Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 165
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 895
Познавам Пирина, и въпреки че не сме близки и първи приятелки, нямам впечатленията, за които чета назад. Да, малко по-приповдигната е и позитивна, което не ми пасва на собствената ми душевност, но пък е приятно разнообразие от джуклите и вечните мрънкалници, как майчинството им е писнало. За всеки има по нещо Wink Едни искат някой да мрънка, като тях, колко са им досадни децата, как не са спали от 100 години и искат да се наливат с вино някъде си. На други им харесва да чуят майка, която се наслаждава на майчинството и времето с детето си.
Жената, която води лекциите е Анастасия Грозева, която има дълъг опит, като семеен и детски терапевт. С нея се разминаваме в някои убеждения, което не ми пречи да смятам, че е много добър човек и способен професионалист. 
Смятам за нормално, Пирина, като майка за първи път и без образование или опит, като педагог или психолог, да се изказва малко крайно на моменти. Да си признаем, че всички сме имали такива моменти, като майки с първородните си деца. А и тук в темата виждам доста крайни и заядливи мнения, пък сигурно имаме и по две, три...или пък някои николко деца.   
 Това не важи за Ася, която е изключително деликатна, предоставя информация без натрапване и категоричност и смятам, че лекциите с нея са полезни. Не съм ходила на тях(имам познати, които посещават редовно и съответно споделят впечатления), но имаме индивидуални срещи с нея и това мога да споделя от личен опит. 
Всеки си има своите кусури, но предимствата на Пирина ги споменах-малко повече оптимизъм, липса на джуки и чупки и стойки, някаква лека тематика, приятна за майки на малки деца.

И аз съм от хората, които намира Пирина за полезна.

Да, факт, че на моменти ми е идвало прекалено високопарното и емоционално описанието на ежедневни моменти, но си личи, че тя е такава и не мисля, че раздува балони нарочно.

Честно да ви кажа, групата за книжки ми е супер симпатична! Не малко полезно инфо и идеи за подаръци съм открила там.

Интернет е огромен и има място за всичко и всеки, но на мен пък ми е писнало от червила, дрехи и кухи мозъци с нула амбиции.

Смятам, че групата на Пирина и дейността, която развива покрай нея, са страхотен пример за амбициозен човек, който се опитва да постигне нещо в своето обкръжение и социум.

Не съм посещава лекциите, не знам дали бих го направила, но ми се струва ОК да знам, че има и такива опции.

# 2 896
# 2 897
Само не разбрах чие точно семейство е на първо място - нейното, неговото или общото им, дето се разпадна?

# 2 898
Сега гледах последният влог и за първи път ми стана наистина кофти за Пепе.
Това да си с две деца, под 4г, разведена на 28...
Колкото и да го играе съм убедена, че си реве всеки ден.
А тениските за 30 лв да беше използвала Black friday, че едва ли ще има кой да изкупи лимититираната й колекция 🤭

# 2 899
Сега си пуснах влога на Галя. Знаете, че аз по принцип и симпатизирам, нооо.. грима беше доста силен, мисля, че по - лек грим и отива повече, устните определено са големи и не изглеждат добре, косата роклята и грима заедно са адски кичозни.  Не ми хареса опредлено. Този сешоар аз лично не бих си го взела, не съм впечатлена от него изобщо.
Още нещо се чудя аз - защо Галя непрекъснато повтаря и показва колко голяма компания са и колко им е забавно заедно? Не го казвала веднъж или два пъти, а почти всеки път когато се събира с приятелите си и качва видео или снимка?
Смятам, че работата в телевизия и отива и ще и се отрази добре. Имам чувството че по цял ден се чуди какво да прави. Някой знае ли защо е спряла да работи. Аз не съм запозната с историята и.

# 2 900
В жанра телевизия, в който тя е работила е страшно текучество, ако сте забелязали. Нови свежи лица идват постоянно. Галчето какво друго би могла да води в телевизия, с бедния си речник и ограничени интереси?! Разследваща "журналистика" за намаленията по моловете най-много.

# 2 901
Смятам, че работата в телевизия и отива и ще и се отрази добре.

Не знам как ще й се отрази, но хич не ми липсва по телевизията да я гледам. Помня още в "Здравей" колко антипатична ми беше.. просто така, заради гласа ли или вида на надуто момиче, но не ме кефеше, и веднага сменях на друг канал. Същото после и с онези телефонни игри. Аз не си я представям и в момента къде ще иде. Може би най ще й отива при Гала. Grin

# 2 902
Дори за при Гала не става...

# 2 903
Групата за книжки във Фб е полезна повече заради останалите участници, постовете на Пирина са силно превзети и поне аз ги подминавам. Но и мен доста ме отблъскват нахъсаните родители и от двата пола, които екзалтирано изтъкват децата си.
От номралните потребители там може да се получи повече полезна информация и общуването е по-приятно.

# 2 904
Само не разбрах чие точно семейство е на първо място - нейното, неговото или общото им, дето се разпадна?
Тяхното общо, но в  преструктуриран вид Wink

Попова ми доскучава вече с тези календари... едно и също във всеки един от тях.

# 2 905
Мен ми беше забавно с календара на Алверде, който беше на немски и гадаеше

# 2 906
Накрая Попова да каже с колко се е изръсила за тези дивотийки. На мен ми е интересно, забавна е. Дали някой ще отвори календар на MAC..

# 2 907
Най-после нов епизод от Шейн:

Слагам чая. 😎

# 2 908
Това много гадно ми прозвуча. Децата са нейното семейство сега, защо трябва така грубо да се бърка в раните....Това го казвам като дете на разведени родители - майка ми и сестра ми бяха моето семейство.

# 2 909
  • Някъде там
А кой тук твърди, че групата на Пирина или игрите и заниманията които показва не са интересни и полезни?
Естествено че ще има хора, на които ще им са полезни.
Говорехме за начина по който Пирина представя обикновените неща от живота си за необикновени и нещо невиждано и нормалното си две годишно дете, за нещо повече от това което е.
Майката го представя така,не че то е.
Да не реши някой пак, че го обиждам с вундеркинд.Ако това изобщо може да е обида.
Аз бях една от тези които много хвалеха Пирина в началото на темите, защото си заслужаваше. Тогава дори я препоръчвах, защото тя беше коренно различна.
Постепенно откакто забременя се промени в негативната посока която виждам сега. Поне за мен е така.

Да обясня какво имам предвид с един пример. Той чете ?! Преди дни е направил 2 и чете??? Ако беше написала, че първо той разглежда и се радва на книжката, щеше да е много по реалистично и приемливо. Тя казва, а не показва.

На Деница Стоянова, голямото момиченце Миа, чете гладко от 4 годишна. Деница го показва как чете на бебето. Показва го, не се хвали и не преувеличава.

Общи условия

Активация на акаунт