Фермата сезон 5 тема 6

• 37 562
  • 1 007
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Случайно Вили да ви прилича на момче?

Момиче-момче така да се каже...

# 241
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Венци каза,че знае как се казва града,в който живее дъщеря му,но само толкова /това по повод,че прочетох няколко поста,че не знае в кой град е/.Естествено,това с нищо не го прави по-малко виновен.
Да, вярно, че е така, извинявам се, че не съм чула добре снощи. Просто словоредът му беше малко объркан и явно оттам идва недоразумението. Иначе нищо не го оправдава, че е калпав родител и човек.
Скрит текст:
Моята дъщеря е студентка в чужбина и още не сме ходили да я видим, защото е само от два месеца там, но зная къде живее, как й изглежда студиото, на кой етаж, как се казват новите й приятели, какви специалности учат... И това е само началото на списъка.  Blush

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 16:04 от Reinа

# 242
  • София
Относно спойлера-аз редовно следя във ФБ.Има трима,които преди дуел винаги дават кратко коментар и винаги са прави-имената са им Росен,Десислав и Георги Кехайов-победителят в Сървайвър.Този ,който е обявил двете мъжки имена -финалисти,не ми се е мяркал да е прав за спойлери.
Относно епизода-изгониха още една чорбаджийка и остана чалгата и посредствеността да диктува иначе така добре започналият сезон.Изборът на ездачката за най-лична мома е най-тъжното,което можеше да се случи.
Бети ми е вече една от любимките.Добре си попита Краса пред всички,тя нали с мутренската стойка изпляска тази реплика пак пред всички.Изобщо готините много си повярваха и е време и се надявам някой да ги приземи.
Не ми хареса,че не дадоха всички участници в конкурса.Отделиха най-много време на ездачката-ми не беше нужно,аз отдавна забелязах как услужливо ни я тикат за победител.Да казвам ли изобщо хареса ли ми,ама то това мойто е от женска завист. Simple Smile
За победители мои-всички останали чорбаджии,без Митко 2 и добавям Марго и Станислав.Всички останали да си ходят,че ме напрягат Simple Smile

# 243
  • при късмета
Каква е разликата между това някой да те напряга и да не го харесваш? Сериозно питам. Мен лично който ме напряга не го харесвам и който не харесвам, ме напряга.
За да са различни думички, значи означават различни неща. Аз лично, харесвам хора, които с някое свое действие или качество ме напрягат, но е само едно и като цяло ги харесвам. Например, нещо което страшно много ме напряга и наистина с големи усилия го изтърпявам, е някой да е флегматичен. Ама представа си нямаш колко ме дразни, напряга, направо започвам да подскачам с такива хора. Но не мога да кажа, че не ги харесвам, защото имат други личностни качества, които харесвам. Налагало ми се е и да работя с такива хора, а тогава кошмара е пълен, защото не можеш да избираш дали да контактуваш с този човек или не. И въпреки това ги харесвам, като професионалисти. Сериозно ли трябва да се обяснява разлика му/ "напряга ме" и "не харесвам". Когато не харесваш някого е заради цялост, а когато някой те напряга, може да е само с едно нещо и те напряга самото действие, не човека всъщност

# 244
Ако Веселка победи, догодина ще се запиша и аз. До толкова да кова пирони мога да се науча. Айде, стига🙄

# 245
Ако Веселка победи, догодина ще се запиша и аз. До толкова да кова пирони мога да се науча. Айде, стига🙄
Да не забравиш да подготвиш разказче. tooth

# 246
Сълзливо при това, нали😆!
Ако опосумите толкова са си я харесали, да си й помагат персонално, ама да я бутат и лансират за победител не съм съгласна. Другите дали са се съгласили да играят благотворително🤔

# 247
Започвам все повече да харесвам Бети. Стиска й да пита пред всички какъв й е проблема на Краса, а тя нали е лицемерна - не може да каже с две приказки какво не й харесва. От жените харесвам нея и Маргарита. Нея също все повече я захаресвам. От мъжете Самчо, ама излезе голям мачо - ту Силвия, ту Бетиту. Ама нали ми е градски - подкрепям го. Красимирчо също го харесвам, но не и по какви жени си пада.
Хареса ми как а ето и отговори,че Краса по принцип си е напрегната😂

# 248
Аз НЕ харесвам Маргарита по ред причини,като основната е тази,че тя винаги се изтъкна на фона на чуждите неволи.
Силвия се оплаква от контузии,АМА аз също играх с контузии.
Веселка била малка още и затова прави грешки,АМА аз на нейните години сама се издържах бла бла.
Вечно сравнява хората със себе си и винаги се изтъква,че тя е по-по от тях.
Що ненужни скандали вдигна докато все още бяха в сиромашката ферма,направо си преследваше Веселка и чакаше най-малкият момент,за да се заяде.

Относно спойлера:
Скрит текст:
3/4,единственият човек,който не харесвам е Маргарита.За останалите съм доволна и се надявям Красимир да спечели.Веселка ми е втори избор.

# 249
Каква е разликата между това някой да те напряга и да не го харесваш? Сериозно питам. Мен лично който ме напряга не го харесвам и който не харесвам, ме напряга.
За да са различни думички, значи означават различни неща. Аз лично, харесвам хора, които с някое свое действие или качество ме напрягат, но е само едно и като цяло ги харесвам. Например, нещо което страшно много ме напряга и наистина с големи усилия го изтърпявам, е някой да е флегматичен. Ама представа си нямаш колко ме дразни, напряга, направо започвам да подскачам с такива хора. Но не мога да кажа, че не ги харесвам, защото имат други личностни качества, които харесвам. Налагало ми се е и да работя с такива хора, а тогава кошмара е пълен, защото не можеш да избираш дали да контактуваш с този човек или не. И въпреки това ги харесвам, като професионалисти. Сериозно ли трябва да се обяснява разлика му/ "напряга ме" и "не харесвам". Когато не харесваш някого е заради цялост, а когато някой те напряга, може да е само с едно нещо и те напряга самото действие, не човека всъщност
За мен са еднакви, казах вече защо. Не е нужно да се напрягаш от обяснението, че и да се възмущаваш Simple Smile Според мен Красимира не харесва Бети, защото я напряга и защото не я харвсва. Не см чула добра дума от Краса за Бети.

# 250
Аз НЕ харесвам Маргарита по ред причини,като основната е тази,че тя винаги се изтъкна на фона на чуждите неволи.
Силвия се оплаква от контузии,АМА аз също играх с контузии.
Веселка била малка още и затова прави грешки,АМА аз на нейните години сама се издържах бла бла.
Вечно сравнява хората със себе си и винаги се изтъква,че тя е по-по от тях.
Що ненужни скандали вдигна докато все още бяха в сиромашката ферма,направо си преследваше Веселка и чакаше най-малкият момент,за да се заяде.

Относно спойлера:
Скрит текст:
3/4,единственият човек,който не харесвам е Маргарита.За останалите съм доволна и се надявям Красимир да спечели.Веселка ми е втори избор.
Ъъъу къде си играла с контузии

# 251
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От мъжете Самчо, ама излезе голям мачо - ту Силвия, ту Бетиту.
Сами не е имал нищо към Бети, просто се излигави веднъж и тя не пропусна момента да се похвали на Митко и да раздуха нещата така, сякаш наистина е показвал непрекъснато някакви мераци към нея.  Rolling Eyes

# 252
Djoleva,това са думи на Маргарита,не моите.
Омаловажава чуждите болки или натъртва на чуждите грешки,като в същото време се самоизтъква колко по-най е от тях.

# 253
Djoleva,това са думи на Маргарита,не моите.
Омаловажава чуждите болки или натъртва на чуждите грешки,като в същото време се самоизтъква колко по-най е от тях.
Разбрах.

# 254
На мен пък ми хареса Красимира как каза на Бети,че този разговор е добре да си го водят насаме.Бети вярно търси внимание,даже центъра на вниманието.На вечеря,пред всички ще си изясняват отношенията.Ми не е нужно да се харесват,нито да са всички приятели.

Общи условия

Активация на акаунт