Любители на кучета - 99

• 23 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Любимата ни златна Фея днес порасна с още една годинка.Пожелавам си да са здрави и двете ,за другото ще се погрижим ние.Естествено имаше за всяка по торта:D
Скрит текст:

Милите душици, прекрасни са! Нека са живи и здрави дъъъъъълго-дълго, ей така в тандем! Heart Heart Heart

# 241
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден на Фея. Дълги години да е здрава и игрива заедно с дружката си. Heart Cake

Ей така си прекарваме следобеда. Бебето си спи в креватчето, но Ерос се гушка с мен. Двойни стандарти му викали на това. Grinning

# 242
  • гр.Варна
 HugОООх Деспи тоз Еро как се е размазал.Направо му завидях. Whistling

# 243
HugОООх Деспи тоз Еро как се е размазал.Направо му завидях. Whistling

В скоро време и сладката бузанка ще присъства на такива снимки. Ще се гушкат тримца/четиримца! Simple Smile

# 244
  • София
Честит рожден ден на Фея Прекрасница! Да е здрава и щастлива! Flowers Four Leaf Clover
Поздрав от нас

Съсредоточеното изражение е поради следенето на парчето баница, иначе не ще да позира Satisfied

# 245
  • Bарна, морето, сините вълни
И с една вдигната лапка май май се моли. Като си просят храна са много интересни всички, същински циркаджийчета.

# 246
Честит рожден ден на Фея! Да бъде здрава и дъъъълги години на ви дарява с обич!

# 247
  • гр.Варна
Фея да е здрава и много послушна. Честит празник.

# 248
Честита да е Фея и много да радва двукраките си членове на семейството. 🤗

Деспи тоя Ерос как се е размазал.. същински Макс като му дойде музата за гушкане.. ама много тежат тия магарета бре. 😂
На всички показани маймуни-муцуни да им намачкам ушаците! 🤪 Страхотни са ни кучетата 😍
Лабрекс абе не е баш магаре, ама най-точното определение за Макс е “слон в стъкларски магазин”. Имам чувството, че това куче си мисли, че тежи няма и пет кила и минава през нас все едно е шек като перце, а по пътя всичко се събаря 🤣🤣 Нагушкай го Рексун-благун от мен и еднааа голяма целувка му лепни пак от мен 😘

# 249
Скрит текст:
Честита да е Фея и много да радва двукраките си членове на семейството. 🤗

Деспи тоя Ерос как се е размазал.. същински Макс като му дойде музата за гушкане.. ама много тежат тия магарета бре. 😂
На всички показани маймуни-муцуни да им намачкам ушаците! 🤪 Страхотни са ни кучетата 😍
Лабрекс абе не е баш магаре, ама най-точното определение за Макс е “слон в стъкларски магазин”. Имам чувството, че това куче си мисли, че тежи няма и пет кила и минава през нас все едно е шек като перце, а по пътя всичко се събаря 🤣🤣 Нагушкай го Рексун-благун от мен и еднааа голяма целувка му лепни пак от мен 😘
Sivi, рапортувам - нагушкан, намачкан и с начесани уши! Simple Smile И Рекс е същият "слон в стъкларски магазин", ама тъй като това му е единствения кусур, пренебрегвам го! Joy Peace

# 250
  • София
Честит рожден ден на Фея! Здрава и много щастлива да бъде още дълги години!

Ех, ама пак страхотни муцуни сте показали!

Аз и днес съм сърдита на Бека! Вчера яде човешки гадости и я държах в банята 1 час, докато стигна да я изкъпя. После с ММ се скарахме, защото не трябвало да ѝ давам да яде. То вярно, че и аз съм нервна, ама на моменти ми идват в повече! Сега ми иде да я нагушкам, обаче съм им сърдита, че ме ядосват. Imp

# 251
Ей така се седи на диван

Момичета, препоръчайте ми хубава книга за обучение. Кийра като цяло е послушна, но има двама-трима човека извън семейството, които като види и се побърква...забравя за мен, за всичко - дърпа се, скача, изскача ми от ръцете ако се опитам да я задържа...сутринта се измъкна от нагръдника, а бяхме до улица. Много се уплаших, дори я ошамарих и съответно сега ми е мн гадно...Sad Трябва да я отуча от това бясно скачане по хора за да й се радват, а изобщо не знам как би могло да стане...

Нашата е на една годинка и също много скача по хората.Ние в момента я отучваме.

# 252
  • под тепетата
Честито на патерица от мен на прекрасната Фея! Дълго още да се радват една на друга с нейната дружка  Laughing

# 253
Ето един поздрав от порасналия бишкот Хагрид

Еми извинявам се, ама каква порода е? Откак сме с хъски все се заглеждам към този тип кучета.

# 254
  • Варна
Порода "Бишкот " 😂😂

Не е ли хъски, туй красотно чудо?🤔

Общи условия

Активация на акаунт