Звукови и ултразвукови четки за зъби

• 57 915
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
Има ли разлика в зъбните душове, кой препоръчвате?
Ултразвукова ползвам от относително скоро и се чудя как не съм си взела по-рано, разликата в усещането за чистота е огромна. А така като ви чета, май ще си подаря за коледа и душ.

# 106
Ултразвукова ползвам от относително скоро и се чудя как не съм си взела по-рано, разликата в усещането за чистота е огромна. А така като ви чета, май ще си подаря за коледа и душ.
Моят е този модел, но бял:
https://www.technomarket.bg/zybni-dushove-i-nakrainici/philips-hx3826-33-09217463
Често го намаляват до около 160-170 лв.

# 107
  • Бургас
На мен зъболекарят ми препоръча да си взема Панасоник, но забравих защо. Четката ми е Филипс.

# 108
Ползвам на Филипс от ... да кажем около 9 години вече ... Смених я преди няколко години с по-нов модел и слагам нова глава всеки месец. Освен това ползвам и душ за междузъбни пространства, защото с четката, колкото и да е добра, не можем да почистим съвсем всичко. Ползвах ги, дори, когато носех брекети и нямаше никакви порблеми ... Изключително съм доволна., зъбите наистина се усещат по-чисти

# 109
Аз ползвам този
от около 5-6 г. и съм много доволна. По едно време бях купила и такъв , само че друг модел но не съм доволна.
Защото вътре контейнерът не може да се чисти или много трудно се чисти. И налягането на водата ми идва по слабо въпреки, че са три нива.
Само така си стои, а пък всеки ден ползвам първото, което показах.

# 110
Някой с отзиви за душа за зъби на Nordics?

# 111
Здравейте,

Моля, ако някой е наясно да ми каже при наличие на импланти и коронки противопоказано ли е използването на електрическа или ултразвукова четка?

Не!
3 импланта и хиляди коронки имам — няма противопоказания. Ползвам ултразвукова от 3 или 4 години вече.
Хубаво е да ползвате и зъбен душ при импланти и коронки.
А полира ли добре?При мен коронките са със супер блясък след почистване при зъболекар и бих искала да поддържам ефекта у дома,с обикновена четка май е трудно….

# 112
Скрит текст:
Здравейте,

Моля, ако някой е наясно да ми каже при наличие на импланти и коронки противопоказано ли е използването на електрическа или ултразвукова четка?

Не!
3 импланта и хиляди коронки имам — няма противопоказания. Ползвам ултразвукова от 3 или 4 години вече.
Хубаво е да ползвате и зъбен душ при импланти и коронки.
А полира ли добре?При мен коронките са със супер блясък след почистване при зъболекар и бих искала да поддържам ефекта у дома,с обикновена четка май е трудно….
За мен — да.
Няма как да получите полирането от ултразвуковата с обикновена четка за зъби.

# 113
Djordja,Благодаря🌺🌺🌺! Започнах с проучването…приемам препоръки,успоредно чета назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт