Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 165
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 880
Детето на Пиринка е едно обикновено изглеждащо, нормално държащо се момченце, нищо особено не виждам у него, нито на външен вид, нито като качества. Не ми е сладък.
Пирина говори за него като за тинейджър, а не като за две годишно. Според нея, още преди 2, той беше готов да говорят за емоциите. Не е много сигурно, дали детето въобще говори, но това са други теми.

# 2 881
Сторито на Елза: Да си сложа бисквитката на китеника, за да е супер инстаграмъбъл! Блякс.

Скрит текст:

# 2 882
Преди няколко месеца тя обясняваше как детето върло се интересува от книжки и емоции, а в същото време баща му го питаше къде са му ушите и той нямаше идея какво се случва. Това ми беше достатъчно. А след помиите, които изля по адрес на коментарите тук, директно я отследвах. И такава вечна усмивка и любимата ми дума "позитивност" е ясно колко е реална. Не е нужно майките да се наливат с вино и да мрънкат денонощно, не е и нужно да се правим на вечно усмихнати и щастливи, дори когато децата са болни, вкиснати или просто откровено неприятни.

# 2 883
Ми то това,  че Пирина е позитивна няма много общо с това, че много дразни като изкарва детето си невероятно развито за възрастта си..

# 2 884
Сори, Джулка, може да си качила само 3 кг, ама русата Златка спечели надпреварата за най-бързо прибран корем и още вечерта след изписването беше на дискотека Joy Каквото и да направи или каже Джуганито оттук нататък само ще бледнее пред този златкин подвиг!
Да бее, тази от къде намери сили да отиде и на дискотека хахах. Сигурно се е натъпкала с обезболяващи. А и да си заминеш новороденото дете на няколко дни и да хукнеш по купони.. Много ми е странно.

# 2 885
Е, няма нищо странно. Това е то да си плеймейт и мъжът ти да шари по де що мърда. Или си с него под ръчичка, или следващата е заела мястото ти.

Тя Злати от болницата все пак обясни, че дори когато й взимат бебето за визитация, плаче за него, да не кажат хората, че е лоша майка. Поплакала си е в дискотеката сигурно.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 19:43 от Вαнилия*

# 2 886
Пф.. Стрина Ирина няколко часа след раждането яде кюфтета с просеко...не ми ги хвалете тези плебейки - Златки, Блатки и т.н. Joy

# 2 887
Пф.. Стрина Ирина няколко часа след раждането яде кюфтета с просеко...не ми ги хвалете тези плебейки - Златки, Блатки и т.н. Joy

Еее, тя е гърмян заек, на нея й беше трето. Златито е новобранка. 😆

Да очакваме скоро реклама на Филипс:

# 2 888
Не лош аутфит на Ивана
Скрит текст:

# 2 889
Явно на всички в тая агенция им се отваря глътка.

# 2 890
  • София
Трябва да има и някой позитивен за цвят Wink На мен Пирина ми е доста по-умерена от вечно хилещата се и превземаща се Пепе. В началото, като започна влоговете, не можех да изтърпявам начина и на говорене. После явно претръпнах, но пак ми идва в повече. И то тя не ми е от най-неприятните Laughing 
Всеки си има стил на родителство, нейният е да се отнася с детето, като с по-голямо дете, по-знаещо и можещо. Иначе, за интересът към книжки-защо бебе или едногодишно да не проявява? Големият ми син с всичко все беше назад, но ми влачеше непрекъснато книжки и четяхме, разглеждахме. Имаше и любими, т.е. такива, които иска да разглеждаме по-често.  Но вундеркинд определено не е. 
Не знам как щяхте да реагирате на детето на позната, което редеше флаговете на държавите на годинка и казваше имена им Laughing  На 2 години знаеше планети, различни неща за космос, за планетата ни, самото то задаваше въпроси, а не просто рецитираше неща наизуст. Ей това е вундеркинд Laughing

# 2 891
Не лош аутфит на Ивана
Скрит текст:

Сори, не ме кефи. За мен черна кожа и дантела са “no go” като комбинация.

# 2 892
На фона на раздърпаните пуловери и китеници, дори е стилна

# 2 893
  • Някъде там
Ще кажем че това дете наистина е талантливо Дези, за разлика от обикновеното, което майка му  държи да представя за нещо повече от връстниците му.😉

Ивана ми харесва така.

В тая агениция ми се струва, че честичко работят с чашки в ръка.😆

# 2 894
Дези, това дете с флаговете сега на колко е и продължава ли да има интереси и знания изпреварващи възрастта му? От любопитство питам.
Пирина за мен е странна птица. От една страна иска да е различна, а от друга да е като останалите, да не е по-назад от тях.

Общи условия

Активация на акаунт