Любители на кучета - 99

• 23 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • sf
Ех, Пеги, съболезнования и на теб! Прегръдки!

# 451
Цяла седмица събирам сили да вляза в темата,Роко ме напусна,завинаги.Много боли,много!Губила съм и други кучета,но него трудно ще го прежаля.
Прости ми миличък,обичам те!
Е не, не е честно, когато писах за Рекс, си казвах дано скоро не прочета такава новина, и аз се чудих как да напиша.
 Peggy Bundy, изживявам същия ад, знам, че каквото и да ти напиша, няма да ти стане по-леко. Много е тежко, много. Сили, мила, дано имаш да го изживееш, просто ще трябва да се учим да живеем без тях.

# 452
Ох да се... Егоистичната патка! Нахлух със своите тревоги и изобщо не видях назад.
Лабрекс?! Рекс!?! Съжалявам мили човеко! Имаш моята топла прегръдка. Ужасно съжалявам.

Разплакахте ме момичета, усещам болката ви. Изпитвам искрено съчувствие и към двете ви

# 453
  • под тепетата
Peggy, съжалявам да го прочета! Вярно е, боли много...

# 454
Ох да се... Егоистичната патка! Нахлух със своите тревоги и изобщо не видях назад.
Лабрекс?! Рекс!?! Съжалявам мили човеко! Имаш моята топла прегръдка. Ужасно съжалявам.
Духче, никаква патка не си, грижи се нея, тя ти е жива и има нужда от теб. Другото, онова лошото, и по-късно и по-рано да го научиш, нищо не може да се направи. Рекс не ми е имал проблеми с оченцата, само сега накрая, последните дни му потичаше нещо като сълзичка, само ходех да го трия и го питах какво става, ще ми плаче ли сега? Хубаво е да я види вет, един ден по-късно надявам се няма да е фатален.
 Peggy Bundy, а Роко беше мъничък, нали? Защо и него?

# 455
Благодаря ви за подкрепата момичета!Роко беше бебе,нямаше година,прибрахме го от улицата и той беше толкова щастлив!Няма да обвинявам никой,само себе си!Бил глътнал нещо пък това  ,пък онова....Аз съм виновна,че не го опазих,че ги оставих с Макс да щуреят сами без надзор/в къща с двор сме/,ох не мога да пиша,сълзите ме давят,не съм на себе си,извинете ме

# 456
Благодаря ви за подкрепата момичета!Роко беше бебе,нямаше година,прибрахме го от улицата и той беше толкова щастлив!Няма да обвинявам никой,само себе си!Бил глътнал нещо пък това  ,пък онова....Аз съм виновна,че не го опазих,че ги оставих с Макс да щуреят сами без надзор/в къща с двор сме/,ох не мога да пиша,сълзите ме давят,не съм на себе си,извинете ме
Недей така. Случилото се е ужасно, но не си виновна, те бебешорите са толкова пъргави, че и до теб да е, пак може да глътне нещо без да го разбереш. Аксел за секунда, ма секунда глътва нещо.

Лабрекс, не знам какво да кажа. Просто чувствам.

Джина ще я водя на лекар, ако и утре сълзи, че мама Еми ми спомена какво може да се случи, ако остане да сълзи и стане инфекция.

# 457
  • о`майна лунна нощ е
Пеги, много съжалявам 😢

# 458
Пеги, ужасно е, знам (и за Либрес и всички които са губили). Да изгубиш нежно, обичащо, прекрасно човече-за ме са такива, че и повече е ужас. Аренцето ми е 2 кученце.  Първото го изгубих през 98г., беше почти на 13 (отровиха го).  И никога няма да  забравя Рубинчо. Той има специално място  в сърцето ми. Ако не беше щерката да ме изнудва за кученце и накрая да ме остави пред свършен факт (мами, избрах си кученце от приют, тръгвай) надали щях да се реша. Сега изобщо не съжалявам, напротив. Прави мизерии, бели, но нищо не може да се сравни с тяхната любов.
Болката ще остане, но нова топчица любов ще я притъпи.

# 459
Благодаря ви за подкрепата момичета!Роко беше бебе,нямаше година,прибрахме го от улицата и той беше толкова щастлив!Няма да обвинявам никой,само себе си!...
Пеги,мъчно ми стана за загубата ти. Не се обвинявай.Не може да си постоянно до животното. Постъпила си добре,като си го прибрала,осигурила си му щастие. Не може да ги опазим от всичко.Не се чувствай виновна.Така е било писано. Sad

Пеги,Лабрекс,грижете се за себе си,не се измъчвайте излишно и не се потапяйте във вина и безмерна тъга. Отразява се това на здравето и после възстановяването е трудно Sad

ДУХ,ако имаш антибиотични капки за очи,капни в двете. Само антибиотик,без кортизон.

# 460
  • Bарна, морето, сините вълни
Пеги, много съжалявам и за твоята загуба! Прегръдки! Не се обвинявай и когато ти е мъчно, тук е мястото да споделиш. А Макс как се чувства? Гушкай го, целувай го, той е там и има нужда от любовта ти.

# 461
  • София
Пеги, моите съболезнования! Не се обвинявай, няма да помогнеш на никого с това, а трудно ще продължиш напред! Бъди силна!

Духче, ако имаш сребърна вода под ръка можеш да промиеш окото с нея. Ако е подуто окото задължително на лекар. Бека нали имаше язва на окото. Направиха промивка и слагахме 10 дни капки и мехлем! На Бека клепача ѝ беше започнал да се обръща навътре от подуване. Цялата орбита около окото беше много надута! Ако има само гурел без подуване най-вероятно е само замърсено. Вече сме го минали много пъти.

# 462
Мила Пеги...,прегръдки...силни!

# 463
  • София
Духче, отвара от лайка. Така каза вета, когато пипнахме конюктивит ние.
Отвара, прецежда се и се почиства и капе в окото.

Съжалявам за Роко.

# 464
Аз капех и Хомеоптик,хомеопатични на Боарон,ако не е било строго наложително анибиотик. Една дозичка на няколко пъти. Но не са евтини.

Общи условия

Активация на акаунт