Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 143 242
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 985
Ааа аз съм още на смъртта на краля и си рева

# 2 986
  • Чужбина
А пък чичко Андрейчо ми е абсолютно безразличен. След раждането на Уилям и на Хари, и на децата на Уилям той не е важен. Андрейчо просто е известен като любимото дИтенце на Баба.

Може би донякъде в момента ми става малко гадно за Евгения и Беа, защото той им е баща, а те си го обичат.

Сара с щерките вчера:

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:47 от Не се сърди, човече

# 2 987
  • Чужбина
Ето тука се вижда тоалетът на Летиция от днес:

Още една снимка на Софка:

Значи, сега, тия панталони просто не ми харесват. Цветът е като бебешко ако. Но иначе Софка си е хубава както винаги.

Няма ли новини от тия двамката Х&М? Покриха се, изчезнаха нещо. Чак взеха да ми липсват. JoyДали някой журнал си е направил труда да я проверят дали е в Америка, при Дориа? Или чакат тя да се кукне сама Sunglasses

Всеки ден има новини.

Казвайте, като някой ви залипсва ... Коства ми 1 минутка да постна инфо.

Ето това е писмо от дукесата на Съсекс от днес:

https://www.acu.ac.uk/news/our-patron-s-message-of-support-on-wo … ucation-day-2019/

Става въпрос за Деня на достъпа до висше образование, т.е. днес.

Вчера, имаше инфо, че Арчи го отбиват, но според мен, някой не е разбрал, че не става въпрос за отбиване, а за въвеждане на твърда храна в диетата на Арчи.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:47 от Не се сърди, човече

# 2 988
  • София
Отлично! Ще видим Кейт с тиара. Това е достатъчно за мен като новина. Чакам с нетърпение 3 декември.
Дали баба ще отпусне нова тиара, която не е носила до сега? Дано!

# 2 989
  • Чужбина
Дали баба ще отпусне нова тиара, която не е носила до сега? Дано!

Аз искам да е с Владимир. Да видим. Баба какво ги стиска тия тиари значи, ..., едвам й се откъсват от сърцето.

Корекция:
Статията за тиарите и при кого са, е по-стара (от февруари тази години), но е актуална:

https://www.harpersbazaar.com.au/culture/british-royal-tiaras-18106

Повечето тиари си ги носи Баба и ги не дава на другите. Има само няколко тиари, които не се носят от никого в момента:

The Strathmore Rose Tiara (Тиара с рози)

Queen Mary's Boucheron Loop Tiara (Тиара с примки / халки)

The Teck Crescent Tiara (Тиара Тек с полумесеци)

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:34 от Eleonora_27

# 2 990
Ето това е писмо от дукесата на Съсекс от днес:
https://www.acu.ac.uk/news/our-patron-s-message-of-support-on-wo … ucation-day-2019/
Става въпрос за Деня на достъпа до висше образование, т.е. днес.
Иска ми се да я виждам на по-добре подбрани снимки. Нещо напоследък като че ли не са особено придирчиви. Дори и на този сайт.

Ели, много е вероятно да е точно с Владимир, според едни източници. Ще видим.
Намерих тази статия за тиарите, които е носила Кейт до сега: https://www.glamour.com/story/kate-middleton-tiaras, за който желае.

Интересна дата е избрана за приема - 3.12.2019 /3.3.3....9/
Какво?,
струва ми се, че теб трябва да попитам.
Чудя се, дали ако знаеш нещо за символиката на числата, би желала да споделиш?
Не знам дали някой друг може да се интересува. Ще ми е интересно да прочета мнения.

# 2 991
  • Чужбина
Ели, много е вероятно да е точно с Владимир, според едни източници. Ще видим.
Намерих тази статия за тиарите, които е носила Кейт до сега: https://www.glamour.com/story/kate-middleton-tiaras, за който желае.

Значи, те бритовете малко са я "пооткраднали" Владимир тиарата от Романови, но, да кажем, че понеже са потомци на Романови, донякъде им е простено.

Тиарата Владимир е с изумруди.

Ето това е изумруд - на български се нарича също смарагд или също емералд (от гръцки, означава „зелен скъпоценен камък“):

Това е разновидност на берил и e с наситен зелен цвят. Изумрудите били любимите на Савската царица.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:55 от Eleonora_27

# 2 992
Не си спомням, дали съм споделяла с вас, че аз лично съм на мнение, че Максуел и Епстайн са агенти. Епстайн е имал австрийски паспорт. Това е червен флаг, когато си говорим за агенти.

В шведския форум има тема за Епстайн и там спекулират, че Максуел и Епстайн са агенти на „Мосад“. В именията му във всяка една стая или санитарно помещение е имало тайни камери и „Мосад“ разполагали с компромати срещу много известни и влиятелни личности. Но не знам колко е истина, това си коментират шведите в техния форум.

# 2 993
Владимировата тиара не е ли в Камила?

# 2 994
  • Чужбина
Но не знам колко е истина, това си коментират шведите в техния форум.
Скрит текст:
Бащата на Максуел, Робърт Максуел, си беше агент на Мосад. Епстайн е имал и австрийски паспорт (предпочитан от агентите). Няколко самоличности и много паспорти (и при атентатити) почти винаги означава работа на тайните служби.

Спекулациите се засилиха, когато Максуел бе снимана да чете ето тази книжка (снимката, разбира се, е staged):

Уилям вчера:

Максима пак е постоянно рошава:

В нея ли е?

Тогава няма да стане Кейт да я носи.

# 2 995
  • София
Лейди Амелия

# 2 996
Не е в Камила. На нея са и други.
Владимировата тиара само Бети я е носила и в двата и варианта: с перли и със смарагди.

# 2 997
  • Разпиляна във въображението
На тази вечеря за НАТО ще има ли български представител?

Максима ми харесва и така полурошава Simple Smile На работни срещи е, гледам знамето на ООН

# 2 998
Дядото на Кейт, капитан Питър Мидълтън, се е познавал с принц Филип. През 1962 година, Филип е бил на 2-месечна обиколка в Южна Америка, където е посещавал британски фабрики, Мачу Пикчу и езерото Титикака. Като запален пилот, често е настоявал сам да си пилотира самолета, а Мидълтън му е бил втори пилот.
Ето го дядото на Кейт на заден фон.

# 2 999
  • София
На тази вечеря за НАТО ще има ли български представител?
Ами то, че ще има ще има, ама дано не е премиера, че ако скочи да прегръща кралицата не знам какво ще стане. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт