Пазаруване от НМ, тема 37, НОЕМВРИ 2019

• 48 530
  • 1 006
  •   1
Отговори
# 90
Взе ми думите от пръстите Joy

# 91
Ми тя не каза и аз да си пусна с кодовете...ник'ва приятелка не е... 😆😄😄

# 92
Аз се сетих за шала на Валетка и аз го загледах и се отказах, че нещо уж тесен ми се видя, не знам какво си и се отнесох. Не видях, че е с две лица,чак като го пусна и загледах за пуловер. А ръкавиците пък се отнесох за кафяви за другото палто, че  само черни имам и сиви ръкавици. Това е прекрасно , и този шал го гледах и мигах и те така.
Значи палтото ще върви много (според мен де) с този шал, ръкавиците и жълтата баретка. Мдааа супер е, харесва ми, ама..късно се усетих, ще видя после за кодове това-онова, ако остане нещо да си взема, ще е прекрасно))
За брошките супер са , особено първата много ми  хареса и ще отива на палтето, мдааа. Бе..дойдоха ми идеи, мерси много, ама що не питах кога беше време, сега тези ме бойкотират с цените. И жълтите ръкавици са супер си мисля, много се различават от всички и с акценти нагоре ще стане супер, няма да има друга кат мен))) newsm68

# 93
На мен жълто не ми отива и избягвам около лицето такъв цвят
Иначе страшно много ми харесва

# 94
Обичам жълто, обожавам го, но малко дрехи имам с този цвят. А ми е и на зодията цвета, не знам отива ли ми или не, но аз всичко нося цветово))
Хепи, видя ли , че ти пратих за онзи магазин линкове. Мини, ако ти е на път, може да харесаш нещо, има прилични неща поне според мен.

# 95
Зависи. С някое жълто и аз не се харесвам, но напоследък  пробвам. Някои нюанси ми вървят.
Тази блуза искам, но може и да я върна, както се случи с една друга преди.
И това ръждиво е много актуално този сезон.
Това е единият ми шал. Другият е с червено.
..

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 23:36 от #Мила

# 96
Ръждиво имам от друг магазин от миналата година, харесвам се
Много си хубава

# 97
Хубави са блузките много)) Ама тези точно дали не трябва да се гладят, че аз вече и това ме мързи да правя, гледам нещо да е переш и носиш.
Вярно е за нюансите на жълтото. На мен любимо ми е към оранжевото, по-наситено, по-греещо топло и огнено. Но баш този цвят нищо нямам. Не знам забелязали ли сте, но жълти дрехи много рядко пускат, поне аз си мисля така и не виждам много.
Сега в НМ са излезнали доста и чисто и в комбинация предимно и само се облизвам, но..не премислих много нещата, не съжалявам каквото си купих с кодовете и талоните, но можех по-добре да обмисля и направя поръчките.
Шалът е хубав и ти отива))
Аз от Турция преди в Кападокия, като ходихме имаше много подобни на шаловете големите, не помня сега как се викаше пончо или нещо такова, премята се и е с ресни също, всякак може да стои. Купихме си всички жени и не съжалявам. Моето си го нося, като пътувам навсякъде и се загръщам, много ми е удобно и за път, и за тераса. Вече навън не го нося, ама за тези неща си е супер и много топли. В НМ пускат, но май са тънки.

# 98
Като жълтата мерих в реала др.цвят..много загушена ми беше и ми опъваше на врата. Не ми допадна. Ако не бъркам модела....

# 99
  • Mostly in my mind
На мен жълто не ми отива и избягвам около лицето такъв цвят
Иначе страшно много ми харесва
Руса ли си?

# 100
На мен много ми отива, но не всеки нюанс.

# 101
Да се запиша в темата с един "гол" запис...Още ме е яд за носения кашмирен пуловер....сега си чакам парите....
И да подкрепя отбора от размер М-Л...LaughingWinkTwo HeartsFlowers Cherry Blossom

# 102
Светло кестенява, със сини очи Simple Smile Може и за руса да мина
Обожавам жълто и охра, ама ме поболяват Simple Smile

# 103
Ми тя не каза и аз да си пусна с кодовете...ник'ва приятелка не е... 😆😄😄

Ми, то в тази тема само аз си взимах горчица и жълто ))).

# 104
Happy, еднакви сме Heart Eyes и на мен жълто не ми отива, и розово. Екрюто ми е любим цвят и мисля, че ми отива, но има значение и цвета на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт