Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?!

• 68 145
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Аз ползвам в момента..
 AEG 9000 серия пералня с термо помпа... Писах доста по драматаа която имам с нря и по точно факта че разхвърля прах от филтъра навсякъде около машината.
Та сега тазглеждам BOSCH Серия | 6 Пералня със сушилня10/6 kg 1400 rpm
WDU28540EU
https://www.bosch-home.bg/productlist/washers-dryers/wash-dryers … Tabs=tab-3143081/

Някой има ли подобен уред, че да сподели опит?

# 361
Аз ползвам в момента..
 AEG 9000 серия пералня с термо помпа... Писах доста по драматаа която имам с нря и по точно факта че разхвърля прах от филтъра навсякъде около машината.
Та сега тазглеждам BOSCH Серия | 6 Пералня със сушилня10/6 kg 1400 rpm
WDU28540EU
https://www.bosch-home.bg/productlist/washers-dryers/wash-dryers … Tabs=tab-3143081/

Някой има ли подобен уред, че да сподели опит?
Да, само писа по 'драмата", но на нито един въпрос не отговори. Спомням си много добре, защото и аз се мъчих да снимам и маркирам снимки. И други хора също. Останахме с впечатление, че драмата е само в твоята глава.

# 362
Какви въпроси имате по драмата Simple Smile
Бълва си прах от въздушния филтър... Смениха филтъра, предният панел и все тая.

# 363
Похвалих се тук, че си купих AEG седма серия, похвалих се и на приятелка, та тя каза да не се радвам много, много, че тя сменяла 3-та за 11 години от същата марка, но третата вече е BOSCH.

# 364
Ами тя една комбинирана ако изкара 6-7 години, ще е супер. Всичко над това е добре дошло.

# 365
Ами тя една комбинирана ако изкара 6-7 години, ще е супер. Всичко над това е добре дошло.

Някой беше казал, че пералнята ще изкара и повече, но сушилнята ще сдаде багажа. Което я прави идеална за пренасяне на вила, при родители и т.н. за втори живот.

# 366

Някой беше казал, че пералнята ще изкара и повече, но сушилнята ще сдаде багажа. Което я прави идеална за пренасяне на вила, при родители и т.н. за втори живот.
Умре ли сушилнята, се хвърля целия уред, само пералня не работи.

# 367

Ама при всяка повреда ли ще е така? Странно, ама жалко.

# 368

Ама при всяка повреда ли ще е така? Странно, ама жалко.
Е риска на 2в1 , на 95% е такъв случая, и то умират програматорите, почти всичко друго си работи. А нов програматор е колкото нова пералня Simple Smile Освен ако не се намери някой рециклиран, ама не се знае колко ще работи

# 369

Това не е вярно, имахме аристон пералня със сушилня, три пъти се чупи само сушилнята (някакъв датчик), но пералнята си работеше. Скоро се счупи сушилнята за пореден път и замина за вилата на свекървата, две седмици вече работи само като пералня.

# 370
Работи, как да не работи.....

# 371
Хубаво де, не казвам 100% но при АЕГ основно проблем е програматор и датчици входяща вода.

# 372
Какво общо има неработещата сушилня?

На мен лично не ми работеше сушилнята на предишното AEG заради някакъв кабел, който се разпоил и изобщо не разбрах, тъй като пролетта и лятото не я ползвам. Случайно установих, че исках да изсуша пухено яке за прибиране през лятото.

# 373

Мойта старата е на 25 сигурно, комбинирана е и си работи перфектно, само дето изглежда като баба ми. Преместих си я в офиса. Да е жива и здрава да си работи още.
Честно мислех си, че и новата си я купувам за следващите 25 години, не знам вашите стандарти какви са, но мойте са такива.

# 374

Мойта старата е на 25 сигурно, комбинирана е и си работи перфектно, само дето изглежда като баба ми. Преместих си я в офиса. Да е жива и здрава да си работи още.
Честно мислех си, че и новата си я купувам за следващите 25 години, не знам вашите стандарти какви са, но мойте са такива.
Сегашните изкарват по 5-6 години. Тъжно, но факт.

Общи условия

Активация на акаунт