Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 279
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Добре че са монакските малчугани...по-скръбно дали можеха да изглеждат?

# 2 356
  • Чужбина
Като на погребална служба са.

# 2 357
Ох ,наистина  са много странно семейство
 грозновати  сбрани от кол  и въже. Нищо аристократично няма в тях.

# 2 358
  • София
Снощи Кейт е казала, че Джордж и Шарлът (особено тя) обичат да правят представления вкъщи, както и акробатични номера. И са искали да отидат с тях на представлението, но им е казала че не може, защото са на училище на следващия ден Simple Smile
https://www.hellomagazine.com/royalty/2019111980769/kate-middlet … chobox=1574161339

# 2 359
  • София

Тук прилича на Жокера. Това истинска снимка ли е? Толкова е потресаваща, че имам чувството, че е правена с Фотошоп - изглежда нереално ужасно.

# 2 360
  • София
Ох ,наистина  са много странно семейство
 грозновати  сбрани от кол  и въже. Нищо аристократично няма в тях.

Е какво аристократично да има в наследниците на банда пирати?

# 2 361
Те пък другите не са Joy Навсякъде крале са ставали най-големите и жестоки бандюги!

# 2 362
София

Не че на някого ще му пука , но да си кажа и аз мнението за вчерашното събитие. Роклята на Кейт ми харесва адски много и нито ми изглежда гола, нито грозна. Въпрос на вкус е според мен. Аз бих я носила, стига да имам повод.
Не виждам нищо странно в пръстите, моите са същите. И няма нищо офотошопено (каквото и да значи тази дума) по пръстите. Ако имаше, щеше да си проличи поне малко - я някоя черта изглеждаща крива, я да е размазана нокътната плочка и да не е ясна. Единствено, които се пускат по инстаграм е като добавят малко кълъринг и веднага се смята , че има фотошоп. Даже е смешно - действията в програмата Фотошоп са най-различни, а не се наричат "фотошопнати" , "офотошопени" и т.н.

Марта Луиз

# 2 363
  • Чужбина

Тая девойка вляво не беше ли гадже на Жерард Бътлър?

До нея е гаджето на Марта Луиз, който казва, че като погледне Марта, вижда друго лице, от друго време, когато той е бил фараон в Египет, а тя неговата кралица.

Мене ако питате, това, което вижда шаманът, когато погледне лицето на Марта, е бъдещето си и

# 2 364
Тук прилича на Жокера. Това истинска снимка ли е? Толкова е потресаваща, че имам чувството, че е правена с Фотошоп - изглежда нереално ужасно.

Снимката е от Гран при на Монако от тази година.
https://www.instagram.com/p/Bx7ofHgHSME/

И хич не ми изглежда офотошопена Smirk

# 2 365
Много са грозни монакците. С някои изключения, както и децата, защото са малки и сладки, все едно гледам банда плашила. Особено сестрите на Албер, да се чуди човек как са се пръкнали от красивата си майка. То е вярно, че са много тунинговани, което с годините има обратен ефект, но все пак.
Шарлийн почти не прилича на младите си снимки. Зъбите си е оправяла, очите, брадичката е наливана, скули, чело, нос, няма нещо, което да не е пипано.

# 2 366
  • София
На първата снимка изглежда много зле...чак пък толкова бръчки...има едни по бузата, но на тази снимка изглеждат засилени. А определено си прави нещо по лицето...да не говорим, че е на 41г.  - аз дето не се грижа за кожата си кой знае колко, нямам толкова бръчки.
Ето още една от Монако, има си бръчки, но нормално (но може да е обработвана)
https://media.gettyimages.com/photos/princess-charlene-of-monaco … 72476?s=2048x2048

# 2 367
Марта Луиз изглежда много добре. Шамана и той.🤣
Сега забелязах високото чело на София. Роклята е хубава.
От монакците само Шарлот и Беатриче харесвам. Жалко, че първата я няма на балкона. Децата са сладури.

# 2 368
  • София
Ох, много сладка новина, малко смешна де. Кобилите, дърпали каляската на Кейт и Уилям на сватбата са пенсионирани. Те са майка и дъщеря и след като и двете вече са в заслужен отдих живеят в провинцията в The Horse Trust.
https://www.hellomagazine.com/royalty/2019111880737/prince-willi … chobox=1574087693
Работата на кралските кореспонденти не е никак лесна...Joy

# 2 369
Взимам си думите назад, не е фотошопната/офотошопирана и намсиквотам, такава си й е ръката на жената Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 18:07 от птица

Общи условия

Активация на акаунт