💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 833
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 570
Гледам снимките на мадамата на Стоян  в инстаграм и забелязвам че пръстена не присъства никъде на ръката й. Възможно е накрая целия годеж да излезе сценка, или може би защото не е спечелил 200000 лв е отказала предложението...

# 571
  • Испания
https://www.instagram.com/stories/highlights/17919383239078878/?hl=es

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

# 572
Анка реши да отбие номера като изяви колебливо желание с надеждата да изберат някой по напорист, но тя да се е записала един вид. Ама е толкова зле, че и на състезание за некадърници ще отпадне щото е некадърна Simple Smile

Обаче както каза Бойко за Корни "милиони ще ви дам да си я държите прецедател". Тоест всеки би искал да се изправи на финал с/у нея.

За играта какво да кажа, очаквам следващата да е кой ще издържи най дълго прав или в стойка "мирно".

Стори ми се, че Алек сгледа към славяните накрая. ще видим.

# 573
Може би,Валерия е Бесарабска българка от Украйна(като Лилия от Фермата миналата година),та говори  малко български.

# 574
  • Sunshine state
Ана Мария се провали с гръм и трясък днес, както и очаквахме. Нито мнение има, нито някой я признава, изобщо безхаберна работа. От разговорът им навън с другите "женски" и аз разбрах, че се уговориха да не ходи тя, а то какво стана.. 🤦🏼♀ Искала да се докаже, божкеее.. Радостина хубаво й го лепна колко е зле. Стана за смях.
По думите на Стоян очаквах да видя Василиса Прекрасна в лицето на Валерия, а тя самата прилича на травестит. 😳 Много е гадно това последното, ама наистина си го помислих, даже и мъжът ми го каза.
А Стоян горкият е много глупав, никаква мисъл не протича там.
Всичко отново лъхаше на нагласено днес - Пламен се досеща, че славяните ще изпратят Стоян, оттам изпращат Ана Мария, която пък уж не иска?! Валерия пристига за вечеря, абе.. 🤦🏼♀ Най-много ме дразни, че ни взимат за балъци. От друга страна, четейки ахкащите и охкащите коментарите за Стоян и сценката с годежа, ми става предвлно ясно, че нивото на интелигентност на публиката пада стремоглаво.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 03:49 от Pupitka

# 575
Гледам снимките на мадамата на Стоян  в инстаграм и забелязвам че пръстена не присъства никъде на ръката й. Възможно е накрая целия годеж да излезе сценка, или може би защото не е спечелил 200000 лв е отказала предложението...
Няма и да го видиш пръстена. Той сигурно е от реквизита в предаванията на Тупарев.

# 576
Нещо зациклиха. Втори пореден скучен епизод. Славяните са си вечна скука, когато и да ги дават все едно е време за сън. А при прабългарите има много отблъскващи жени.
Просто не става за гледане това което ни предлагат в момента. Освен това и нивото на игрите падна много. А и какви са тия келяви дуели? Искаме да гледам титанични сблъсъци, не пародии. Време е отново някоя индивидуална изява на Жокера, че да живне малко предаването, ама пък от друга страна не ми се иска, че винаги има риск във всяка една игра.
Точно!!!!!!

# 577
Скука, да ... Единственият начин да го разберат е като им падне рейтинга. Превъртам драмите и скандалите, гледам битката и след това превключвам канала. Да си гледа рекламите сам продуцента.

# 578
Някой питаше дали са още заедно и за пръстена защо го няма на ръката й

# 579
Ще си позволя да се цитирам:
Стоян се надява да го изберат за капитанската битка, защото наградата, която ще спечели, ще е от голяма полза за него.
Март усеща, че след "Стоянската капитанска битка" ще има "готин развой" за Стоян. Томас и той се надява на същото....
Имам "силната надежда, че вярвам" 😜.... не, убедена съм, че славяните (а може би не само те) имаха вътрешна информация за наградата от капитанската "битка" и караха по зле скалъпения сценарий... Впечатлението ми от епизода се припокрива с това от предишния и е 🤢🤮🙈🙉

# 580
  • Испания
Някой питаше дали са още заедно и за пръстена защо го няма на ръката й
Скрит текст:

Това е снимка от цирка снощи.

# 581

На Тупарев глупостите край нямат. Всичките годежи по време на негови формати са развалени ... май единствено Приморският гларус се задържа с жена си

# 582
Чак сега видях (в снимките в темата), че са й сервирали пипало от октопод - много романтично ми изглежда... Не ви ли направи впечатление този дебел бял сутиен, половината от който се вижда - да се облече така за по телевизията? Или пак стилистката се е намесила...

П.п. Dream Team, оня зъбатия влогър не се ли е оженил в Брадъра - спомням си, че четох нещо такова в една от темите, не съм го гледала. Май още е с жена си - нали тя беше в Черешката, преди няколко месеца и се лигавеха заедно...

# 583
  • София
Някой да разполага с промото за днес?

# 584
  • Испания
Откога Атанас е излязъл от формата и пак Добрин му е в устата. В "На кафе" пускат видео с мечето от Сопот, което се къпе в басейн и Атанас веднага припомня случая, когато Юлиян учи Добрин да плува, пък и така не бил го научил.

Промо: https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/411545762872896/?fref=mentions

Общи условия

Активация на акаунт