Пазаруване от George(ASDA) - Тема 11

• 65 282
  • 624
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз чакам някакви дрешки да пуснат, като цяло изборът е супер малък. За намаление не знам, но то и няма на какво реално.

# 151
Хубаво не пускат намаление, но поне да по-заредят, каквото и да харесам бебешко, все няма размери.. ясно, че не сме само ние.. и пазарува цял свят, като гледам посредниците са добре заредени.

# 152
Абе чудни хора сте. На повечето магазини фабриките са им в Китай, да не говорим, че сега има проблеми с транспорт, доставки, стоки.

# 153
и пазарува цял свят, като гледам посредниците са добре заредени.
това не го разбрах?

# 154
Има хора, които купуват от Джордж и препродават тук.

# 155
Има хора, които купуват от Джордж и препродават тук.
Ми то ако е това, те пазаруват от същия асортимент и размери? Не виждам драмата?
Затова се зачудих какво има предвид..

# 156
Явно имат повече размери от наличните в момента, та оттам и драмата Blush .

# 157
Да, изкупили са стоката Wink

# 158
Да, изкупили са стоката Wink
Ама какво значи изкупили... Като ти трябва нещо следиш и си го купуваш. Нищо не е налично вечно, нито като модел, нито като размер. Винаги е било така, не само в този сайт.

# 159
  • София
аз няколко пъти пълня кошницата, ама докато огледам и размисля и изчезват нещата, след ден два пак се появят.
явно си зареждат, ама се изчерпват бързо.
пише че доставката може да закъснее доста.

# 160
аз няколко пъти пълня кошницата, ама докато огледам и размисля и изчезват нещата, след ден два пак се появят.
явно си зареждат, ама се изчерпват бързо.
пише че доставката може да закъснее доста.
Това са маркетингови трикове на магазините, помислете малко...
Ако всичко има постоянно, няма да имаш причина  да се връщаш пак към сайта да дебнеш, че да закачиш и нещо ново Simple Smile

# 161
  • Велико Търново
Моята поръчка я изпратиха десет дни след плащането. Или работят с намален персонал, или имат много поръчки, но никога не са се бавили толкова много.

# 162
Моята поръчка я изпратиха десет дни след плащането. Или работят с намален персонал, или имат много поръчки, но никога не са се бавили толкова много.
Не работят физическите магазини, нормално продават повече онлайн. +това куриерите са претоварвени
На Маталан на сайта си пише, че шипват до 14 дни...
За безплатна доставка хич и не им се сърдя, че се мотат 😎

# 163
Здравейте, вече 1 седмица се опитвам да направя поръчка в гросери, но няма свободни слотове за доставка. Някой, който е успял да поръча да даде съвет как, по кое време е успял да завърши поръчката.

# 164
  • Варна
Здравейте, вече 1 седмица се опитвам да направя поръчка в гросери, но няма свободни слотове за доставка. Някой, който е успял да поръча да даде съвет как, по кое време е успял да завърши поръчката.
Здравейте 😊 Аз също не успявам,ползвам Доставки-Англия. Предполагам,че е свързано с коронавируса и гросеритата правят доставки за английските граждани за момента.

Общи условия

Активация на акаунт