Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 26 950
  • 540
  •   1
Отговори
# 360
Сега я дръпнах и почвам да гледам, че нямам търпение. Crazy

# 361
Сега я дръпнах и почвам да гледам, че нямам търпение. Crazy

И аз се присъединявам към теб  Grinning

# 362
Много яка серия  Mr. Green
Някой ще ми каже ли какво каза пернатото на Бри, че не го разбрах  Blush

# 363
Каза "Don't tell Brie!" все едно Орсън е казал на Алма да не казва на Бри нещо, и пилето го е запомнило.  Crazy

Зак ме уби обаче, изобщо не очаквах да  е той, голям слешко. hahaha
Но Карлос и Габи ще се съберат сигурна съм. Heart Eyes

Много ми е мъчно за щерката на Сюзън. Sad

# 364
  • Варна
И на мен много ми хареса серията Heart Eyes

# 365
Серията беше много хубава!
Въобще не очаквах Зак да се появи - даже го бях забравила почти. Ама с тая прическа изби рибата Joy
Според вас защо Пол иска Майк да си мисли, че едва ли не са приятели? Сигурно си има някакъв план за отмъщение. Thinking
А дали зъбите, които Бри намери са на Моник? Изглеждаха бая гадно Crazy
И на мен ми стана кофти за щерката на Сюзън; на мен още от началото на сериала дъщерята на Бри ми беше адски антипатична.

Аз си свикнах да го гледам без субтитри,пък и така си упражнявам езика, че ще го забравя иначе. Simple Smile

# 366
И на мен ми хареса серията.Все по-интересно взе да става.Линет направо ме разби-пак намери решение на проблема.За ухажора какво да кажа-не`ам думи.Какво ли си е мислел миличкият?Зъбите бяха отвратителни и май е ясно на кого са.Чудя се какво ли ще стане с Бри до края на сезона?

# 367
А има ли субтитри на 12 серия,защото аз без тях не мога да е гледам.Сигурно ще ги пуснат към четвъртък,както предния път.Някой ако знае от къде да ги сваля!?

# 368
Kойто няма търпение ето субтитрите на английски - http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=7532&st=375

# 369
Пробвах , но ми излиза грешка ...Не ми ги отваря...... newsm78

# 370
  • в мъжки прегръдки
Който е много на зор да гледа серията на български мога да му пратя субтитрите на мейл.

# 371
И какъв е смисъла на тези субтитри на английски,като пак нищо не разбираш.

# 372
Kойто няма търпение ето субтитрите на английски - http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=7532&st=375

Благодаря !

# 373
Който е много на зор да гледа серията на български мога да му пратя субтитрите на мейл.
Ще ми ги пратиш ли сега или да си лягам и да не чакам?

# 374

ами и аз да се наредя тогава.
мейла ми е в профила

Общи условия

Активация на акаунт