, на него пък не му хареса скоростта Simple Smile Може би не трябваше той да връща нещата буквално отначало. Щеше да е хубаво да продължат както преди - да излизат по срещи и да се "опознават". Остава сега той да си я "дели" с бебе+Табаков. Имах някакви съмнения още в началото на сезона, даже май ги бях писала как ще се впише любовта й към бебчо и Марио, но може и да успее. Важното е да сложи граница. Тя не му е майка нито детегледачка.

Общи условия

Активация на акаунт