Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 26 948
  • 540
  •   1
Отговори
# 375
И какъв е смисъла на тези субтитри на английски,като пак нищо не разбираш.
Според мене,суб.на английски помагат на хората,които знаят езика в някаква степен,но не винаги успяват да чуят правилно какво произнасят артистите.А като ги слушаш и четеш,имаш повече шанс да разбереш за какво иде реч.Естествено,по-приятно е да ги четеш на български,надявам се скоро да излязат.

# 376
  • Paris
martisun може ли и на мен  едни суб? Praynig

# 377
martisun само ни зарибява,от къде си ги изтеглила тия субтитри?И поне ги сподели не си ги стискай само за теб. newsm53

# 378
  • Бургас
И аз го гледах снощи. Много ми е интересно! Седях до 1ч, а бебето се буди към 5 и трябва да си лягам по-рано, но просто не издържах, любопитството надделя!
На мен проблемът ми е, че не съм гледала първи сезон. Втори го гледах и се запалих, а трети го следя в нета.
Та на проблема: не мога да намеря 10 еп от първи сезон. От доста дни го дебна, свалила съм 11, сега дърпам12, но не ги гледам, защото нямам 10ти. Някой може ли да ми прати линк или да ме светне къде да търся?

# 379
Провери в замунда, но не знам дали ще можеш да ги изтеглиш, защото хората отдавна са ги изгледали и изтрили, и може да няма кой да пусне сиид. Аз доскоро ги държах на компа и пусках сиид, но никой не ги теглеше и ги изтрих  Confused

# 380
Та на проблема: не мога да намеря 10 еп от първи сезон. От доста дни го дебна, свалила съм 11, сега дърпам12, но не ги гледам, защото нямам 10ти. Някой може ли да ми прати линк или да ме светне къде да търся?

Tук го има целия 1-ви сезон. Можеш да си изтеглиш i само епизодите, които нямаш, но трябва да имаш регистрация и торент-програма, с която да ги теглиш. Успех! Simple Smile

# 381
  • Бургас
Много ви благодаря! Дано да успея.

# 382
Много го харесвам този сериал. Peace

# 383
Който е много на зор да гледа серията на български мога да му пратя субтитрите на мейл.
Ами и аз май  съм желаеща.... Embarassed

# 384
  • в мъжки прегръдки
martisun само ни зарибява,от къде си ги изтеглила тия субтитри?И поне ги сподели не си ги стискай само за теб. newsm53

Здравеите. Аз тотално съм се ошашавила и моля за извинение вас и nina84 задето й изпратих субтитрите за 11 епизод. Изобщо не съм видяла че питате за 12. За него субтитрите ги изтеглих на англииски днес като видях за какво питате, но още не съм ги превела. Мислех че ще успея тази вечер но май няма да стане. Превела съм дотук само първите 10 минути. Ако успея преди да ги пуснат в subs.unacs ще ги пратя на всички желаещи. Не ги качвам на сървър защото ги превеждам само за собствена употреба, така че мога да ги пратя само на мейл.

# 385
аз днес гледах 4 епизод  Mr. Greenв сравнение със вас много назад с материала......
Кажете ми каква е връзката на тази Моник, чието тяло намериха и защо на нейната ръка имаше телефона на Майк Делфино. Не ми се чака и затова ви питам.

# 386
аз днес гледах 4 епизод  Mr. Greenв сравнение със вас много назад с материала......
Кажете ми каква е връзката на тази Моник, чието тяло намериха и защо на нейната ръка имаше телефона на Майк Делфино. Не ми се чака и затова ви питам.

Моник е била любовница на Орсън (докато той още е бил женен за Олма); ама защо номерът на Майк е на ръката й, аз поне не знам - мисля, че не е станало ясно още.

# 387
Много благодаря за отговора.  HugТози сериал става все по заплетен, ама за това пък ни държи в напрежение и интерес.

# 388
Много благодаря за отговора.  HugТози сериал става все по заплетен, ама за това пък ни държи в напрежение и интерес.

Пак заповядай  bouquet
А, иначе си права за сериала - за мен лично е нямало слаба серия, нито слаб сезон. Браво на сценаристите Peace

# 389
  • София

Tук го има целия 1-ви сезон. Можеш да си изтеглиш i само епизодите, които нямаш, но трябва да имаш регистрация и торент-програма, с която да ги теглиш. Успех! Simple Smile

Само аз ли не успявам да ги изтегля newsm78
Регистрирах се
Качих си програмата
Тегля , а после не тръгват Crazy
В профила ми пише, че съм изтеглила........еди колко си, а аз нищо не успявам да гледам hahaha
Няма ли как някой да ми ги прати на готово Blush

Общи условия

Активация на акаунт