Жената, която води лекциите е Анастасия Грозева, която има дълъг опит, като семеен и детски терапевт. С нея се разминаваме в някои убеждения, което не ми пречи да смятам, че е много добър човек и способен професионалист.
Смятам за нормално, Пирина, като майка за първи път и без образование или опит, като педагог или психолог, да се изказва малко крайно на моменти. Да си признаем, че всички сме имали такива моменти, като майки с първородните си деца. А и тук в темата виждам доста крайни и заядливи мнения, пък сигурно имаме и по две, три...или пък някои николко деца.
Това не важи за Ася, която е изключително деликатна, предоставя информация без натрапване и категоричност и смятам, че лекциите с нея са полезни. Не съм ходила на тях(имам познати, които посещават редовно и съответно споделят впечатления), но имаме индивидуални срещи с нея и това мога да споделя от личен опит.
Всеки си има своите кусури, но предимствата на Пирина ги споменах-малко повече оптимизъм, липса на джуки и чупки и стойки, някаква лека тематика, приятна за майки на малки деца.
И аз съм от хората, които намира Пирина за полезна.
Да, факт, че на моменти ми е идвало прекалено високопарното и емоционално описанието на ежедневни моменти, но си личи, че тя е такава и не мисля, че раздува балони нарочно.
Честно да ви кажа, групата за книжки ми е супер симпатична! Не малко полезно инфо и идеи за подаръци съм открила там.
Интернет е огромен и има място за всичко и всеки, но на мен пък ми е писнало от червила, дрехи и кухи мозъци с нула амбиции.
Смятам, че групата на Пирина и дейността, която развива покрай нея, са страхотен пример за амбициозен човек, който се опитва да постигне нещо в своето обкръжение и социум.
Не съм посещава лекциите, не знам дали бих го направила, но ми се струва ОК да знам, че има и такива опции.