Фермата сезон 5 тема 6

• 37 532
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 255
Ами тя и Сисето прекали. То не беше пъшкане и охкане, тръшкане и тн. Като й е толкова кофти и неудобно, че е победила по такъв начин, можеше да се откаже в полза на Бетката.  Не харесвам Маргото,  въпреки, че я намирам за много красива жена, ама тук беше права.

# 256
Забравихте как Бети реагира когато Краса влезе първия път при чорбаджийте - категорична неприязън. Възможно ли е нещо да и е прищракнало и да е решила, че иска да и се хареса? Но ако не иска и ако самата тя не я харесва, би следвало да си я дразни колкото си иска, да и го демонстрира явно, а не лицемерно да я пита Какво да направя за да не те дразня. Изобщо не трябваше да повдига този недомислен разговор на масата, но предполагам го е направила с нейна си цел, никому неизвестна. Лицемерна си Бети, до сега с никой не се е скарала за нищо, гледа да е мила и драга на всички, но зад гърба им бълва яростно. И въпреки всичко се държи така, че не можеш да я намразиш - даже ти е симпатична.
Венци - уникален боклук. Велислава щеше да ми е по-симпатична, ако не го боготвореше толкова баш па този.
Сами - мистериозен ми е - нереално е да е толкова перфектен и ми е трудно да вярвам в искреността му. Дори допускам вариант и толкова да е обсебен от парите, че да е в състояние на всичко за да ги печели и дори желанието му за тях да го енергезира.

# 257
Последните няколко поста много ми харесаха...
Дадената  точната оценка на даскалката.... /казвам го с неуважение към нея/, защото грам професионализъм не видях в нея от професията ... Ако не броим една реч на годежа - справи се там .
...............
Венци е типичния мъж от 21 век... Въобще не знам защо ви дразни... Бачка човека изкарва си за бог да прости. Прави това което му харесва. Децата след 15г нямат нужда от съвети... И  без това не са наши . Едва ли толкова са били близки преди да има ново гадже. Обикновенно в този бизнес въртят с години млади мацки и едва ли някой се е изненадал от 20 годишната...
Е, можеше да е по сдържан, но си е изживял  както трябва еуфорията.  
Не знам защо само Бети е герой в нечии очи, а направи същите отстъпки/грешки , които направи Иво Шопски... Типични българи- умни и достойни в лудостта си/гордостта си!  Харесвам тази "лудост"!  
Ей,  това е слабото място на Калитко ИТ  , и му липсва...  като го научи - ще стане голям човек!  За сега е малък милионер без топки.  
Станислав като типичен военен,  сдаде  оръжието на вторични суровини и става охрана на поредния малък милионер.... Ей , за това не му прощавам.
Това за сега, че малко бързам...  после позитивното ще изложим...ще има...  има ...

# 258
  • Варна
Иво пък какви отстъпки е направил и как изобщо може да бъде сравнен с Бети! ooooh!
Че сложи алманаха на 1 точка? И това беше за да покаже колко е силен и как ще бие и без играта в която се смяташе за номер 1. И понеже не е, не му се и получи.

Маргарита ми е симпатична, единствено ме подразни когато за втори път си разказа детството.
В снощния епизод беше абсолютно права в думите си относно Силвия. То всички видяха и си я разбраха хитрушата.

Силвия .... ах, ох, абсолютна постановка. Крака я болеше и куцаше само по време на дуела. После в кухнята не и пречеше. И ръката мистериозно се излекува.

Димитър 2, неудобно ми е да му гледам изпълненията и напъните да е забавен в стил Къци Вапцаров.
Да са здрави с щастливи с Красимира, еднакво кофти хора са ми.

# 259
Силвия куцаше и пискаше само на дуела. Но на партито за победата и си танцуваше без да и има нищо.

# 260
Хитра е Силвето, хитра.. Изигра ги всичките. Пък четох малко коментари във фейса и останах изненадана колко много я харесват. Там коментарите са абсолютна противоположност на нашите коментари Grinning

# 261
Красимира пред всички се изказа за Бети. Защо после Бети насаме да я пита? О, не, правилно постъпи. И въпросът - какво да променя? не означава, че наистина веднага ще се юрне да се променя. Иска да чуе, пък после ще обмисли. И друго, чудно ми е как Митко 2 не напряга Красимира. Ми той е такова кречетало, забавен първите 2 мин и после идва в повече.

# 262
  • София
Хитра е Силвето, хитра.. Изигра ги всичките. Пък четох малко коментари във фейса и останах изненадана колко много я харесват. Там коментарите са абсолютна противоположност на нашите коментари Grinning
А Веселка колко я харесват...направо си взима зрителския вот

# 263
И и А, като толкова харесват Весела, да й купят една къща, какво ни я набутват тука.

# 264
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз продължавам да недоумявам какво точно й харесват на тази Веселка хората - че е родила на 18, че на 21 има 3 деца и втори мъж, че едва е завършила училище, че живее като циганка?!

# 265
  • ВАРНА
На мен ми харесват целите и мечтите и. Земни,достижими,има си изграден план какво иска и работи ,за да го постигне. Виждам в нея потенциал за развитие. Допуснала е грешка с първото забременяване, сега доколкото показва има здраво семейство и баща за децата си. По детски наивна е,но пък по-добре ли е с "преждевременно узрелите" деца от градовете ? Тръгнала е от бедно семейство, няма как да има палатите , лъскавата външност и егото на Митко татин. Като цяло гледам качествата на хората и ценностната им система,а не лъскавата им опаковка. Не казвам,че ми е фаворит,но я виждам много по-стойностна от Вилислава, Венци, Паулина, Митко 2.

Не ми допадна на малкия дуел за фермер на седмицата,когато Иван директно се обърна към Бети и пред Силвия и каза " Исках ти да спечелиш " . Много непрофесионално ... Дори да имат лични пристрастия, едно е да ги коментират зад кадър в студиото,съвсем друго е така на арената - " Ами ти ми харесваш повече"

# 266
Във визитката си Веселка каза, че са били без ток някакъв период от време, но във фермата цигарата не вади от устата - ей заради това няма как да ми стане симпатична каквото и да прави от тук нататък.
От началото на фермата само Сами все още не ме е издразнил и съм за него. Не одобрявам единствено държанието му към Силвия, предвид факта че си има уж сериозна приятелка, но както и в семейството на Красимира, така и при него, не знаем в какви отношения са с половинките си.

# 267
Сами никога не е казвал,че е сериозна,а само че отскоро са заедно.
Веселка ми е като циганките и просяците с децата по улиците.Протяга ръка с жална физиономия,но в другата държи цигара.Такива хора не мога да съжалявам и никога не бих им помогнала.
Чакам ратаите с нетърпение, както и седмичните задачи.

# 268
Чета Веселка била любимка на много,а и доста и стискат палци за наградата-финал- та на мен не ми е фаворит .Не ми допадат лицемерите и мрънкачите,но блазе и на конярката ,щом я гласят за победител ,а и Митко и обеща КОН да и купи и да и плати психото ,абе  всичко ще и е Топ/Топ

# 269
Митко2 много ларж раздава паричките на тати...нали не си ги е изкарал той.

Общи условия

Активация на акаунт