Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 173
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 865
За мен Емпирина е една скучна женичка, не я следя в социалните мрежи, но пък с интерес слушам личните впечатления от нея. За мен небалансирани хора като Емпирина категорично не трябва да провеждат лекции и  обучения за ранно детско развитие. По-добре да се фокусира върху семейството си, отколкото да раздава съвети наляво-надясно.

А тя в качеството си на каква води такива курсове? Начален педагог ли е? Психолог?

Доколкото знам не ги води тя, а някаква психоложка Анастасия някоя си. Пирина един вид ги организира и после сигурно си делят печалбата, която не е никак малко (май 20 лв е входа на човек).

Все пак 20 лв не са малко пари и бих ги дала за нещо по-смислено от някаква си лекция, водена от хора с незнайни умения и способности.

За натягането и желанието й да бъде като  "каките" е ясно, не знам защо така се промени, но изобщо не ми е ок да й чета подмазванията под всеки втори пост на някоя по-известна инфлузърка.

# 2 866
За мен Емпирина е една скучна женичка, не я следя в социалните мрежи, но пък с интерес слушам личните впечатления от нея. За мен небалансирани хора като Емпирина категорично не трябва да провеждат лекции и  обучения за ранно детско развитие. По-добре да се фокусира върху семейството си, отколкото да раздава съвети наляво-надясно.

А тя в качеството си на каква води такива курсове? Начален педагог ли е? Психолог?

Доколкото знам не ги води тя, а някаква психоложка Анастасия някоя си. Пирина един вид ги организира и после сигурно си делят печалбата, която не е никак малко (май 20 лв е входа на човек).

Все пак 20 лв не са малко пари и бих ги дала за нещо по-смислено от някаква си лекция, водена от хора с незнайни умения и способности.

За натягането и желанието й да бъде като  "каките" е ясно, не знам защо така се промени, но изобщо не ми е ок да й чета подмазванията под всеки втори пост на някоя по-известна инфлузърка.

А на нея какъв ѝ е хаштага? Пропуснала съм го този момент Grinning

# 2 867
Гръмпи, ти къде се загуби?
Влогмас или някое календарче няма ли да има 😀

# 2 868
Добро оправдание да си качиш з*** в тубата 😫

# 2 869
Корема не дава, ама г*за дава. Хахахаха

# 2 870
Тая няма акъл за себе си, дете ще ражда.

# 2 871
Тия двамата с приятеля и’ са ми топ олигофрени. Все се бутат, тя 383949 пъти каза/написа, че не искала постоянно да се говори за бременността и’, а точни това прави. Много просто момиче. Не знам защо и’ изградиха образа на умното и добро момиче в Бб. За мен си остана глупава, със самочувствие, злобна и лигава

# 2 872
  • Някъде там
В лекциите се включва и тя. Поне така е споделяла. Не е основния лектор но говори.

В началото на годината измисли #нитоденбезкнижки, защото нямало до сега такъв, а Матей много искал  всеки ден да му чете и за това тя решила да създаде този хащаг с който да стимулира и другите майки да четат на децата .
Създаде и такава група.
Преди седмица бяха на рд. Показваше книжка към подаръка и написа :какъв създател на #нитоденбезкнижки ще съм ако не подаря книга.
Така говори за това, че все едно е открила някакво Велико откритие..
Общо взето всичките и изказвания независимо дали говори за детето,мъжа си, кучето си или обикновени палачинки, които е направила са такива гръмки и категорични .

# 2 873
Стана ми смешно понеже се сетих за Мъгзъ как искала да е глупава за да говори по-бавно,ми...ей ти я Джугани.

# 2 874
Малката Джулка и те бяха в Малечко за количка. Приятеля ѝ много преиграва, лигав ми е, неприятен. Тя навсякъде разправя как е качила само 3 кг. Ама то бебето и водите са повече от 3кг., как стават тия работи Rolling Eyes

# 2 875
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малката Джулка и те бяха в Малечко за количка. Приятеля ѝ много преиграва, лигав ми е, неприятен. Тя навсякъде разправя как е качила само 3 кг. Ама то бебето и водите са повече от 3кг., как стават тия работи Rolling Eyes

Звездите не качват, те отслабват дори и по време на бременност! Persevere

# 2 876

Възможно е, ако е повръщала да е свалила и после да е качила общо само 3 над началните й кг преди да забременее, но не й вярвам. И такива снимки кому е нужно да бъдат качвани онлайн? Да си ги гледат двамата с гаджето й... Оффф..

# 2 877
Сори, Джулка, може да си качила само 3 кг, ама русата Златка спечели надпреварата за най-бързо прибран корем и още вечерта след изписването беше на дискотека Joy Каквото и да направи или каже Джуганито оттук нататък само ще бледнее пред този златкин подвиг!

# 2 878
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сори, Джулка, може да си качила само 3 кг, ама русата Златка спечели надпреварата за най-бързо прибран корем и още вечерта след изписването беше на дискотека Joy Каквото и да направи или каже Джуганито оттук нататък само ще бледнее пред този златкин подвиг!

Златка не се е сетила -  да роди в дискотеката!

# 2 879
  • София
Познавам Пирина, и въпреки че не сме близки и първи приятелки, нямам впечатленията, за които чета назад. Да, малко по-приповдигната е и позитивна, което не ми пасва на собствената ми душевност, но пък е приятно разнообразие от джуклите и вечните мрънкалници, как майчинството им е писнало. За всеки има по нещо Wink Едни искат някой да мрънка, като тях, колко са им досадни децата, как не са спали от 100 години и искат да се наливат с вино някъде си. На други им харесва да чуят майка, която се наслаждава на майчинството и времето с детето си.
Жената, която води лекциите е Анастасия Грозева, която има дълъг опит, като семеен и детски терапевт. С нея се разминаваме в някои убеждения, което не ми пречи да смятам, че е много добър човек и способен професионалист. 
Смятам за нормално, Пирина, като майка за първи път и без образование или опит, като педагог или психолог, да се изказва малко крайно на моменти. Да си признаем, че всички сме имали такива моменти, като майки с първородните си деца. А и тук в темата виждам доста крайни и заядливи мнения, пък сигурно имаме и по две, три...или пък някои николко деца.   
 Това не важи за Ася, която е изключително деликатна, предоставя информация без натрапване и категоричност и смятам, че лекциите с нея са полезни. Не съм ходила на тях(имам познати, които посещават редовно и съответно споделят впечатления), но имаме индивидуални срещи с нея и това мога да споделя от личен опит. 
Всеки си има своите кусури, но предимствата на Пирина ги споменах-малко повече оптимизъм, липса на джуки и чупки и стойки, някаква лека тематика, приятна за майки на малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт