Звукови и ултразвукови четки за зъби

• 57 822
  • 113
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми причини пукнатини по емайла...

# 91
Кое по-точно?

# 92
Кое по-точно?

Ултразвука

# 93
А базовият модел philips sonicare 3100 струва ли си?

# 94
  • София
Много тъп въпрос, ама може ли някой да ми обясни как точно исе използва ултразвукова четка? Движите ли я като обикновена четка или само я допирате до всеки зъб?
И също така позвате ли някакви специални пасти за зъби?

# 95
Само се премества от участък на участък. Тя сама си извършва движенията по изчеткването.
Няма специална паста за зъби за ултразвукови четки.

# 96
Моля, за малко помощ! В рамките на година и половина вече подменям трети път ел.четка за зъби Филипс Соникеър. Искам да питам, когато измивате зъбите, махате ли накрайника, за да чистите остатъците от вода и паста там или оставяте четката. Последните два пъти железния жлеб,на който се захваща накрайника се разбива и вече не знам как да я съхряанявам...

# 97
Вкъщи ползваме една и съща четка Филипс Соникеър вече трета година.
След ползване всеки си маха накрайника. Аз и съпругът ми с навлажнена ръка я поизмиваме и подсушаваме, детето ги пропуска тези подробности.
Периодично почиствам четката със спирт.

# 98
  • Somewhere far away
взех си такава на Филипс- някой може ли да даде акъл колко време е първоначалното зареждане? 

# 99
Здравейте,

Моля, ако някой е наясно да ми каже при наличие на импланти и коронки противопоказано ли е използването на електрическа или ултразвукова четка?

# 100
Здравейте,

Моля, ако някой е наясно да ми каже при наличие на импланти и коронки противопоказано ли е използването на електрическа или ултразвукова четка?

Не!
3 импланта и хиляди коронки имам — няма противопоказания. Ползвам ултразвукова от 3 или 4 години вече.
Хубаво е да ползвате и зъбен душ при импланти и коронки.

# 101
  • Бургас
Зъбния душ е най-доброто изобретение. Четка ултразвукова може да нямаш, но зъбен душ за всеки е нужен, според мен.

# 102
потвърждвам горното мнение за зъбен душ. Имам един мъдрец, който се възпаляваше и откакто си купих зъбен душ нямам проблем с венците и задържането на храна в джобовете.

# 103
Здравейте
от къде бих могла да си поръчам резервни глави за MEGASONEX M8 , меки задължително.
Благодаря предварително.

# 104
+1 мнение за зъбен душ. Няма да си купя нова ултрасоник четка, ама душа ще го поддържам. Напоследък забелязвам, че плаката не се отстранява добре от зъбите ми, докато не включа зъбния душ.

Общи условия

Активация на акаунт