Любители на кучета - 99

• 23 405
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Оф,на втория месец, след като почина мъжа ми, лежа на дивана в дневната, трудно заспивах все още и изведнъж Лили, котката ми, скочи в краката ми и все едно имаше някой пред мен, виеше и се караше в нищото около 5 минути, много случаи имам.

# 271
  • София
Добро утро от нас!
Минавам да се отбележим, че сме живи и здрави, а малкият принц даже е много послушен напоследък и не прави... сещате се какви бели вкъщи (не го пиша в прав текст, че станах суеверна покрай него). Blush
Аз да попитам ваксината срещу бяс всъщност комбинирана ли е или е само против бяс? И има ли таблетки за обезпаразитяване, чието действие е повече от 30 дни. В клиниката ни предлагат все едни и същи, а наблизо имам ветеринарна аптека и искам да не се влача всеки месец до Сити Джънгъл.

# 272
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Стандартът за хъскита Wink
Да, хъски е, породата е само и единствено сибирско хъски. Разцветката е различна - бяла, пинто (на петна), сплаш (пак петна, но по-различно), бяло/червено, бяло/черно, бяло/сиво, сиво/бяло, черно/бяло, червено/бяло.
Макар че наистина една жена ме пита веднъж, дали Лили е дакел Simple Smile А Балу е питбул Simple Smile
Нямат РД още бишкотите, януари са чак Simple Smile Празнуват тук на едно от другите кучета на стопанина на Хагрид.

Почерпете се за мое здраве, днес ставам на 18 (за коя година подред, ще си замълча, трупам стаж!!!) Simple Smile
По-късно ще пусна снимки на Тлъстуша, ъъъъ, Лили де Wink Вече си е вкъщи за малко. В неделя сме на изложба, ако някой иска - може да заповяда да се видим Simple Smile

# 273
Честит Рожден Ден,Коте! Здраве,късмет,щастие и много успехи ти желая. 🤗🌺
Знаете,че тайно ви следя,но сега гледах по Нова репортаж за отрова в Бургас и реших да споделя. Дадоха клип от камери,на които се вижда една женица с пликче,която ходи и ръси някакви сини хапчета в 4 часа сутринта. Внимавайте,бургазлийки! А за тази жена нямам думи. Тоест имам,но не е прилично да ги напиша! 😣😤 Дано този път се вземат мерки,след като се вижда всичко ясно. Има вече починало кученце. 😣
Дес,Естела,настръхнах като ви прочетох,но аз също вярвам,че има нещо и кучетата и бебетата го виждат/усещат.

# 274
Коте жива и здрава да си! Много щастлива да си с двукраките и четирикраките около теб 🤗😘

Аз малко съм под афект.. прибираме се преди малко към вкъщи с Макс и на съседната улица ни посреща онуй черното, за което ви споменавах. Ей, на косъм беше да захапе Макс и една пяна му течеше от устата. 😡 Ей избеснях яко, аз се чудя как да го опазя от магарето, а то де ли налита. Значи признавам си, че както бях ядосана, ако беше успял да захапе Макс щях да го пусна да му види сметката. То бива безразсъдство и безотговорност, ама чак пък толкова не вярвах. Че се възмутих и че не е кастрирано и кръжи и опложда де що женско има.
Айде помрънках си малко.. само си говоря де, едва ли умишлено бих оставила Макс да нарани друго куче, колкото и да съм ядосана.

Anyyyone гледах и аз клипа.. не ми го побира акъла как може, ама не хора, а зверове са това. Дано я разпознаят коя е и понесе някакви законови последствия.

# 275
Дано! Силно се надявам. Или бих я почерпила с някое такова хапче от нейните,ако органите не вземат мерки.
Много неприятно при вас с Макс. Дано не го срещате повече. То май освен да пуснеш Макс,друга опция нямаш. Лошото е,че няма само да го сплаши и няма пускане,захапе ли веднъж. 😣

# 276
Аз с моето магаре се оправям и знам как да отпусне захапка веднага, ама не искам да опираме до такъв вариант. Иначе живее в къща до моя блок, неизбежно е да не се засичаме, защото явно си намира пролука в оградата и се шмугва навън, а хората като ги знам не биха инвестирали ни в кастрация, ни в ограда. Съседи са ми на село и делим една ограда.. остави пари да бяха предложили за направата на нова, ама поне труд да бяха предложили. 🙄 Това реално е селското им куче, заради което ще трябва да преправям оградата, че в момента е само да се знае, че имота е обитаем, но не е много здрава. Напролет и на село ще ме тормози туй черно хайванче май 🤣

# 277
Най-сетне се сетих да снимам порасналото диване.

На втората снимка е с последната изядена обувка.

# 278
Честит Рожден Ден,Коте! Здраве,късмет,щастие и много успехи ти желая. 🤗🌺
Знаете,че тайно ви следя,но сега гледах по Нова репортаж за отрова в Бургас и реших да споделя. Дадоха клип от камери,на които се вижда една женица с пликче,която ходи и ръси някакви сини хапчета в 4 часа сутринта. Внимавайте,бургазлийки! А за тази жена нямам думи. Тоест имам,но не е прилично да ги напиша! 😣😤 Дано този път се вземат мерки,след като се вижда всичко ясно. Има вече починало кученце. 😣
Дес,Естела,настръхнах като ви прочетох,но аз също вярвам,че има нещо и кучетата и бебетата го виждат/усещат.
Новини не гледам и се радвам ,че споделихте да си пазя черното бургазлииче ,че ако стане нещо няма да се побирам в кожата си.

# 279
  • Bарна, морето, сините вълни
Коте, честита да си. Бъди много здрава, щастлива и обичана! Heart bouquet
Anyyyone, ще се радвам да те виждам тук. Kissing Heart

# 280
  • Варна
Коте, честит ден, да си здрава и много щастлива.

# 281
  • Бургас
Коте, ЧРД! Да си здрава и много медали от изложбата да донесете.
Този клип го въртим и по кучешките групи във Фб. За себе си установих, че най-добрият начин да пазя кучето да не яде от земята е да носи постоянно нещо в устата си. Пръчка, топка, шише, шишарка... Знае и "остави", но може да е късно... И гледам да не се разхождаме на многолюдни места - избирам най-завряните алеи в Морската. В града вървим по средата на улицата или по средата на междублоковата поляна - едва ли някой ще ръси там.

# 282
  • София
ЧРД, Малко сладко коте! Flowers Rose От здраве, късмет и любов да не се отървеш!

Поздрав и от Оскар

# 283
Малко сладко коте, и от мен честит рожден ден! Wine Glass Да си жива/здрава, обичана, щастлива! Flowers Hibiscus

Boriana33, да го нагушкаш, намачкаш, нацелуваш от мен тоз хубав мъж Оскар! Heart
Косите на Вероника, тя тая обувка явно е била за изхвърляне, като гледам хрисимата физиономийка, няма как да е беляджийка! Simple Smile
Sivi, наистина са много неприятни такива ситуации, аз писах вече, че само заплашвам с жалби в  подобни случаи. Не мисля, че е само заради мен, но четирима вече си водят кучетата на повод, а не пуснати като преди. Ама и лошо се карам, де, кат се развикам......хич не му мисля. Simple Smile

А за жената с отровата.....не спи ли тая или е караконджул, да станеш по нощите отрови да ръсиш, ами, ако дете вземе хапчето сутрин? Дано я изловят и да си го отнесе. А кученцата си ги следете, че бат,Рексун, както уж е научен да не яде от земята, но има моменти, в които докато го видя и е налапал някой боклук, добре че съм бърза и веднага ръката ми е в устата му по следите на лакомството. И в 99% от случаите не успява да го преглътне. Mr. Green

# 284
  • София
Оооо, ще го нагнявя, Лабрекс, само да се прибера Smiley Изобщо ние много го мачкотиме, щото е дебеличък и има какво да стискаш, пък и той умира за тази работа. И е един такъв несмаслен, маха с тия крака, удря, блъска, направо гладиаторски битки Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт