Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 142 673
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Чужбина
Аз също не разбирам в какво въпросната дама обвинява Андрю, но за да реагират така от кралското семейство, сигурно има причини, които ние не знаем.
Съгласна съм с Елеонора, че не е незаконно да правиш секс с лице на 17 години, но както е подета ситуацията, днес се говори за секс, утре за изнасилване, а за него няма ни възраст, ни съгласие. Все е криминално деяние.

Най-интересното е, че Вирджиния не го съди Андрю. Тя само говори по медиите. Но с/у него никакви обвинения никога не са били повдигани.

Тя в меморите си е написала, как е спала с него. Но не е написала, че я е изнасилил.

А и в мемоарите й има един куп неконсистенции - била на по 8-10 приспивателни на ден тогава, но разказва такива подробности ... за секса и т.н. Направо да се чудиш, как ги помни всичките тия неща отпреди 18 години. Още повече, че пише, че е спала с доста мъже по това време.

Но с/у останалите не говори по телевизията. Само против Андрю.

Аз изобщо не го защитавам Андрю, но нещо тая история не е така. Това е било преди 18 години, а тогава, ако помните, си беше съвсем наред Хю Хефнър да си има в къщата един куп блондинки, коя пълнолетна, коя не много пълнолетна, но се снима в Плейбой.

# 3 166
s11s11, благодаря за разяснението!

Тази Вирджиния някоя си не иска нищо от Андрю. Зад нея стои някой или някои по-скоро, които искат нещо. Използват тая бръмчалка, за да си постигат целите, а на нея са обещали вероятно пари някакви, за да се излага пред всички каква курва е и как спи с чичаци. Най-вероятно притискат кралското семейство заради Брекзит и са намерили слабото звено -мераците на коцкара Андрю.

Бабчето ще си остане на трона заради имиджа, зад който ще се крият всички може още 7-8 години. После ще дойде Уилям най-вероятно, защото Чарлз е твърде стар, а и имиджа му не е кой знае какъв. Нито пък Камилата я обичат много. Затова така старателно градят добър имидж за Уилям и Катрин и затова не Чарлз, а точно Уилям го атакуват в момента заради американската бръмчалка, дето рижавия идиот домъкна в семейството. Не е само Брекзит обаче ми се струва. Англичаните имат идея си правят свой голям отделен съюз, привличайки всички бивши колонии, с което ще отнемат американското първо място. ЕС също ще отстъпи някъде много назад. Честно си мисля, че тази патка, дето я туриха за херцогиня нарочно осра филма за Африка и това е част от съботажа на английските мераци да обединят около себе си половината свят, привличайки бившите си колонии. Харко също е слабо звено, не само дъртия принц-мераклия.

# 3 167
Е, сигурно, ако правиш секс с такива големи клечки, коото като решиш можеш я да изстискаш за пари, я за друго, може и да си записваш.  Joy Пък записаното за чия облага ще е...
Хю Хефнър е едно, принц Андрю - съвсем друго.
Дори и абсолютно всичко да е лъжа и измама, което на мен не ми се вярва, си е пикантно за публиката и проблематично за фирмата да се развява кой с коя си е лягал.
Напълно съм съгласна с Ън.

# 3 168
  • Чужбина
Тази Вирджиния някоя си не иска нищо от Андрю. Зад нея стои някой или някои по-скоро, които искат нещо. Използват тая бръмчалка, за да си постигат целите, а на нея са обещали вероятно пари някакви, за да се излага пред всички каква курва е и как спи с чичаци. Най-вероятно притискат кралското семейство заради Брекзит и са намерили слабото звено -мераците на коцкара Андрю.

Hug Гениално е написаното. Подозирам IQ около или малко над 150. Не те четкам, просто казвам, какво мисля.

Андрю превантивно си падна на сабята, както казват англичаните. А аз на това му викам, че си стана доброволно и публично на курбан - публичната част бе особено унизителна.

Колкото до Баба ... Не ви ли се струва, че всъщност силната личност на Короната е бил Филип, а не Баба?

Хю Хефнър е едно, принц Андрю - съвсем друго.
Категорично ... Но аз по-скоро имах предвид Хю Хефнър - Епстайн. Епстайн е бил известен като голям женкар. Дори и Тръмп така го описва.

# 3 169
О,не..Съвсем не.
Баба е силата

# 3 170
Филип, че е имал мераци за повече власт, е ясно. В случая обаче бабет го е държала на къс повод.

# 3 171
  • Чужбина
Казвате, Бабет си е жИлязната лейди. Hands Plus1

Ето ви една страхотно облечена Мари - ново:

# 3 172
Май Филип е държал здраво в ръцете си самото семейство.

# 3 173

Hug Гениално е написаното. Подозирам IQ около или малко над 150. Не те четкам, просто казвам, какво мисля.

Андрю превантивно си падна на сабята, както казват англичаните. А аз на това му викам, че си стана доброволно и публично на курбан - публичната част бе особено унизителна.

Колкото до Баба ... Не ви ли се струва, че всъщност силната личност на Короната е бил Филип, а не Баба?

Laughing Не, доста по-ниско от 150 е за съжаление.
Бабчето е Орионската царица, а сирианския принц е Уилям. Ужасно твърд и неотстъпчив, от желязо е. Казвам в напълно буквален смисъл. Този не го знам направо от какво е направен.Случвало се е да ме смутят в ас, но само този ми взе страха.

# 3 174
Tи почакай Шарлот да мине пубертета,тогава ще видиш мощ..

# 3 175
Хлапето още го няма там.Може да идва на смяна на царицата. Mr. Green

# 3 176
Какво е ас?😀

# 3 177
Другото пространство.

# 3 178
  • Mtl/Sf

Бабчето е Орионската царица, а сирианския принц е Уилям. Ужасно твърд и неотстъпчив, от желязо е. Казвам в напълно буквален смисъл. Този не го знам направо от какво е направен.Случвало се е да ме смутят в ас, но само този ми взе страха.
Би ли разказала малко повече, моля. Виждаш го като жесток и безмилостен или много твърд и непоколебим? А другите от семейството?

# 3 179
Аз за Кейт да питам. 😁 Тя там ли е?

Общи условия

Активация на акаунт