Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 690
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 120
Аз да ви споделя тези дни какво гледам. Семейство със 7 деца, 3 биологични, 2 осиновени от Етиопия, 2 от Китай. В момента са в на пътешествие няколко седмици в Китай и снимат много приятни влогове. Не е нещо хипер информативно и образователно, но пак показват интересни места и неща, които правят. Фемили влог в чужбина общо взето, но са големи симпатяги всичките и ме радват.
https://youtu.be/k6vXJsZxjrY

# 121

Пепон гледа като на 5 чаши вино или все едно всеки момент ще се разплаче.

Баш като почерпена е. Ама както казах, разбирам я. В тази работна среда и аз бих обръщала на винце още по светло. 🤪

# 122
Аз да ви споделя тези дни какво гледам. Семейство със 7 деца, 3 биологични, 2 осиновени от Етиопия, 2 от Китай. В момента са в на пътешествие няколко седмици в Китай и снимат много приятни влогове. Не е нещо хипер информативно и образователно, но пак показват интересни места и неща, които правят. Фемили влог в чужбина общо взето, но са големи симпатяги всичките и ме радват.
https://youtu.be/k6vXJsZxjrY

И аз ги следя от време на време, откакто осиновиха китайчетата.

# 123
  • Стара Загора
Сега виждам, че на последните два клипа на Валери е премахнат брояча на лайкове и дислайкове.

# 124
Не знам дали съм ви показвала наша (градска) влогърка. Занимава се с куклен театър. Явно обича много децата.
https://youtu.be/Ir_IIczFFng
Не знам дали ми харесва или не.

# 125
  • Някъде там
Пепа един път да изглежда адекватно за  състоянието си и момента в който се намира.
Семейството :юнак да юнака мила моя майно льо. 😃
Изглеждат все едно отиват на погребение...Сигурно розовото в живота на Пепа, ще погребват(шегувам се).

Много забавно видео от Микаела и семейство
https://youtu.be/77jqFbKFxPI

Гледам тризначките (близначките) при Карбовски и си представям тези ако станат влогърки какво чудо ще е и как още не са го направили.

# 126
И аз ги гледам, по-добре да не стават влогърки, трудно да ми е да ги разбирам. 😂 Хем и аз съм от Благоевград, даже и квартални ми бяха, няма да забравя как едно време децата викаха по тях "дека са ми пръстените".

# 127
Разбира се, че зависи цената от декорациите. Дори и там, както се оказва. Абстрахирам се от нея и пак това за мен е страницата с най-еднообразните  маникюри от всички, които следя. Като повтарям не става дума за шарении или липсата им Innocent

Погледнах пак англичанката с адвент календарите. Та тя ги отваря от 3 месеца насам.

Тези дни гледам една рускиня, която отваря пратки от алиекспрес. Много ме разтоварва.

# 128
  Струва ми се, че са търсили ефект ала семейство Адамс и не се е получило...

# 129
Пепе ми изглежда сякаш не й мястото там.

# 130
Не съм съгласна с коментарите за Сосо.
Пепе ме инфлуесна за него. Ходих няколко пъти, но ми беше скъп.
Пробвах да намеря друг салон, но през какви ли не ужаси не минах, вкл. по 2-3 ранички от рязане на кожички на пръст, припиляване на пети... на ноктите... бяха станали червени и не можех да си мия ръцете от болка. Предпочитам да давам с 10 лв. отгоре, но да се чувствам добре и да имам хубав маникюр и педикюр. Ноктите ми след тях са винаги изрядни.
Малко оффтопик, за което се извинявам.
Сега видях сторито на Филип. Тъжно ми стана за София и Сиена. А той много ниско падна. Можеше да заключи профила си и да не излага така семейството си.

# 131
Не знам дали съм ви показвала наша (градска) влогърка. Занимава се с куклен театър. Явно обича много децата.
https://youtu.be/Ir_IIczFFng
Не знам дали ми харесва или не.
Твърде туу мъч ми е...

# 132
Аз ходя червени нокти или с нещо в бежовата гама като Бамбина. Правя си си маникюр вкъщи,  понеже ми е скъпо да ходя достатъчно често в салон. За мен достатъчно често е на две седмици, понеже ноктите растат и ми изглезда грочно. Не мога да си представя, че ще дам 20, 30, или 50 лева за маникюр и ще му се кефя, че издържа месец и отгоре необелен, нищо, че отдолу ноктите са израстнали и картинката не изглежда много красиво. Съгласна съм с Бамбина, че един добър професионалист плюс разни екстри може да си заслужават парите. Маникюрът на Пепе и Полина в повечето случаи ми е харесвал.
ФилипЧО в момента направо плюе върху жена си пред публика. Не знам кой човек може да повярва на последното им видео, гледайки сегашните му изцепки, което е просто още един камък в градината на Пепе.
Изгледах на Полина рекламата и се зачудих защо един инфлуенсър ще пусне подобна, за да промотира продукта си. Като инфлуенсър имаш възможност да обясниш, да разкажеш, а тя е избрала да се врътка и да си показва детето 30 секунди от едноминутен клип под предлог, че това е сутришна рутина като всички знаем какво е. Еми много добре го е обяснила в нейния коментар. За мен остава пълно противоречие, че Полина от месеци ходи на фризьор, където косата и бива мита, къпана, боядисвана и и бива правен сешоар, а после излиза със серия за ежедневна грижа. Рекламата е напълно подвеждаща, имайки предвид животът на инфлуенсърката. Ясно е, че нейният вид не е постигнат благодарение на продуктите, а помощта на професионалист. Не отричам обаче, че косата на Полина изглежда добре. Но много коси ще изглеждат по подобен начин и с шампоан за седем лева от ДМ, ако са оформени от фризьор.

# 133
Marsia, Eltoria ли гледаш? Почнах да я зяпам вчера, има доста материал за адвент календарите, имам какво да гледам, докато чакам нещо интересно от нашите моми. 😃

# 134
Аз смятам, че Майкъл се радва и възползва от това, че Елица се държи угоднически.
Според мен тя си е такава, тежи й това, че не е близка с роднините си и реално погледнато си е сам сама, и то в чужда държава. Има си хора, които са саможивлявци, дори и да имат родители и роднини, не изпитват нужда да поддържат близост с тях и не им тежи това, че не се виждат често, живеят в различни държави и т.н., аз познавам такива хора.
Елица обаче не е такъв тип, липсва й подкрепа и сигурност, които няма от кого да получи и съответно ги търси в половинката и семейството му, както и в приятелствата си.
Не съм я гледала, когато е била с предишното гадже и не знам тогава как се е държала, но мисля, че сега и да беше с друг, пак ще се държи по същия начин. Не е причината в Майкъл.
Не я оправдавам за това, но я разбирам.

П.П.  и Пепка я разбирам защо все по-често е на черешата.
То не знам иначе как може да издържаш в тази компания ежедневно на трезво...

[video] https://youtu.be/9Qx1eQKu8OE[/vid

А защо винаги твърдите, че Елица няма подкрепа?. От кого по-точно трябва да има такава една 30 годишна жена?
Хората се отделят от семейставата си масово. Не е задължително да има на всяка цена много силна връзка със семейство, роднини. Примерно, аз не поддържам силна връзка с моето, но не го компенсирам като притурка към някой.
Тя сама е взела решението да си уреди живота с чичко паричко. Тогава защо не й се готвеше, защо не правеше влогове? Защото човекът е имал големи деца, вероятно внуци. Тогава не й изнасяше, м? Сега, когато започна връзка с добре изглеждащият с възможности нов датчанин й се прииска да става домакиня, да готви, да си купува посуда. т.е. тя гледа да се напасва към конкретна ситуация с цел лична угода. Трябва дори да се промени името на канала, защото първо, че е измислено от предният, тя го е казвала и второ-не виждам вече името  Make up But How, да кореспондира със съдържанието му.
Фалшива ми е мяу, мяу
Да не вземе да й гръмне и нейният розов хелий...

Общи условия

Активация на акаунт