Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 142 604
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 3 180
Хлапето още го няма там.Може да идва на смяна на царицата. Mr. Green
Скрит текст:
E,няма го щото още е мъничко..За тва ти викам,чакай да ѝ дойде цикъла и тогава гледай смущения в магнитосферата  Joy

# 3 181

Бабчето е Орионската царица, а сирианския принц е Уилям. Ужасно твърд и неотстъпчив, от желязо е. Казвам в напълно буквален смисъл. Този не го знам направо от какво е направен.Случвало се е да ме смутят в ас, но само този ми взе страха.

Би ли разказала малко повече, моля. Виждаш го като жесток и безмилостен или много твърд и непоколебим? А другите от семейството?
Много е твърд, непоколебим, да. Този човек не прощава.
За Кейт не мога да кажа нищо, както и за останалите. Ще наблюдавам малката, Шарлот.

# 3 182
  • Mtl/Sf
Благодаря ти!
Да допълня: тежко й и горко на Мегън, като се сетя за шала...

# 3 183
Мегито май май точно сега взе да "съществува". Как и търпи душата да потъне в забвение, сама си знае. Sunglasses Струва  ми се, че Харко я натиска да се покрият. Затишие пред буря усещам аз. Sunglasses
Ън, за какво говориш? Нищо не разбрах от Орион, Сариан. Joy

# 3 184
Е, тва в тона на конспиративните теории, няма значение Laughing
Харко ми се струва, че не е от тях изобщо.Или е несполучлив вариант на някого Mr. Green

Забравих да кажа, че бъркам Мери и Мари. Мери е датска, а Мари каква е и откъде е?

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 18:51 от Ън

# 3 185
  • Mtl/Sf
Мари и тя е датска, етърва на Мери. Съпруги на двама братя, Кейт и Мегън в датски вариант, само 'дето и двете са чужденки.

# 3 186
Аха, мерси! Simple Smile

# 3 187
На мен ми се струва че Мари също като Мегън "преиграва" в много неща и завижда на Мери..
особено как дълго се колебаела дали да си зареже успешната кариера във Франция
за да стане принцеса в Дания..Smile

# 3 188
Здравей Ън. Мооооооля те разкажи ни повече за тези неща. Много ми е интересна тази тема, но уви има много малко да не кажа почти никакви материали по темата. Защо Уилям да е сириански принц и най-вече защо така те смущава? Аз напротив обратното доста лаишки съм си мислела, че е слаб характер, нали е рак, а пък от мъжете раци нямам мнение да са особено твърди, категорични и оправни (моля никой да не се засяга, говоря от личен опит и наблюдения, като рачка израснала сред други себеподобни мъжки и женски черупчести Simple Smile). И не на последно място винаги имам едно наум, че Уилям сигурно има и някаква психологическа трамва от нещата с майка му. За мен Кейт е родена кралица, водещата във връзката им и силния, твърд характер, Уили не ми мяза на мъж от "стомана".

# 3 189
  • На топло
Аууууу Раците мъже са много мнителни и подозрителни 😬.

# 3 190
Не знаех че Уилям е рак. И ММ е същата зодия. Не са лесни хич.

# 3 191
За Орионската и Сирианската връзка отклонявам молбата към друг потребител в темата, тя си знае коя е. Laughing Ако иска, да разкаже, аз нямам голям интерес към този въпрос. Не вярвах в тази теория и затова не съм се интересувала.Обаче съм склонна да мисля, че има рационални зрънца в тази теория и точно това ме доведе в тази тема. Реких си ,че тук хората са чели, интересуват се и ще мога да си проверя изводите. Елеонора ми е доста ценен източник ,тя се интересува и чете явно. Ми...потвърждават се нещата...
Скрит текст:
Пси?

# 3 192
Благодаря за обратната връзка. Няма как да разкажа, защото не съм запозната, ако знам ще кажа. Относно зодиите - има рак във всяко поколение. Даяна е рак, Уилям е рак, Джордж е рак Simple Smile.

# 3 193
  • Разпиляна във въображението
И на мен темата ми стана много интересна. Споменало се е тук и рептили и т.н., но се питам дали точно в тази клюкарска тема трябва да се разискват такива теории. Ако се отвори отделна тема ще е адски любопитна за четене. Всички тези за произход.

# 3 194
Нямам наблюдения над мъжете раци, защото не познавам такива, но имам наблюдение над по-големите деца в семейства, в които има проблеми между родителите. Обикновено по-голямото дете в подобно семейство става пряк свидетел на всички проблеми и драми. Преживява всичко заедно с родителите, които в опит да предпазят по-малкото, обикновено натоварват по-голямото с техните грижи. Такива деца порастват преждевременно - стават по-силни и по-оправни в живота. Когато пораснат се справят по-лесно с проблемите и са по-отговорни, за разлика от по-малките, които биват лигавени повече. Уилям и Хари са типичния пример за подобни деца. Големия е по-твърд, отговорен и стабилен, а по-малкия си е лигльото, на който всичко му е било спестено и позволено. Просто Хари е бил прекалено малък, за да осъзнае какво се е случвало в семейството му, докато Уилям, както беше споменано и тук, е бил свидетел не само на проблемите между Чарлз и Даяна, а и на истериите на майка си, които явно са били доста по-сериозни, отколкото се е знаело, че са. И именно това го е направило по-отговорен.
Според мен Уилям се е поучил от грешките на родителите си и не желае да ги повтаря. Мисля, че ще бъде чудесен крал един ден - отговорен, твърд, обективен и непоколебим. Нещата, които биха минали при Чарлз, не биха минали при него. И именно Кейт, такава, каквато е, ще допринесе за това, защото тя наистина е перфектна за ролята, която ще заеме един ден, като кралица - стабилна, отговорна, стриктна и дискретна. Жена, за която семейството и кралството са най-важни

Общи условия

Активация на акаунт