По-малко време за пране, повече време за вас

• 14 866
  • 533
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Не съм засичала колко време ми отнема прането, но не е много. Виж простирането повече се усеща. Пускам около 5-6 перални седмично.

# 361
  • Вдън горите тилилейски
Седмично пускам около 3-4 перални, които са с продължителност на цикъла около 1.50 ч. (4х1.5 =6 ч.) Лично на мен обаче ми отнема около 5 мин. сортиране и пускане, и още 10 - 15 мин простиране.

# 362
Общо може би около 2 часа, понякога повече. Не съм засичала, честно казано.

# 363
През ден пускам пералня и не ми отнема повече от 15 минути за пране, като гледам програмата да е възможно най-бърза.

# 364
Сортиране, зареждане и простиране са ми около час.

# 365
За седмицата отделям около 2 часа за пране.В неделя пипа пердета,чаршафи,покривки.Това са 3-4 перални една след друга.Сортиране,простиране,прибиране

# 366
Пускам по 4-5 перални на седмица, предимно през нощта пускам пералнята и сутрин простирам.

# 367
Здравейте, някой който ползва тази сушилня за дрехи дали може да даде мнение?
https://www.klarstein.bg/domakinski-uredi/sadomijalni-mashini/Je … -bjala-bjal.html?
Хвърлила съм й око, тъй като не разполагам с място за по-голяма

# 368
Не се бях замисляла за това. Пускам пералня през ден някъде, като ми отнема 5 минути да сортирам и сложа дрехитенв пералнята и натисна копчето. Простирането ми отнема 15 минути и ми е най-досадното задължение. Прибиране/гладене/сгъване може да отнеме 5 минути, може и 1 час да е.

# 369
Пускам пералня с повече дрехи, т.е. пера по-рядко 2-3 перални седмично. Отнема по петнайсетина минути на пералня, зареждането и простирането

# 370
Не ми отнема много време пускането на пералнята през седмицата, тъй като отделям по-скоро време за сортиране на дрехите. Слагам ги в пералнята, след това ги местя в сушилнята и накрая остава само да ги сгъна, което за мен е най-досадното от цялата процедура.

# 371
Горе-долу през ден зареждам по 1-2 перални. Повечко време ми отнема сортирането на прането. Сега сме в ремонт и по-рядко пускам, тъй като все имам ограничен достъп до нещо, я до пералня, простор, тераса и т.н.

# 372
Отделям по няколко часа, главно почивните дни

# 373
Седмично пускам по две перални.

# 374
Докато сортирам дрехите по цвят или материя , не ми отнема мн време . Докато изчаквам пералнята е по-дълго поне час и половина.

Общи условия

Активация на акаунт