Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 658
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 90
Елица се държи като малтретирана жена.

# 91
Скрит текст:
На Валери ноктите на са ми направили впечатление, май не са като Иванините орляци.

Обаче не смятам, че това е лоша реклама за салона. Въпрос на вкус е. Аз не харесвам дълги, остри и кичозни нокти. Много пошло и чалгаджийско ми стоят, но когато видя такива нокти ги свързвам само с притежателката им и тя ми оставя кофти впечатление, не маникюристката/салонът. Каквото им е казала, това са й направили. Както и колко често да ги поправя също зависи от нея.
Самите нокти не ми изглеждат некадърно направени, просто са грозни.

Аз пък ако съм мениджър на салон и осигурявам безплатни нокти на Х блогърки бих искала винаги да им е безупречен маникюрът, ако им растат бързо ноктите бих им ги правила и на 3 седмици просто искам ако някой срещне Ивана преди маникюр да си каже "ей какви поддържани нокти". В Коко им ги сменяха по-често и Ивана никога не е била с така израстнали нокти, в новия салон сигурно са им казали 8 безплатни маникюра на година, вместо 12.
Иначе стилът на маникюр на Ивана за мен е ок, коментарът ми е към салона, от където са си направили тънки сметки. Точно затова смятам, че е лоша реклама на салона.

Разбира се, и това е така.
Но все пак, това, че една жена допуска ноктите й да бъдат в този вид, защото са й лимитирани поправките на аванта, ми говори повече лошо за нея, отколкото за салона.

# 92
Чак малтретирана не мисля. По-скоро като дресирано куче.

# 93
  • Някъде там
Фалон, права си за Зорка. Тя самата го е казвала, че като ученичка е зубрела много и винаги е имала отговор за всичко. 😃

За Фичо,точно това имах предвид, играеше си с тях и ги забавляваше и си личи колко им е добре с него.
Аз честно казано мисля че Пепа не му е позволявала много да ги обгрижва, вижда ми се властна в това отношение.
Но всеки вижда нещата по различен начин.
А

# 94
Сега се замислих нещо за Зорница. Тя, как изобщо си е харесала мъж си, то толкова претенции...

# 95
Моето впечатление от Филип е малко по-различно. Според мен изобщо не му е пречело това, че си снимат живота 24/7. Първо, че не нито особено амбициозен, нито работлив, така че живот, финансиран от на жена му канала, си го е устройвало много добре според мен. Във всяка негова изява във влог или по ТВ ми е изглеждал като човек, който по-скоро се наслаждава на вниманието.

Сега ми е чудно само дали ще започне да си използва хилядите последователи (несъмнено 95% българи) да инфлуенсва в Дания.

# 96
Скрит текст:
Зорка нямаше ли влог, в който беше отишла на работа в почивен ден или в отпуска? Смятам, че тя е от ония мега саможивите читанки, които никой не харесва. На бас, че като ученичка е била с вечно вдигната ръка. 😂

И е искала допълнително домашно и се е цупила като са отменяли тест. 😂
И когато са бягали целият клас тя е оставала Joy

# 97
Чак малтретирана не мисля. По-скоро като дресирано куче.
А това не е малтретиране така ли?

# 98
Голяма излагация са фенките на Пепка, дето пишат под снимките на Фъчко. Не мога да повярвам, че има такива жени чак. То въпроси, то упреци, все едно са на Пепка първи приятелки. Фъчко е отговорил подобаващо, поне това не мога да отрека. На малоумен коментар - такъв отговор.

Тоца пак е изповръщала 300 снимки накуп за Хелоуин, сякаш снимани с Нокия 3310. Кроки много скачаше и обиждаше жените, които я коментираха преди, наричаше ги дебели и запуснати,  нейния дали го кове по същия начин. Доста е далеч от фиданчо... Или той е от категорията "мечо"? Joy

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 16:01 от tuali

# 99
Аз смятам, че Майкъл се радва и възползва от това, че Елица се държи угоднически.
Според мен тя си е такава, тежи й това, че не е близка с роднините си и реално погледнато си е сам сама, и то в чужда държава. Има си хора, които са саможивлявци, дори и да имат родители и роднини, не изпитват нужда да поддържат близост с тях и не им тежи това, че не се виждат често, живеят в различни държави и т.н., аз познавам такива хора.
Елица обаче не е такъв тип, липсва й подкрепа и сигурност, които няма от кого да получи и съответно ги търси в половинката и семейството му, както и в приятелствата си.
Не съм я гледала, когато е била с предишното гадже и не знам тогава как се е държала, но мисля, че сега и да беше с друг, пак ще се държи по същия начин. Не е причината в Майкъл.
Не я оправдавам за това, но я разбирам.

П.П.  и Пепка я разбирам защо все по-често е на черешата.
То не знам иначе как може да издържаш в тази компания ежедневно на трезво...

https://youtu.be/9Qx1eQKu8OE

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 16:19 от Вαнилия*

# 100
А Ивана и Валери защо спряха да ходят в Коко и смениха на това другото студио? Толкова пък да е кратък тоя договор, или не са ги харесали за рекламни лица?
.........................

Замениха ги с Коца и още една от новите блогърки. Не бяха и на партито по откриване на новия салон в Лозенец. Но нямам идея защо са ги заменили - лично моето предположение е, че са решили да вкючат повече блогъри, чиято аудитория може да дава 40лв за маникюр без алпликации.
Следя Коко найл в инстаграм и мога да кажа, че имат много скучни и еднообразни модели. И изобщо не става дума за това да са шарени, крещящи или целите в декорации, брокати, камъни и т.н., а за идейност и стил на композицията на маникюра. Не виждам на какво се базира тази цена, макар че нямам поглед за цените в София и все пак, като човек, който се интересува от тематиката, не ми е обосновано. Повечето от показаните в инстаграма им могат да бъдат направени от лаик у дома.

Зорница доста грижи е положила за достигането на естествената структура на косата си Trollface

Гледах календара на Есенс и на Антоанет Попова- хареса ми повече. Златена е скучна и ѝ липсва ентусиазъм. Еднообразна, беден речник и ... колкото да мине номера ми се струва. Преди малко е отворила и на Катрис. Малко по-жива е, но в същия дух и тествам, тествам, тествам.... до безкрай Grin Очите са ѝ странни с тези лещи Misc Alien

# 101
Какви ги вършите, момичетаааа?! Наздраве 🤪

# 102
Аз смятам, че Майкъл се радва и възползва от това, че Елица се държи угоднически.

Разбира се. Предполагам обаче, че ясно осъзнава, че е малко вероятно да се намери датчанка, която да се грижи за него така, както Елица го прави.

Какви ги вършите, момичетаааа?! Наздраве 🤪

Скрит текст:

Много рано е почнала...

# 103
Евала, от тренировката, право към винцето! Joy

# 104
Ама моля ви се, това е протеинова напитка. Вие какво си помислихте!? 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт