Вече не е мой проблем

• 7 074
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
Това го разбрах и от горния ти пост.
Не намирам нищо хубаво в жена, която напълно съзнателно 2 години се мотае с обвързан мъж. А после защото я боляло, че не го е отмъкнала иска е другата да я боли. Жалка работа.
По-ясна от това не мога да бъда.

# 61
Това го разбрах и от горния ти пост.
Не намирам нищо хубаво в жена, която напълно съзнателно 2 години се мотае с обвързан мъж. А после защото я боляло, че не го е отмъкнала иска е другата да я боли. Жалка работа.
По-ясна от това не мога да бъда.
+1
В моите очи това си е подло та подло...
Щото едно е да не си знаела, а съвсем друго съзнателно да си направила своят избор и после да търсиш изкупление, като нараниш невинен.

# 62
Мен са ме учили да не обиждам хората, дори това, което правят, да не ми харесва. Аз самата критикувам поведение, а не личности, особено такива, които не познавам.
Бих казала, че авторката е постъпила лошо, неморално, тъпо и тн. Но никога няма да я нарека с обидна дума. Въпрос на възпитание и светоглед.
А и доколкото си спомням, обидите във форума са забранени.

# 63
  • Paris, France
Е, какво толкова станало? Авторката и приятелката си начесали крастата с някого си и толкоз. Много женени мъже си живеят с любовница и почти не се виждат с половинките си, а само по официални мероприятия и никой нищо не казва.

Доста брачни връзки са започнали когато единият или двамата са били женени за друг или с друг човек.

Не съм съгласна, че авторката е примитивна кифла. Тя се е влюбила и е търпяла неприятности от любов. Кифленските връзки със женен (а той и женен не е) са по-скоро за изгода за неженената, а в случая такава няма.

# 64
Ами примитивно е да злобее срещу неговата приятелка. Още в първия си пост става ясно, че я мрази.
Ако това е възвишено - ок Laughing
Пише и, че любовта и била беузсловна и искрена.
Тогава защо се е озлобила срещу него.
Нали обича без никакви условия?
Тоест не би  трябвало униженията и обидите да имат значение ако толкова възвишена и безусловна.
Лично аз гледам да не правя неща, които не бих искала на мен да правят.
И абсолютно не бих имала нищо с женен мъж или обвързан.
Един мъж, който ме сваля при наличието на сериозна приятелка ми пада в очите.
Каква ми е гаранцията, че ако и го "отнема" след време няма да сваля някоя друга.
Имала съм такива случаи. Хем сериозно обвързани, но им шарят очите. Е, какво да ме привлече в такива?
А на авторката не и пука за другите хора освен за себе си. И женен да беше пак нямаше да и пука. Ми да, защо да и пука за някаква непозната. А всъщност на него защо трябва да му пука за авторката и защо да не я поунижава малко.
Авторката заслужава някой ден да си намери сериозен приятел и после някоя да дойде, да и го вземе и да и каже  Twisted Evil

# 65
  • Paris, France
Ами примитивно е да злобее срещу неговата приятелка. Още в първия си пост става ясно, че я мрази.
Ако това е възвишено - ок Laughing
Пише и, че любовта и била беузсловна и искрена.
Тогава защо се е озлобила срещу него.
Нали обича без никакви условия?
Тоест не би  трябвало униженията и обидите да имат значение ако толкова възвишена и безусловна.
Лично аз гледам да не правя неща, които не бих искала на мен да правят.
И абсолютно не бих имала нищо с женен мъж или обвързан.
Един мъж, който ме сваля при наличието на сериозна приятелка ми пада в очите.
Каква ми е гаранцията, че ако и го "отнема" след време няма да сваля някоя друга.
Имала съм такива случаи. Хем сериозно обвързани, но им шарят очите. Е, какво да ме привлече в такива?
А на авторката не и пука за другите хора освен за себе си. И женен да беше пак нямаше да и пука. Ми да, защо да и пука за някаква непозната. А всъщност на него защо трябва да му пука за авторката и защо да не я поунижава малко.
Авторката заслужава някой ден да си намери сериозен приятел и после някоя да дойде, да и го вземе и да и каже  Twisted Evil

Прочети пак първия пост. Обяснила е кога и защо се е озлобила.

1) Безусловна любов няма

2) не всяка любов е вечна.

Любовта и омразата са едно и също чувство с обратен знак. В живота знакът често се обръща в отношенията между мъже и жени. Авторката писа, че е много млада и е била объркана.

Примитивно е да злобее, да, примитивно е и да се влюби. В случая тези чувства са нормални. Докато е била влюбена е пазела личното достойнство на мъже и личния му живот. Вече не е влюбена и няма емоционален интерес, изгода, облага да пази тайната..

Била е искрено влюбена, не е осъзнала, че безусловна любов няма, вече не е влюбена и изпитва омраза и желание за някаква мъст. Не е отишла да ги застреля и двамата. Споделя тук мислите си. Изпитва злоба, да, но засега я държи в главата си.

# 66
Именно, държи злобата в главата си и понеже усеща, че нещо не е наред, споделя тук и търси коректив на поведението си.
Страшно много хора ситуация на любовен триъгълник, се свързват с официалния партньор и го уведомяват за връзката. Или ако е любовен четириъгълник мамената съпруга казва на измамения съпруг.   С каква цел се прави това не ми е ясно. Затова още в първия си пост по темата написах, че когато човек е наранен, върши какви ли не глупости. Аз имам приятел, който разбра, че жена му изневерява. Разведе се и след една година разбра кой е другият мъж. Свърза се с жена му - смяташе, че също са се развели. Оказа се, че съпругата хал хабер си няма, че мъжът й има любовница от поне две години. Към днешна дата и другата двойка е разведена. Питам го моя приятел: Защо го направи и то година след развода? Не знае, просто много го боляло и търсел отговори - отколко време продължава извънбрачната връзка и дали като е започнала, другият съпруг е бил разведен. Ами не - оказа се, че не само не е бил разведен, ами не е искал да се развежда, а жена му е била в пълно неведение. Днес сам се чуди на акъла си, но към онзи момент му се е струвало, че постъпва правилно.

# 67
Ами и с мен са постъпвали гадно Невенче, ама не съм мразила.
Въобще не мисля, че любовта и омразата са едно и също чувство с обратен знак.
Научила съм, че омразата не вреди на обекта на омразата, а на самата мен. Може да съм изпитвала огорчение и мъка, но омраза и жажда за мъст, към човек, който съм обичала не съм.
Впрочем безусловната любов значи да обичаш някого без никакви условия. Тоест без значение какво казва другия човек, какво прави, мисли - ти го обичаш.
Ами случвало ми се е.
Авторката е била далеч от любовта. Виж мазохистка може и да е.
Според мен тя е искала той да се раздели с другата и може би затова той се е държал гадно с цел да се разкара.
В момента се дразни от това, че първо той се е държал гадно с нея и за това, че не го е спечелила.

zigizagi, да ти кажа раздвоена съм дали трябва или не трябва да се казва. Жената може и да е била доволна, че са и казали истината.
Имам позната каза на жената, но защото беше измамена, че той не обвързан, нито женен. Беше бясна за тази лъжа. И реши да каже всичко на жена му, не защото я мрази, а да разбере с какъв мъж е.

# 68
  • София
Мен са ме учили да не обиждам хората, дори това, което правят, да не ми харесва. Аз самата критикувам поведение, а не личности, особено такива, които не познавам.
Бих казала, че авторката е постъпила лошо, неморално, тъпо и тн. Но никога няма да я нарека с обидна дума. Въпрос на възпитание и светоглед.
А и доколкото си спомням, обидите във форума са забранени.

Да видим дали съм разбрала правилно.......
Казваш, че авторката е постъпила лошо, неморално и тъпо, но  не е лоша, неморална и тъпа, а напротив- бяла и чиста, и морална е. Ама на- случайно е постъпила неморално, тъпо и лошо. Цели 2 години и половина е продължило това случайно действие!? newsm78
Предполагам, че според твоето възпитание, е нормално да отбележиш, че такава постъпка освен лоша, неморална и тъпа е и примитивно кифленска? Но пък, винаги можеш да отречеш че се припокрива с образа авторката, което е много удобна позиция.

# 69
Имам позната каза на жената, но защото беше измамена, че той не обвързан, нито женен. Беше бясна за тази лъжа. И реши да каже всичко на жена му, не защото я мрази, а да разбере с какъв мъж е.
С какъв мъж е съпругата - със същия, в който твоята позната е била влюбена преди да разбере, че е обвързан.
Явно не успявам да обясня какво не разбирам. В случая на авторката - разбрала е какъв боклук е, не го иска, обаче ще ходи да казва на жена му. Ами като е приключило всичко, продължавай напред и остави него и жена му на мира.
Или в случая на моя познат (интелигентен и добър мъж) - от една година разведен, пък ходи да казва на съпругата. Какво кара разумни и интелигентни хора да вършат такива тъпотии? Болката, нараненото его?

# 70
Его, разбира се..)

# 71
А не допускате ли да се каже от съпричастност, да знае другият с кого си има работа, пък да си решава. Ако някой е откраднал от вас и знаете, че краде и от друг, бихте ли премълчали?
Не, че подозирам подобни причини в желанието на авторката, Simple Smile но и това би могло да бъде повод да се каже.

# 72
Каква съпричастност с доскорошен съперник?
Ако искаш този мъж, казвайки на жена му, сигурно се надяваш тя да го зареже и да стане само твой.
Но при приключила връзка, да уведомяваш другия за мен е тотално безсмислено.

# 73
А не допускате ли да се каже от съпричастност, да знае другият с кого си има работа, пък да си решава. Ако някой е откраднал от вас и знаете, че краде и от друг, бихте ли премълчали?
Не, че подозирам подобни причини в желанието на авторката, Simple Smile но и това би могло да бъде повод да се каже.
А жената иска ли да знае ? Или тя няма избор ? Щото любовницата държи " истината в ръце" и смята, че само тя има право да раздава правосъдие ?
Това честно ли е ?

# 74
Тереза, всеки разсъждава от "собствената камбанария", аз бих искала да знам.
zigizagi, трябва да съм в някаква шизофренна фаза, да разбера, че има паралелна връзка и да искам да го задържа. Не става въпрос за случая на авторката, както съм уточнила.

Общи условия

Активация на акаунт