Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 134 645
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 765
  • Под Слънцето
Заради опасения от дублиране , смятам да приложа и снимки в мейла  на моите 2 кб, с които печеля в 2-та участвали варненски магазина за по-сигурно.
В интерес на истината бях с по 3 кб от магазин. От единият- дрон, от другият на името на брат ми -кафе.
Живи и здрави!

# 766
Писах от моя имейл и от на майка ми - дадох един адрес, но бележките са отделени, номерата са точни и не би трябвало да има проблем. Изрично им предложих и снимки на бележките, в случай, че някой пробва нещо...
И аз благодаря за информацията Simple Smile

Утре трябва да обявят вторите печеливши при кафето.

# 767
А на кафето 3 в 1 дали и регистрираните през първата седмица бележки ще участват в настоящото теглене? Четейки правилата, не ми става много ясно, сякаш са с натрупване, но може аз да си го тълкувам така...

# 768
  • Сф
Качих бележка в Орбит току що.
Одобрение- до 2 раб дни.

# 769
Мисля, че в Нескафе се зануляват бележките, защото пише, че трябва да се регистрира бележка с дата от съответния период. Но не съм напълно сигурна. Утре ще разберем...

# 770
  • София
Одобрение- до 2 раб дни.
Откъде купувате дъвки за левче? В Била и Лидл са по 0,99 😂

# 771
На 13 ще  обявят печалившите от Nes kafeto

# 772
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Къде беше играта на водата на Флорина?

# 773
  • Сф
Одобрение- до 2 раб дни.
Откъде купувате дъвки за левче? В Била и Лидл са по 0,99 😂
Е, защо точно за левче.Аз взех от тия в шишенце, за 3 и нещо.И без това детето джвака нон стоп Simple Smile
Вземи си 2 пакетчета Joy

# 774
  • София
А, тъкмо ще кажеш дали ще ти отчетат три участия. Ще се пробвам с доста участия, че искам куфар. Но, по навик си взимам по едно пакетче от касите, та затова.

# 775
При нас са си 1,00 лв. 🤣 Вчера взех едни детски,щерката им видя сметката-дъвче и плюе. 🙈😂
Аз нямам куфар от нито една игра,та и аз ще се пробвам. По принцип в техните игри ми върви-четка съм печелила,ваучер също. Дано и сега да имам късмет. 🤗

# 776
  • Пловдив
Къде беше играта на водата на Флорина?
florina.bg/angrybirds/

# 777
  • при късмета
Във Фантастико в Люлин 6, няма карти на Милка в момента. Написаха ми на бележката, че не съм получила и трябва пак да ходя..
В орбит изобщо няма да се включвам и в лидл не играя, по обясними причини, нищо, че ми е най-близката верига. И на тях като организатори е писано, писано за нередности и съмнителни списъци, до сега един не е казал, че са му отговорили, какво остава адекватно
Чакам Кармела днес и тик так да ме зарадват в последното теглене. Мрън, мрън, мрън

# 778
Рано-рано ми е звънял номер 0875343597, но като звънна ми казва, Че няма свободни оператори, да изчакам. Някаква идея?

# 779
И аз се включих в орбит с два продукта по 0,95лв., чакам одобрение на бележката! И аз да помрънкам за тик так ,надявам се на четец в последното теглене, мрън,мрън!

Общи условия

Активация на акаунт