💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 117
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 75
  • Sunshine state
Да, не са излъчили, че е щял да промени вота си, а това променя много. Аз лично сега не мисля, че Пламен е лицемер. 👌🏻

# 76
Е, айде сега, не бил влязъл Пламен да спечели 200 000 лв, а да ни показва чест и достойнство! Пич, това да не ти е Априлското въстание?! Много ясно, че всичките там сте заради тези пари. Нещо за хахави ни взимат вече тия участници... Много чест, много его, много нещо, а животът е толкова простичък.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 18:54 от Анонимен

# 77
Марешка и Амелия отново на живо сега в Инстаграма Rolling Eyes

# 78
  • София
Абе може и да не е лицемерен Пламен, но със сигурност не е и много умен, още по-малко подготвен за такава игра, ако си е мислел, че разчитайки само на собствените си възможности ще стигне много далеч, да не говорим за финал.

# 79
  • Другата България
Хайде още един, дето казва, че не всичко е излъчено.... Laughing

# 80
Но затова пък радостта му от контузията на двама играчи от противниковото племе беше искрена. Simple Smile
Като че ли пък само той се зарадва!

Радостина: "Най-хубавото от цялата битка е, че от другия отбор двама са аут!"
Следва дружен смях.
Радостина (с усмивка): "Това малко гадно звучи..."
Смехът продължава...
Юлиян: "На тази гадна информия много хора се усмихват."

Ама сигурно е нормално само неговата реакция да се "вижда", то покрай Юлиян другите са незабележими... 😋

# 81
Той беше лицемерен и с Георги, когато прие шоколада - не подкрепя буйстването му, но и не му направи забележка. Като взе шоколада, все едно потвърди, че е от неговия отбор.
Можеше просто да каже, че не му се яде и да го остави някъде - така че Георги да усети отношението му.

# 82
  • Другата България
Но затова пък радостта му от контузията на двама играчи от противниковото племе беше искрена. Simple Smile
Следва дружен смях.
Смехът продължава...
tooth Това малко гадно звучи....

Марешка и Амелия отново на живо сега в Инстаграма Rolling Eyes
newsm78 Защо не мога да намеря къде да гледам? И от телефон, и от лаптоп?

# 83
  • Sunshine state
Само стори е, не е лайф. Двете са в някакъв клуб и казват, че ще правят лайф, в който да обявят датите, на които ще гостуват по градове. Това е.

# 84

Следва дружен смях.
Смехът продължава...

Ама сигурно е нормално само неговата реакция да се "вижда", то покрай Юлиян другите са незабележими... 😋

Малко като приказаката :"А в Америка защо бият черните " стана работата.
Другите никой не ги е обявил едва ли не за ангелчета и за големи стратези.Точно обратното.Бяха оплюти, за това че си спасяват кожите.И това, че и други са се зарадвали, прави ли постъпката на Юлиян по приемлива?

# 85
  • София
Харесвам я Амелия, но добре, че не съм й дете. То от клуб на клуб, от ресторант на ресторант, фитнес-минтес, лайфове, сторита, по градове ще гостуват, голямо осребряване на 15-те мин. слава пада, а децата питат къде е мама, тъжно ми стана ..

# 86
  • Другата България
Никой не казва, че нечия постъпка е приемлива. Поне според мен жената имаше предвид, че не е правилно за едни и същи неща, постъпки, действия и т.н. да се обвинява и сочи с пръст само един определен участник, при все, че има и други, вършещи абсолютно същото. И поне аз никъде в темата не съм прочела някой да твърди, че Юлиян е "ангелче", но е възможно и да съм пропуснала. Радостина също се е самопровъзгласила за стратег и е с такава нагласа, значи и нейното е стратегия. За нея може, за друг не може? Двоен аршин, ама не е за първи път. Laughing
Харесвам я Амелия, но добре, че не съм й дете. То от клуб на клуб, от ресторант на ресторант, фитнес-минтес, лайфове, сторита, по градове ще гостуват, голямо осребряване на 15-те мин. слава пада, а децата питат къде е мама, тъжно ми стана ..
Недей, че сега ще ти размахат пръст. Аз питах същото ...вчера? или сутринта беше, и веднага последва опит за начукване на канчето, че за всички деца и родители ли ще се пита... Rolling Eyes

# 87
  • София
Защо Амелия все се мъкне с тази вулгарна женица Марешка? Онова се впило в нея и няма пускане, как иначе ще си вдигне бройката последователи, непрекъснато го вмъкваше в разговора вчера.

# 88
Скрит текст:

Следва дружен смях.
Смехът продължава...

Малко като приказаката :"А в Америка защо бият черните " стана работата.
Другите никой не ги е обявил едва ли не за ангелчета и за големи стратези.Точно обратното.Бяха оплюти, за това че си спасяват кожите.И това, че и други са се зарадвали, прави ли постъпката на Юлиян по приемлива?
Силно се съмнявам, че всички участници не са си помислили същото като Юлиян... дори и опечалените славяни. Който каквото и да обяснява, те са там за едни 200 000 лв. Със своята директност той заяви това, което останалите са си помислили. (Така например близначките се направиха на големи моралистки пред камерата, но звънкият им смях след думите на Радостина показа какво всъщност мислят.) Поне Юлиян не може да бъде упрекнат в лицемерие...

# 89

Това че има деца не значи, че трябва да си стои само вкъщи или да са нон стоп до полата й. Не ме интересува живота на Амелия в детайли, просто защитавам правото на майките да имат и личен живот освен децата си. Всъщност смятам, че жена с личен живот е много по-добра майка от тази вечно мрънкаща, уморена, изтерзана жена, която на 35 вече е с бръчки и провиснало тяло, съсипана от живота, разкъсана между работа и дом и нямаща време да си среше косата или сложи червило.

Общи условия

Активация на акаунт