Пазаруване от George(ASDA) - Тема 11

• 65 278
  • 624
  •   1
Отговори
# 135
Ще погледна, мерси. До сега съм поръчвала само до централния склад и не съм обърнала внимание за други адреси. Има някакви други в сайта им, но пише "само за лични пратки", а на централния и за "онлайн поръчки", сигурно и това има значение.. Не знам. После ще се чуя с познат, който работи във фирмата да ми обясни какво да пиша.
Виж пак...
https://www.uktobg.com/news/nov-adres-za-porychki-ot-groceries-magazini

# 136
  • Plovdiv, Bulgaria
Ще погледна, мерси. До сега съм поръчвала само до централния склад и не съм обърнала внимание за други адреси. Има някакви други в сайта им, но пише "само за лични пратки", а на централния и за "онлайн поръчки", сигурно и това има значение.. Не знам. После ще се чуя с познат, който работи във фирмата да ми обясни какво да пиша.
Виж пак...
https://www.uktobg.com/news/nov-adres-za-porychki-ot-groceries-magazini

Благодаря Flowers Bouquet

# 137
  • София
Здравейте, моля поръчвалите наскоро да споделят какво правите, за да успеете да си поръчате от гросърито, тъй като не ми дава никакви свободни слотове. Излизат ми само "Х". Има ли някакъв момент, в който се освобождават?!

# 138
В момента цяла Англия е луднала, защото няма продукти по магазините и поръчването е почти невъзможно.

# 139
  • Варна
Здравейте! До сега не съм поръчвала от Джордж, но от два дни не мога да си финализирам поръчката. Ще използвам превозвач, адреса и всичката информация е коректна. Реших да платя с виртуалната на ДСК, нова е, активна е, има достатъчно пари в нея, но не става. Пише ми "There is a problem with the payment details you have submitted. Please check and try again." Пробвах сигурно 10 пъти, не става. Пробвах и с дебитната, пак не. Някой с идеи от къде може да идва този проблем? Свързах се с фирмата превозвач, казаха, че задължително картата с която ще плащам трябва да е във валута паунд. Вярно ли е това?
Оправи ли се при вас проблема, аз досега  си поръчвах, картата не е нова, но днес не мога да си пусна поръчката, по същата причина като вашата.... Нещо са променили ли?

# 140
  • Варна
Така и не разбрах какъв беше проблема. Направих си пейпал и платих чрез него.
Здравейте! До сега не съм поръчвала от Джордж, но от два дни не мога да си финализирам поръчката. Ще използвам превозвач, адреса и всичката информация е коректна. Реших да платя с виртуалната на ДСК, нова е, активна е, има достатъчно пари в нея, но не става. Пише ми "There is a problem with the payment details you have submitted. Please check and try again." Пробвах сигурно 10 пъти, не става. Пробвах и с дебитната, пак не. Някой с идеи от къде може да идва този проблем? Свързах се с фирмата превозвач, казаха, че задължително картата с която ще плащам трябва да е във валута паунд. Вярно ли е това?
Оправи ли се при вас проблема, аз досега  си поръчвах, картата не е нова, но днес не мога да си пусна поръчката, по същата причина като вашата.... Нещо са променили ли?

# 141
Така и не разбрах какъв беше проблема. Направих си пейпал и платих чрез него.

Възможно е да са въвели вече само плащане с карта в паунди ...

# 142
  • Варна
Prashinkova, нямам представа. За пръв път правих подобна поръчка. Но всичко е успешно, утре пристигат нещицата Simple Smile

# 143
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз платих без проблем с карта преди 5 дни. Не беше с паунди 😁

# 144
  • Варна
Не се спря с поръчките. Grinning

# 145
  • Plovdiv, Bulgaria
Не се спря с поръчките. Grinning

Хаха, този път за баткото беше, не за бебето 😁 Ама се спирам вече де, то и избор няма.

# 146
  • Варна
Здравейте 😊 Някой има ли предположения или информация кога ще пускат отново промоции в Джордж? Предполагам когато започне да отминава коронавируса...
Пазарувате ли от Asda groceries? Ползвах Доставли-Англия за гросерито,но от месец насам ми дава,че всички слотове са запазени... Предполагам са им спряли адреса 😔 Някой знае ли друг доставчик,който да има Български офис в Ботевград/Враца и околията (без София) 🤔

# 147
Заети са слотовете, защото хората са призовани да седят по домовете си и голяма част от тях пазаруват онлайн храна от гросерито. Слотовете се дават на възрастни хора и такива в неравностойно положение, естествено живеещи в Англия.

# 148
Здравейте,
скоро имало ли е намаление в George на бебешко? Предни години април месец винаги е имало, но тази май още няма.

# 149
Какво намаление?! Вчера имаше съобщение, че в този ден поръчки на дрехи няма да се изпълняват. Днес гледах, че са го махнали. Скоро намаление няма да видим Cry

Общи условия

Активация на акаунт