Любители на кучета - 99

• 23 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • о`майна лунна нощ е
Хъски пинто. Нали, Котке?

# 256
Гледах скоро някакво бяло хъски и се дивих, не бях чувала. Явно е тази порода, хъски пинто.

Поправям се - хъски пинто било петнисто. Чисто белите били 'бяло хъски'. А дали е така ..?

# 257
Аз за дакел съм чувала, котето ще каже Stuck Out Tongue

# 258
  • Бургас
А, Коте, пускай пак онзи линк за хъскитата. Много се смях, ама не мога сега да го намеря.
BANKS, куче се отучва да скача по хората, когато хората не му обръщат внимание на скачането. Първа ти трябва да започнеш, а хората трябва да са наясно и да ти помагат, защото ако не помагат, ще ти е по-трудно.
Нашият дядо (моят свекър) например не разбира, че когато хване кучето за лапите и му се радва, когато му скача, то ще продължи да му скача, защото си получава дозата внимание.

Когато се срещнете с кучето и то ти скочи, обръщаш му гръб. Пълен игнор докато не се успокои и не седне. Е, може и да не сяда, важното е да е на четири крака на земята. Тогава го галиш, лигавиш и пр. Следващият път пак така. Моето се отучи за 4-5 пъти и вече не ми скача като се прибирам. Но трябва да обясниш това на всички твои хора - гости, членове на семейството и пр. Когато им скача - обръщат му гръб.

# 259
  • София
Ох, изхвърчал ми е мозъка.
Искаше ли някай от Зооплюс да поръча? Ще пускам тия дни.

Подкрепям за отучаването да скачат.

# 260
  • София
possessed, аз исках, но се комбинирах с една приятелка, благодаря!

# 261
  • София
Ок, аз още събирам заявси, ама ако не се организират до утре, ще чакат следваща поръчка. То не че поръчват по малко, де. Каквито сметки правя в Зооплюс, трябва да ми дадът акции от фирмата. Купувам за 3 едри и 2 дребни кучета и няколко комплекта котки.

Ама сега включвам и коледните подаръци. На котките мисля да им купя въртележка с топка.
Ама на кучето....

# 262
  • о`майна лунна нощ е

Грациела е любимка на Швепса.

# 263
  • под тепетата
Ма още ли е жива, пардон - цяла ? Аз мислех, че от любов ще я изхруска  Mr. Green
Леле, какъв поглед извади тоз Швепс...

# 264
  • София
Имаме една плюшена Гуца от миналата коледа, Икейска. Кифлата си пази играчките. Имаме цял голям кош.
Ама и аз редовно купувам по нещо.
Имаме и интерактивна игра за развиване на мозъка.
Оф, ще и купя Айфон

# 265
  • София
Категорична съм, че Швепса не е просто куче, той е хибрид! Толкова уникален поглед не съм виждала, прилича ми на академик Антон Дончев, наистина! Smiley

# 266
  • Bарна, морето, сините вълни
Ааа, Пос, кифла без айфон може ли? Бърдже да ѝ купуваш.

Швепса е сладур отвсякъде. Грациела колко още да му е приятелка, максимум до Коледа. Grinning

# 267
  • о`майна лунна нощ е
Ба, академик ... И доцент няма още. Дисертацията му на тема "Не пипай бонбоните и медените бисквити" претърпя шумен провал, та чак комшиите разбраха. А баклавата от Байряма още я приказват във входа.
Колкото до Грациела - тази година ни прасе в кочината грухти, ни прасе-касичка сме отгледали. Та колко му е на Коледа да имаме пълнена прасица с консерва и ориз.

# 268
  • Bарна, морето, сините вълни
Да ви питам нещо. Мислите ли, че кучетата усещат духове на починали хора или енергията? Случвало ли ви се е нещо странно? Ерос беше бебе, когато бащата на ММ почина и първите дни се държа странно, все отиваше в стаята, която по него време беше празна и спеше той там, но някога беше стаята на свекъра. Гледаше нагоре, играеше понякога все едно с човек.
Сега ММ ми разправя преди две вечери, аз бях навън, върнали се от разходка и Ерос е обиколил целия апартамент, душейки, така както души, когато сме имали гости. Мисля, че сме имали посетители и ги е усетил.

# 269
  • о`майна лунна нощ е
Много по-интуитивни са от нас. Според мен е възможно, въпреки че не съм ставала свидетел на нещо толкова.

Общи условия

Активация на акаунт