Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 26 937
  • 540
  •   1
Отговори
# 405
Субтитри на 13 серия естесвено няма,както винаги. Sad Сигурно пак ще излезнат към петък.Вие хора без субтитри ли го гледате? newsm78

# 406
Субтитри на 13 серия естесвено няма,както винаги. Sad Сигурно пак ще излезнат към петък.Вие хора без субтитри ли го гледате? newsm78

Чи нормалон, днес са качили серията по тракерите...не очакавй веднага да го преведат.
Четвъртък тръси субтитри.
Аз си го гледам без...неам търпение да чакам субтитри  Laughing

# 407
Много ме дразни това малко изчадие...дъщерята на мъжа на Линет (забравих му името).

Ауу и мен как ме дразни, много е злобно и гадно. Изобщо във филмите все малките момиченца са едни изчадийца, гледаш ги малки и сладки, а всъщност какви са. Laughing

# 408
  • Paris
Оф, няма отърване от тая Алма!
Само не  разбрах какво каза Зак на баща си в затвора и баща му какво искаше от него?
Като излезнат суб пак ще го гледаме!!

# 409
Оф, няма отърване от тая Алма!
Само не  разбрах какво каза Зак на баща си в затвора и баща му какво искаше от него?
Като излезнат суб пак ще го гледаме!!

Баща му му поиска пари за да наеме човек, който да намери онази, която мислят че е убил и така да се оневини. Зак му каза че вече има страхотен живот, прекрасна приятелка, за която ще се ожени и много пари с които да я прави щастлива. Затова не може да му даде пари и не иска да се занимава с него. Каза и че въпреки всичко му прощава.
Пикльо гаден.  #2gunfire

# 410
Ако на някой му попаднат субтитрите на английски да свирка Simple Smile))

# 411
Някой разцъква ли играта?  Crazy

Много ми се ще да я видя какво представлява , но не мога да я сваля , защото няма нито един сийдър Sad Някой знае ли друго място , където има играта ?  Thinking

# 412
  • София
Един тъп въпрос- Защо като влезна в арената пише , че съп 999,99.......... посетител и печеля нещо newsm78 ВИРУС ЛИ Е ТОВА???

# 413
  • в мъжки прегръдки

Субтитри намирам само на френски. Ще търся още, но и да намеря днес е вторник вечер така че сигурно пак ще ме изпреварят от subs.unacs.
Ще чакаме до четвъртък-петък очевидно.

# 414
Един тъп въпрос- Защо като влезна в арената пише , че съп 999,99.......... посетител и печеля нещо newsm78 ВИРУС ЛИ Е ТОВА???

Определено. Laughing

# 415
  • София

Определено. Laughing

Мерси Peace
М/у другото не успях да кача серияла, ама ме хвана срамда те тормозя Rolling Eyes
Чакам мъжа ми да извика едно момче,в него ми е надеждата. Изчака ми се чакалото за този сериал Crossing Arms

# 416
Някой разцъква ли играта?  Crazy

Много ми се ще да я видя какво представлява , но не мога да я сваля , защото няма нито един сийдър Sad Някой знае ли друго място , където има играта ?  Thinking

http://torrents.bol.bg/details.php?search=desperate+housewives&id=22765

Аз я играх - готина е; от типа на СИМС е. Правиш си семейство, зад твоята героиня се крие много странна и мистериозна история, чиято развръзка е доста неочаквана (в края на играта). Имаш възможност да избереш как да приключи играта.
Интересна е, като цяло - разтоварваща. Много интриги, има и убийство, ама повече няма да издавам Whistling

# 417

Определено. Laughing

Мерси Peace
М/у другото не успях да кача серияла, ама ме хвана срамда те тормозя Rolling Eyes
Чакам мъжа ми да извика едно момче,в него ми е надеждата. Изчака ми се чакалото за този сериал Crossing Arms

Еееее как бе, жалко.  Sad Поне чакането ще си заслужава, дано го оправят. Hug

# 418
Ако на някой му попаднат субтитрите на английски да свирка Simple Smile))
Ето ги: http://napisy.org/Szukaj/desperate_housewives/Strona/27/

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 22:19 от online

# 419
Супер беше серията! Бях забравила, че излиза в понеделник, но вчера видях, че сте писали за новата серия и веднага я дръпнах.  Ама тази Алма дали наистина е изнасилила Орсън??? Как така като е заспал ще може .... Joy
А лудия Зак защо така се е ориентирал към Габи? Нали си падаше по дъщерята на Сюзан ...  Баща му за какво беше в затвора, че вече забравих  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт