Вече не е мой проблем

• 7 080
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
usmihni-mi-se,
А в кой момент би искала да знаеш - докато имат връзка или след като я прекратят?

# 76
Тереза, всеки разсъждава от "собствената камбанария", аз бих искала да знам.
zigizagi, трябва да съм в някаква шизофренна фаза, да разбера, че има паралелна връзка и да искам да го задържа. Не става въпрос за случая на авторката, както съм уточнила.
Значи, ти "by default" не знаеш. Обаче, искаш ли някой друг да решава вместо теб, какво точно да знаеш ти ? И на тоя някой изобщо да " не му пука" за твоя избор ? Има разлика, мисля.
Аз не знам и кой ден точно ще умра. И не искам да знам.

# 77
Преди на въпроса дали аз искам да знам, съм отговаряла с Да. Сега - ако е толкова хитър, че да го скрие от мен (имам убийствена интуиция), не ме ощетява емоционално, сексуално и финансово - не искам никой да ми казва.

# 78
А не допускате ли да се каже от съпричастност, да знае другият с кого си има работа, пък да си решава. Ако някой е откраднал от вас и знаете, че краде и от друг, бихте ли премълчали?
Не, че подозирам подобни причини в желанието на авторката, Simple Smile но и това би могло да бъде повод да се каже.
А жената иска ли да знае ? Или тя няма избор ? Щото любовницата държи " истината в ръце" и смята, че само тя има право да раздава правосъдие ?
Това честно ли е ?
Тя може и да знае. Защо решихте, че е някаква непросветена. Тези неща се усещат особено при толкова дълга забежка. Ако не иска да знае, пак може да си затвори очите или да му намери куп други оправдания.

# 79
  • София
Оправданията са до време, освен ако потърпевшата не се примири с това, да бъде сметната за дебил в един момент.
Затова съм против любовницата да се изявява като бялата и морална спасителка, отворила очите на заблудената овца.

# 80
Имам позната каза на жената, но защото беше измамена, че той не обвързан, нито женен. Беше бясна за тази лъжа. И реши да каже всичко на жена му, не защото я мрази, а да разбере с какъв мъж е.
С какъв мъж е съпругата - със същия, в който твоята позната е била влюбена преди да разбере, че е обвързан.
Явно не успявам да обясня какво не разбирам. В случая на авторката - разбрала е какъв боклук е, не го иска, обаче ще ходи да казва на жена му. Ами като е приключило всичко, продължавай напред и остави него и жена му на мира.
Или в случая на моя познат (интелигентен и добър мъж) - от една година разведен, пък ходи да казва на съпругата. Какво кара разумни и интелигентни хора да вършат такива тъпотии? Болката, нараненото его?

Не знам дали е разведена или останала с него.

Казах вече раздвоена съм.
Клоня към това, че всяка мамена жена трябва да знае истината.
Може да не те ощетява сексуално,емоционално и финансово. Ами ако те ощети здравословно?
Ама може и някоя не много приятна венерическа болест да ти лепне.
В една от темите тук се спомена, че жена загубва яйчниците си и матката заради това, че мъжът и е лепнал венерическа болест.
Пак ли не искаш да знаеш?
Или викаш, че точно ти няма как да хванеш венерическа болест. Само на другите им се случва.

А не допускате ли да се каже от съпричастност, да знае другият с кого си има работа, пък да си решава. Ако някой е откраднал от вас и знаете, че краде и от друг, бихте ли премълчали?
Не, че подозирам подобни причини в желанието на авторката, Simple Smile но и това би могло да бъде повод да се каже.

Не бих много ясно.
Сравнението е интересно.
Но не мисля, че авторката е способна на съпричастност.
Но като цяло когато се касае за любовни отношения рядко да има съпричастност. Има гняв, ненавист и жажда за отмъщение.
Моята позната беше страшно ядосана, че над половин година я е разигравал. Смяташе отношенията за сериозни. Та си е заслужил жена му да разбере.

# 81
usmihni-mi-se,
А в кой момент би искала да знаеш - докато имат връзка или след като я прекратят?
Бих искала сама да съм усетила веднага, но ако не ми се е получило, в колкото се може по-ранен момент. Гнусно ми е и от емоционална, и от физическа гледна точка. Единственото, което би могло да ме задържи е, ако детето ми е малко и привързано към него. Не, че отношенията ще са същите, но бих опитала. Във всеки случай, обаче, бих искала да знам.

# 82
Елора, за разлика от теб, аз за нищо не се заричам, че никога няма да ми се случи. Този урок поне съм го научила.
 Казах, че ако аз самата не съм усетила нищо, не искам друг да ми казва. Ако ми е лепнал венерическа болест - сама ще разбера, няма нужда любовницата да ми казва.

# 83
Елора, за разлика от теб, аз за нищо не се заричам, че никога няма да ми се случи. Този урок поне съм го научила.
 Казах, че ако аз самата не съм усетила нищо, не искам друг да ми казва. Ако ми е лепнал венерическа болест - сама ще разбера, няма нужда любовницата да ми казва.

Какво значи "за разлика от теб"?
И какво съм се заричала?
Евентуалната откровенност на една любовница би те спасило от венерическа болест, примерно. Grinning

# 84
  • София

Евентуалната откровенност на една любовница би те спасило от венерическа болест, примерно. Grinning
Да, бе, да!
Любовницата, ако е обзаведена с венерическа болест, ще изтича първо да каже на жена му, а после ще си легне с него с чувството за изпълнен морален дълг. Mr. Green

# 85
Каза, че никога не би поддръжала връзка с обвързан мъж.
От нищо няма да ме спаси откровеността й - ако му е любовница, значи е спал с нея и ме е заразил.

# 86
Е, то по-добре изобщо да не правим секс. Така ще е най-сигурно.

# 87
Каза, че никога не би поддръжала връзка с обвързан мъж.
От нищо няма да ме спаси откровеността й - ако му е любовница, значи е спал с нея и ме е заразил.
Не правиш ли разлика между двете. Май ще ти обяснявам елементарни неща. Ами добре.
Едно е да кажеш - хей, аз няма да се разболея от сифилис, грип, тумор и т.н.
Друго е да кажеш, че връзка с обвързан мъж не би поддържал.
Пълен контрол над тялото си нямаме. Не знам за човек, който не се разболява.
Но над действията си имаме контрол. За моите аз си отговорям, за тебе не знам  Laughing
И впрочем неведнъж са ме сваляли обвързани мъже. И женени и със сериозни приятелки.
Познай с колко съм се виждала?

Да, бе, да!
Любовницата, ако е обзаведена с венерическа болест, ще изтича първо да каже на жена му, а после ще си легне с него с чувството за изпълнен морален дълг. Mr. Green

Оф, не съчиних добре  сценария  Mr. Green
Значи да приемем, че това е здравата любовница. След нея ще има една сифилистичка.
Ако здравата каже, то спасява съпругата.  Sunglasses

# 88
  • Paris, France
Елора, за венерически болести и а изследвания, които всяка жена може да си прави ежегодно и са безплатни ,(и в България, предполагам), дори за жени и мъже, които не са здравно осигурени.

Такива изследвания би трябвало да се изискват от всеки мъж, който си отвори устата за секс и никакви извинения не минават. "Ама аз винаги с презерватив" - да, но презервативите се изхлузват (особено ако пенисът е тънък Laughing),пукат, а и изобщо не предпазват от HPV. "Аз правя само с жена ми" - ми то и няма кой да ти пусне безплатно, а жена ти само да се усмихне ще я порят роти яки пичове.

От женени мъже изисквам и пълна микробиология на съпругата на вагинален, анален и устен секрет, на висок глас, изреждайки всякакви гонореи, сифилис, СПИН, хламидии, трихомони, уреаплазма и микоплазма, кандида, херпес симплекс 1 и 2 и още 1000 наименования. Пълна кръвна картина с туморни маркери и от двамата, като се тюхкам, че има големи разпоретини и шафрантии. Чета яки дълги и подробни лекции за пичи въшки, розови лишеи и най-различни разранявания и питам съпругата има ли често такива лезии. Бърборя  без да спирам и като картечница. До половин час женената чичка си е тръгнала. За следващия ден предвиждам снимков материал на сифилис в последен стадий, тумори на Капоси и хистологични находки при карциноми. С гордост отбелязвам, че се наложи само 2-3 пъти.

Права е Елора, че трябва младите жени да кълцат о(б)вързаните.

# 89
Елора,
Ние нямаме контрол над действията на другите.
Дали ще ти изневери, ще те зарази, ще се напие, ще се влюби в друга....това е извън твоя контрол. Нищо не можеш да направиш. Е, освен да си стоиш сам в живота. Но, пак можеш да се разболееш и да се гътнеш.

Общи условия

Активация на акаунт