💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 050
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 245
Скрит текст:
Венцислава сигурно поне десет пъти каза че е била  в армията, но досега не съм видял нищо от нея на база игра. Спечели две игри с куест, а не със физическа сила, имаше една откровена симулация, няколко игри след като й махнаха гипса си пазеше ръката. Голям войн - няма защо. Затова слагам в кавичките "жената войн" и "жената амазонка", защото не е никакъв войн. Че тя Амелия Мира е в пъти по-голям войн от Венцислава, без да е в армията.

Александър да говори каквото си иска. Капитанът каза, че ги наказва защото са нарушили моряшкия закон, а близначките и Наско коментираха, че само Радостина, Ана Мария и Александър са яли вафли и че даже на Добрин са яли вафли, а го ползват само за електорална единица. Алекс Сърчаджиев също каза  че Сашо е откраднал вафли и не ги е разделил измежду всички.  Дори на камерите се вижда Алекс казва "Откраднах три вафли"
По-късно като се събраха и Радостина каза "Е, този път няма вафли, кой ял - ял" и добави "Храната е в Алекс" извади в шепичка някакви малинки и каза "Доба дръж" все едно бе куче.

Не видях кавичките на женаата амазонка,Лорд Сняг с такава категоричност пишете все едно сте бил там при случката.Все пак е предаване и всичко може да се изманипулира и да се режисира както продукцията реши.Със сигурност знаят какво се е случило единствено и само участниците там.
Ако Александър е излъгал в присъствието на Наско,не мисля,че той щеше да си замълчи.
А капитана какво казал,каквото му кажат на човека това ще каже.
Те и нон стоп трябваше да работят в рибарката къща за прехраната си ,ама аз такова нещо не видях от началото до сега.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 19:05 от Morkovel99

# 1 246
Добрин дотук за мен е от най-слабите играчи. Първо искаше да блесне със сила и издръжливост. Обаче в повечето игри със сила той и Алекс се провалиха. Д.  е много тромав и тежък. Отпадна от Георги на Стената защото е тежък. Отпадна и на колелото, защото няма грам баланс. Не е добър плувец. В почти всяка игра е в тежест на отбора си. По едно време както се бе изпокарал с Наско, а Наско биеше наред имаше опасност да го изгонят. Сега си кюта и не се обажда много, но и не го викат за битките и той е безгласна буква - като Ана Мария. Държат го за бройката. Като се обединят и има далеч по-силни играчи като Веско и Пламен ще отпадне бързо-бързо.

Морковел, Наско и Алекс са се карал един месец.ИЗведнъж са в студио където трябва да се изкажат шест човека, освен това не върви да с вадят кирливите ризи - каквото е извадено - извадено. Битият -бит. Наско може да е преценил, че няма нужда да се разправя за минали истории с Алекс, защото тогава половината предаване трябваше да мине в спор "Не беше така - така беше - не беше - бешееее - само вие тримата ядохте вафли - ама помните ли оня път когато ядохме вафли всички ?....."
Щом като камерите засичат Алекс да казва пред Радостина и Ана Мария - "Откраднах три вафли" това няма как да се манипулира. Освен това По-късно като берат плодове Радостина коментира пред Алекс, че малко се чуди дали не е трябвало на Добрин да дадат вафла? Т.е. очевидно той не е ял, т.е. няма как всички да са яли.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 19:07 от Лорд Сняг

# 1 247

Юлиян, че е силен, силен е, но иначе съвсем не първи красавец, така че малко повече скромност в някои оценки по би му прилягала.

На мен ми е много повече от красив, нещо по-важно от мъжка красота, а именно мъжествено излъчване. Още по-малко пък един мъж трябва да си свие перките и да бъде скромен, защото не е първи красавец Grinning
Ако го направи то тогава не би бил привлекателен.

"На вкус и цвет товарищей нет" Laughing

Аз лично не го намирам за красив, а мъжественото му излъчване ми изчезва в момента, в който започне да се заяжда, обяснява и тръшка като малко дете. Обвиняваше Стоянчо, че не бил пораснал, но той самият не показва особено зряло и уравновесено поведение. Юлиян, според мен, има още много да трупа житейски опит и да възмъжава.

# 1 248
  • Варна
Сега пък що не казала Венцислава за имунитета? Представям си какво щеше да се излее тук отгоре ѝ, ако беше го направила...

# 1 249
  • Другата България
Скрит текст:
Добрин дотук за мен е от най-слабите играчи. Първо искаше да блесне със сила и издръжливост. Обаче в повечето игри със сила той и Алекс се провалиха. Д.  е много тромав и тежък. Отпадна от Георги на Стената защото е тежък. Отпадна и на колелото, защото няма грам баланс. Не е добър плувец. В почти всяка игра е в тежест на отбора си. По едно време както се бе изпокарал с Наско, а Наско биеше наред имаше опасност да го изгонят. Сега си кюта и не се обажда много, но и не го викат за битките и той е безгласна буква - като Ана Мария.
Държат го за бройката. Като се обединят и има далеч по-силни играчи като Веско и Пламен ще отпадне бързо-бързо.
Надявам се, предполагаш. Защото така категорично говориш, че все едно си от екипа. 
Поживьом-увидим.
И с бинт не е била Венцислава никога. Grinning
Голяма веселба е настанала тук Simple Smile))
Нали? hahaha По-добре така, отколкото да си вадим очите за туй и онуй. Я виж какви анализи, какви чудеса. Има истини в написаното, ама ми е трудно да го схващам от първия път, та препрочитам.

# 1 250
Вчера не гледах много внимателно, та Юлиян защо е нарекъл Анка - трол? Сега чета някакви коментари във ФБ, та съм изпуснала тази момент.

# 1 251
Скрит текст:

Юлиян, че е силен, силен е, но иначе съвсем не първи красавец, така че малко повече скромност в някои оценки по би му прилягала.

На мен ми е много повече от красив, нещо по-важно от мъжка красота, а именно мъжествено излъчване. Още по-малко пък един мъж трябва да си свие перките и да бъде скромен, защото не е първи красавец Grinning
Ако го направи то тогава не би бил привлекателен.

"На вкус и цвет товарищей нет" Laughing

Аз лично не го намирам за красив, а мъжественото му излъчване ми изчезва в момента, в който започне да се заяжда, обяснява и тръшка като малко дете. Обвиняваше Стоянчо, че не бил пораснал, но той самият не показва особено зряло и уравновесено поведение. Юлиян, според мен, има още много да трупа житейски опит и да възмъжава.
Точно за тази погоровка си мислих!!! Ама не бях сигурна руска ли е, испанска ли беше.. изгуби ми се при превода и я изтрих! Направо си ми прочела мислите!

Иначе за мен той не е незрял, той е импулсивен! Уравновесен е и то много, показва го в игрите постоянно. Просто има много огън, много хъс, много емоция, адреналин.. Simple Smile

Но увереността е нещото, което мен ме привлича и това, че не е празна вяра и думи, а лежи на истински действия. Увереността му в победата дава сигурност.

# 1 252
Ако беше казала за имунитета, аз лично безкрайно щях да уважавам Венцислава - за другите не мога да говоря - защото щеше да покаже че не играе игрички. С това че прикри Юлиян те демонстрира , че е на негова страна и толкова по-гадна е постъпката й.
От всички най-харесвах Марешка, защото бе откровена. Не й пукаше, че може да не се получи женската коалиция, само защото Бояна се нацупи като й каза М. че се държи като лека жена. Уважавам хора които не гледат някакви стратегии, а се държат като нормални човеци.
Майната му дали ще спечелиш- това е само игра. Въпросът е да останеш човек. АКо знам че трябва за определена сума да ме дадат по телевизията откъм нелицеприятан страна не бих се съгласил и за 10  милиона.  Какво говоря, не бих се съгласил и за сто милиона. Суетен съм с пари не можете да ме купите. Т.е. можете - ама не и ако ще пострада егото ми.

# 1 253
Анита напада Роберта в инстаграма на Юлиян https://www.instagram.com/p/B4h7EEopnM1/comments/

# 1 254
Наско да си замълчи? Кога е било? Сведе поглед надолу за мен беше показателно. И много се изненадах.

# 1 255
И това че е свел поглед е доказателство? Може би просто си е мислил "помогни ми Боже да изтърпя глупостите на Алекс" а не вървяло  в предаването през 5 гости и водеща да правят панаир. Алекс така и не представи доказателство.

На камерите се вижда че  Алекс казва "откраднах три вафли" както и че  като берат плодове Радостина казва "все се чудих дали не трябваше да дадем и на Добрин". БЛизначките и Наско също казват, че Добрин не е получил вафли и че го ползват само за електорална единица. Яли са само Ана Мария, Тина и Алекс. Близначките казва "Дори не се извиниха. Можеше да кажа - тъй  и тъй гладни бяхме" ЯВно не са яли всички. Може по-късно други вафли да са яли, но в тази ситуация - само някои.
А може за АЛекс , Тина и Ана Мария да са "всички"

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 20:37 от Лорд Сняг

# 1 256
  • Другата България
Анита напада Роберта в инстаграма на Юлиян https://www.instagram.com/p/B4h7EEopnM1/comments/
Това е от вчера.
И Анита уж над нещата, ама явно не е преживяла, че първа си тръгна.

Аз се сетих друго, провокирана от Лорда.
Значи още тогава, когато разбраха за скрития имунитет от Юлиян, всички кудкудячкови останаха огОрчени и възмУтени  от това, че не ги е информирал за него. Но никой не повдигна въпроса защо аджеба и Венцислава не им е казала, след като е знаела. Така мина някак това, между другото, естествено и очаквано целия хейт беше върху Юлиян, а за нея нищо. Сега, след като вече е с тях в задругата на жените пък съвсем това няма и не се коментира, забравено, покрито, имаме злодей и лъжец, другите са невинни до доказване на противното.
Така Венцислава някак хем тогава негласно подкрепи Юлиян-или така излезе, хем го подведе да мисли, че е на негова страна. Не се наемам да коментирам какво е трябвало да направи, по-скоро останалите принципни жени услужливо забравят този факт. Затова и според мен първа нея ще номинират, ако няма накъде в обединеното племе.

# 1 257
Лорд Сняг,нека да е на твоето не ми се влиза в безсмислени спорове.Пак казвам толкова категорично пишеш все едно си бил част от продукцията.От самото начало се ядосваме ,че няма ясни правила и в движение всичко се променя.ПОРАДИ ТОВА СМЯТАМ,че има много неща които са изманипулирани и режисирани.Какво и как било само участниците си знаят.
Решавам да бъда аз заблудената овца,която не прозира истината.Моля, не ми е изяснявай!Аз си имам мой си виждания и позиции -ти твой!Приятно гледане ти желая!

# 1 258
Мери Ан, да, и аз съм съгласен  с теб. Венцислава и Юлиян конкретно за конкретният казус  - скритият имунитет - имат еднаква вина. Венцислава обаче си трайкаше, а Юлиян искаше да блесне и ударите паднаха върху него. Сега тя е в женската коалиция и греховете й се замитат под килима, а неговите се вадят. Нормално бе Юлиян да очаква, че и двамата са в кюпа, още повече че и двамата бяха бивши прабългари. , а Венлицаслава го покри. Да, но не стана така. За мен лично - за друг може да не е така - е много гнусно да покриваш някого, да го оставяш с впечатление, че си му другарче и изведнъж да му забиеш ножа.
ДРуг е въпроса, че Юлиян точно така постъпи с Георги и затова си го заслужаваше /Трети въпрос е че и Георги не беше светец/ но това не ме кара да започна да харесвам Венцислава.
Много искам Славяните да пленят Юлиян. Тогава първо  с негова помощ ще унищожат племето на Мама Тина, Пчелата Майка, Кралицата Майка и т.н. а после той вътрешно се тръгне на война с  мъжете-славяни и ще видим доколко са добри наистина.

много искам финал - Веско -Юлиян.

# 1 259
Аз още не го гледах, когато тя е отпаднала.... те са били в едно племе, нали? Не разбирам... Grinning за една седмица едва ли е натрупаа негативни впечатленя, по-скоро като зрител се изказва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт