Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 187
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 910
Ох, досега с дъщеря ми подреждахме книги на три езика, които да изпратим на майка ми.
Дали не трябваше да я снимам и небрежно да задам въпрос дали останалите деца от яслата си прекарват съботната сутрин по такъв приятен начин?

# 2 911
Още нещо се чудя аз - защо Галя непрекъснато повтаря и показва колко голяма компания са и колко им е забавно заедно? Не го казвала веднъж или два пъти, а почти всеки път когато се събира с приятелите си и качва видео или снимка?
Смятам, че работата в телевизия и отива и ще и се отрази добре. Имам чувството че по цял ден се чуди какво да прави. Някой знае ли защо е спряла да работи. Аз не съм запозната с историята и.

Повтаря го това за голямата компания вероятно, за да не си помисли някой, че като вече е на 30+, семейна и с дете е едва ли не дремеща у дома до печката мусакаджийка. Демек кат нас Joy
Защо й е да работи редовна работа, било то и в тв? Нито пари й трябват, а ако ще да е просто от скука, както виждаме с други неща й е по-приятно да си уплътнява празните дни.
И последно да изсъскам, че аз в тв не я виждам къде може да се впише, освен да е водеща на вечерните поздрави по DSTV
Grinning

# 2 912
Сладкишка има ли видео, в което да не казва колко е отслабнала Grinning Качила видео с пратки от китайски сайтове. Хареса ми цветът на косата й. А това не й седи добре...

Скрит текст:

# 2 913
Сладкишка има ли видео, в което да не казва колко е отслабнала Grinning Качила видео с пратки от китайски сайтове. Хареса ми цветът на косата й.

И аз това гледах. Не и ставали дрехите, добре, че е шийн да и пратят PR пратка. 😂😂😂

# 2 914
Погледнах инстаграма на тази Пирина. Голяма натегачка ми се вижда. Изобщо не ме грабна. Колкото до детето е много сладко и според мен си прави нормалните неща за възрастта му,но на нея и се виждат като "Уау" и ги преувеличава супер много. Не вярвам на две години да чете. Simple Smile
От този тип майки е дето нейното дете е най-най-най-най-най над всички. Очаквам на 5 да го запише на три чужди езика,спорт,частно училище. Познавам такива майки,децата им са много изморени и нещастни.

# 2 915
Племенницата ми е на 2 годинки и 'чете' книжки по следния начин: отваря ги и започва да си мърмори нещо измислено. Да, според нея чете, но това е четене в кавички.
Филип датски е качил стори от видеоразговор с децата. Много мило.

# 2 916
То така с видеоразговори можеш да си баща и на 20 деца, не само на 2. Колкото и да е мило, не замества реалната комуникация, за съжаление...

# 2 917
То пък една снимка..
Скрит текст:

# 2 918
То така с видеоразговори можеш да си баща и на 20 деца, не само на 2. Колкото и да е мило, не замества реалната комуникация, за съжаление...

Ее не така сега.Тук само можем да гадаем до колко всичко това е било негово решение да е по този начин. Има мъже които работят в чужбина, по кораби по камиони и т.н и т.н, които сигурно виждат децата си по- малко.

# 2 919
Много ми хареса новото видео на Изабел. Идеята и изпълнението са страхотни.

# 2 920
  • Някъде там
Племенницата ми е на 2 годинки и 'чете' книжки по следния начин: отваря ги и започва да си мърмори нещо измислено. Да, според нея чете, но това е четене в кавички.
Дааа, едни кавички щяха да са достатъчни да се покаже реалната ситуация.

Мимито отслабнала отслабнала ама чак пък толкова много не е. Да продължава ще я похвалим и ние като отслабне достатъчно 😉

# 2 921
Голо дете в нета....браво, браво.
Тази леля горе наистина прогресира добре с килограмите, но не е за чизми и бодикон рокла още.
https://www.youtube.com/channel/UCdF5QXMUx1tT7odhtBdDyEA
https://www.youtube.com/channel/UC3w9E1N7zukLxJ5bkrU4IKw
https://www.youtube.com/user/JetsetBabeOfficial
https://www.youtube.com/channel/UChxkFSjTE7nLCHsDk8_pRhg
Не съм обсебена от нито един, но някои са ми доста разтоварващи.

# 2 922
Именно Smirk Мило-то е с ирония.
И на мен ми се стори, че детето е голо.

# 2 923
Голо е, но по-важно е да се покаже какъв грижовен татко е, въпреки реконструирането. Има да оправдава хаштаг Фемилифърст, все пак.

Аз на мястото на Пепе нямаше да пусна надписа Обичам те на датски, това си е чисто унижение.

# 2 924
Един доста интересен социо философски канал: https://www.youtube.com/user/ContraPoints
Още не съм гледала всичко, но препоръчвам Opulence, Beauty, както и What's wrong with capitalism 1 и 2 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт