ЮЛИ 2020

• 31 508
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Аз със спането за сега нямам проблем, но също бързо се изморявам и се задъхвам. Ходя на работа в офис, след това се прибирам и нямам никакви сили. Днес пак съм така, а е събота и не съм била на работа.

# 406
  • София
Хелоу! Аз си спя, но си лягам нетипично рано. През деня съм понякога като убита просто, а друг път съм свежарка, но едно е константа - суууупер много че мързи да правя каквото и да било Simple Smile))

# 407
Аз също си спя нормално, но последната седмица ми е много лошо. Днеска буквално цял ден ми беше лошо. Чувствам се най-добре като лежа. Сутрините са ми най-тежки, всяка сутрин като си отворя очите и веднага се почва с гадене и прилошаване. Ще видя как ще съм идващата седмица и ако продължава така май ще бягам за болничен до ЛЛ. Но най-сладкото е, че все пак знаем защо ни е лошо Blush
Момичета, чакаме да споделяте и за другите прегледи кое как е минало Simple Smile Стискам палци тези, които не са чули още сърчицата на следващия преглед да ги чуят ясно Heart

# 408
  • София
Аз пък все не успявам да се наспя, нищо че припадам в 21ч. А като ми кажат и "спи сега докато можеш" Confused Цяла нощ само се въртя и имам чувството, че дремя, а не заспивам дълбоко..

# 409
Аз си спя добре,но ставам през ноща по малка нужда. Grinning
В понеделник ми е прегледа ,но сега се замислих като ви чета. Личния ми даде направление номер 9 точно за ЖК дали АГ-то ще иска да ме запише още сега? Забравила съм с предната Б как беше.

# 410
Здравейте, исках да ви попитам какви витамини приемате и добавки, които са изписани от следящият ви гинеколог. Аз съм в 6гс и 4дни.Видяхме на последния преглед ембриона и пулсче. Пия фолиева киселина по 2 таблетки на ден, аспирин протект(по 1т),фемибион 1 и утрогестан 3х2 на ден и но шпа 3х1

# 411
Veronika Halcheva 642253 Поздравления Hug Аз пия фолиева киселина по 1 таблетка и биозин мама на гладно по 1 таблетка, заради зимния сезон. Досега не са ми препоръчвали др витамини. Ще питам като ме запишат за ЖК. Дано да нямаме проблеми със зъбите Simple Smile

# 412
Здравейте, исках да ви попитам какви витамини приемате и добавки, които са изписани от следящият ви гинеколог. Аз съм в 6гс и 4дни.Видяхме на последния преглед ембриона и пулсче. Пия фолиева киселина по 2 таблетки на ден, аспирин протект(по 1т),фемибион 1 и утрогестан 3х2 на ден и но шпа 3х1

Пия само фолиева киселина. Ще започвам да пия по схема зелена енергия, ЕМК, вит Д на Аквасорс

# 413
Това всичкото гинеколог ли ти го изпида? 😲 С предната бременност пиех само фолиева киселина до 3ти месец. След това продължих с общи витамини за бременни на Джеймисън 🙂 Сега също мисля да е така, освен ако АГ не препоръча друго. От витамините обапе качих много килограми. Сега ще си имам едно на ум.
[/b]

# 414
И аз нещо не спя добре, освен това по-цял ден ми се гади и ми е замаяно, ужасно е. Физически съм много зле, от там и психически, много съм се отчаяла, не ми се прави нищо, а имам малко детенце, която иска внимание, игри, а аз от съм парцал, не знам как ще е до края, много ми е жал за нея, че не успявам да й обърна внимание. С предишната бременност нямах такива проблеми, изключително лека бременност карах, а сега от самото начало е мъка

# 415
LlMmKk мисля, че отсега трябва да свикваме, че първото дете няма да получава цялото ни внимание Blush Така, че не се чувствай виновна. И аз съм така. По цял ден ми е лошо и малкият се върти само около мен, но аз не мога да си играя с него. Сега защото ми е лошо, после защото няма да мога да се сгъна, после защото едно малко вързопче ще има нужда точно от мен... Естествено, че ще се стараем да отделим време само за тях (така съм чела, че препоръчват, а реално какво се получава е друг въпрос) Grinning
И за всички с гадене и повръщане да кажа, че миналата бременност я следих в Щерев. От там професорката каза, че може понякога да пия Деган. И тогава, и сега съм пила понякога, когато ми е много зле или когато се налага да съм в кондиция. Не може да се пие всекидневно, защото дава симптоматика подобна на Паркинсон (при майката), която изчезва със спиране на приема.

# 416
Привет! При мен нещата се развиват! Официално още нямам термин. Ембрионът ми е стелт. Днес ходих до болницата, където докторът на който съм се спряла да ме види на по-добър уред. Само в една поза успя да улови ембриона и за щастие сърдечен ритъм. Не се виждаше ясно и не успя да го замери. Около 8 седмица. Продължавам утрогестан 2х2. Нов преглед след 15 дни. Дано няма проблеми

# 417
Как сте бременни бъдещи мами? Ще чакаме тази седмица да ни кажете как са минали прегледите.
Вчера тъкмо си мислех, че гаденето отшумя и днес се завърна с всичка сила. Не съм повръщала, но постоянно ми е лошо, особено след ядене.
И на моето мъниче му се играе , а аз не винаги мога да му обърна внимание. И аз чуствам лека вина, че няма са мога да му дам всичко от себе си. Но се утешавам, че е нормално и се случва при всеки.
На някоя от вас освен фол.кисел. изписали ли са и селен?
Хубава седмица от мен 😃

# 418
Здравейте и от мен Blush
В 6г.с. съм, термин, може би 17.07.
Още не съм ходила на преглед 🙄 часът ми е за 15.12. и ще пощурея до тогава Grin
Ноооо, симптомите са налице - гадене, чувствителни гърди, умора и сънливост, а за обонянието хич да не говорим:mask:
Имам момченце на 2г4м. - юлче Simple Smile

# 419
Аз днес бях на преглед видяхме ,както АГ-то каза "пъпчиците" на крачетата и ръчичките и всичко си е наред.Каза ми да си пия само фолиевата киселина.И вече на 16.12 съм пак на преглед ,как ще издържа не знам 😁

Общи условия

Активация на акаунт