Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 311
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 340
Скрит текст:
И никак не остарява добре:
https://intouch.wunderweib.de/assets/styles/article_image/public … jpg?itok=cc4HF69T
Явно заради това не се усмихва...
Леле! Ужасна снимка на Шарлен. Не е ли на около 35? За да изглежда чак така, сигурно се е опъвала.

Не разбрах какво му е на носенето на чантичката?😅

# 2 341
На 41 била. Аз си мислех, че е по-възрастна.

На носенето на чантата нищо му няма, но трябва да се търсят кусури, баланс да има във Вселената.

# 2 342
Нищо й няма на носенето, но виж, че са й неестествени ръцете, особено дясната. Хайде се опитай така да си завъртиш твоята, че кутрето ти да е като средния на дължина Simple Smile
Пак добре, де, че не са й добавили и трета ръка, каквито случаи е имало с други участници Joy

Мда, снимката на Шарлийн е ужасна. Дано в действителност не е такава жената.
Знаех си аз, че на кралските снимки не трябва да се вярва много Simple Smile

# 2 343
Тук и са нормални ръцете:

Средния и безименния пръст са почти еднакви на дължина. Предполагам, че на черно-бялата изглежда така, защото си е свила леко ръката или наистина са и пипали пръстите, но не знам защо точно това биха фотошопвали.😂

# 2 344
280 снимки от вчера. Ръцете й са си съвсем наред.

Скрит текст:

# 2 345
  • Чужбина
Не разбрах, каква е дилемата с пръстите на Кейт. Прилича ми на дилемата за определяне на квадратурата на жилище по мерене посредством Google maps ... hahaha hahaha hahaha

Попадна ми видеото, където едно момиченце си играеше с косата на Кейт:

И един малък бонбон:

# 2 346
Камила има много добър стил(ист). От години харесвам шапките ѝ, а вече и дрехите ѝ ми правят впечатление. Наистина не очаквах да е толкова сбръчкана, но мисля, че просто структура на челюстта ѝ предполага по-бързо отпускане на кожата.
Дантелената рокля не ми харесва, колкото и щастлива да изглежда Кейт в нея.
Колкото до Меган - каквото и скандално да има в поведението ѝ, не може изобщо да сравни със скандала около Андрю.

# 2 347
  • Чужбина
Колкото до Меган - каквото и скандално да има в поведението ѝ, не може изобщо да сравни със скандала около Андрю.
Може ли някой да обясни повече за скандала около Андрю?

Въпросът ми е съвсем искрен.

Готин Уилям:

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 15:32 от bubanka

# 2 348
Еми да, бихме разбрали да не понася баща си, ама и майка си...Sad
...и братята,и сестрата,и майчината рода...май много станаха,направо всички.
Мисля,че Шарлийн няма корекции.Добър грим и добър фотошоп,според мен.Има красиви снимки,става за модел.
Скоро ще спра да гледам Летисия,ако продължава да се превръща в Майкъл Джексън,зловещо ми става.Иначе е кукла в дрешките,както винаги.
Кети издържа бебе теста.Боже,колко са сладки малките.

# 2 349
  • София
Днес е националният празник на Монако, събрала се е цялата пиратска фамилия.

Шарлен

Каролина

Стефани

Луи Дюкре и гаджето Мари

Пиер Казираги и Беатрис

Дечица на балкона

Принцеса Шарлот и Каролина

# 2 350
  • Чужбина

Шарлен има филъри в горната устна. Даже мога да кажа, къде са я боцкали.

Децата са нейните близнаци всъщност.

На Казирагитата детето е абсолютен сладур.

# 2 351
Тоалетът на гаджето Мари ме остави без думи.

# 2 352
Марито е със статут на съпруга от известно време.😀

# 2 353
Никой от възрастните в Монако не изглежда ведър, да не говорим за щастлив. Сякаш са супер недоволни от това, че трябва да свършат малко работа за празника.
Шарлийн със сигурност си е опъвала бръчките та чак си е парализирала лицето покрай носа. Много видно е на онази "страшна снимка".

Кейт е невероятна с децата, така им се радва, направо искри хвърчат. Мисля, че ще си направят четвърто.
Дантелата на роклята ми прилича на едновремешните турски пердета, дето ги продаваха по пазарите, само че в черно, но кройката й стои супер. Изглежда ми леко заоблила бузите, в сравнение с преди месец.

Направи ми впечатление погледа й към Уйлям в колата.

И също - как успява да блести без да го засенчва.

При Камила ми се струва, че е започнало типичното старческо "смаляване" и за това изведнъж лицето й се сбръчка. Въпреки, че по фигурата не си личи. Но тя си е едрогърдеста от млада.

# 2 354
  • Чужбина
Малкият Франческо (на 1 годинка) е  одрал кожата на Пиер, а Стефано (2 годинки) - на Беатрис.

М/у другото, винаги съм си мислила, че Шарлоте Казираги е перфектната партия за Хари след Челсито.

Общи условия

Активация на акаунт