Фермата сезон 5 тема 6

• 37 566
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 225
Бети май реши да се направи на интересна снощи на масата. Ако трябвало, да отиде да седне на друго място, че да не дразни Краса, да не ѝ е пред очите. Дрън дрън, 2-ра група в детската градина. Търси си внимание Бета.

# 226
  • София
Бети, преди да иска подобно обяснение от Красимира, да беше дала първо тя защо по неин адрес избълва всичко и така истеряса и се напрегна, когато Краси трябваше да избира дуелист. Тогава тя беше тази, която нямаше никакви основания да се напряга от Краси, защото нямаше никакви отношения м/у тях. При това Красимира отдавна е казала на Бети с какво я напряга, със същото с което и всички други, на които така влияе, начина и на изказ и говорене.
Бети реагира тогава ужасно, беше я страх, че ще отпадне толкова рано, сега вече я виждаме много по-спокойна, победи един път на арената, бие на алманах, вече се чувства, че се е доказала и го няма този страх.  За отношенията им с Краси, според мен Бети е решила, че тогава не са се познавали, имали са лошо мнение една за друга, сега явно тя си е променила мнението за Краси и е очаквала, че и от другата страна се е случило същото. Беше наистина изненадана, че Краси има все още същото мнение. Краси и Бети наистина са супер различни и е нормално да не се харесват, но Бети и Силвия са близки по експанзивност, Силвия също често вика, лигави се, говори на английски още от началото, шумна е, гримасничи, но й е приятелка.

# 227
  • Варна
Опита се да се направи на интересна Бетито, ама не й се получи. От къв зор ще ми държи сметка някой, защо не го харесвам, ми така. Лигла.

# 228
  • Sunshine state
Търси си внимание Бета.
А, ей това е - тя постоянно си търси внимание. Сакън някой да не я отрази, все вряка и кряка, подскача...🙄

# 229
  • София
Според мен наистина искаше да знае причината, но това не се прави пред всички, така беше точно, за да й кажат другите, че е супер готина.

# 230
  • Варна
Търси си внимание Бета.
А, ей това е - тя постоянно си търси внимание. Сакън някой да не я отрази, все вряка и кряка, подскача...🙄

Ми тъй де, всички около нея много я обичкали и харесвали, Краса кво си въобразява, м? 😂😂

# 231
  • при късмета
Беше опит за изтъкване. Точно като на дуела. никакви опознавания и промяна на мнението не е. След дуелите в които участва, Бети е напълно наясно, че в пряк сблъсък няма шанс от тук нататък и сега единственото на което евентуално може да разчита е вота на фермерите и публиката. Според мен, затова беше толкова показно и на дуела и сценката на масата

# 232
Бети сама си каза, че винаги я смятат за душата на компанията и всички я харесват. Явно много и е важно да е харесвана. Не ми хареса, че пита какво да промени в себе си, че да угоди на Краса. Как ли пак няма да се унижавам и да угаждам на човек, който не крие, че не ме харесва. Красимира ми е все по- неприятна.

# 233
Аз съм за Сами или Красимир за победители.
Веселка, Венци, Велислава и Дана са ми крайно неприятни.
В Митко ИТ има нещо, което не ми харесва, в повече ми дойде годежа и тези два епизода ги изгледах на превъртане, с изказванията, че иска някой от сиромасите да победи също ме дразни. Като искаш, спечели и после кажи, че ще дадеш парите на този и този от сиромасите примерно. Така излиза все едно прави голям жест, а всъщност е снизходителен и мен това би ме обидило.
Митко2 е забавен на моменти, но е мързелив и прекалено надменен.
Силвия и Красимира ги харесвам - едната супер слънчева и усмихната, другата ледена кралица, но като цяло са ми фаворити от жените.
Маргарита напоследък я харесвам повече, но ме дразнят разни изказвания, това непрекъснато изтъкване какво тежко детство е имала, как на нея й е било трудно и т.н.
Станислав ми е леко простоват и сервилен, но по-скоро ми е безразличен, отколкото неприятен.
Бети е забавна, но ме напряга и има доста неща, които не ми допадат в нея, в един или друг момент.

# 234
С 3/4от спойлера съм съгласна
Скрит текст:
Лично нямам нищо против Маргарита. Но ви казах за Веселка. Бас хващам че е пратена директно на финал от фермерите щото ги е жал. Не знам дали е ходила на дуел-ще видимКато нищо ще спечели формата. За Красимир или Сами съм [/ spoiler]

# 235
  • при късмета
Бети сама си каза, че винаги я смятат за душата на компанията и всички я харесват. Явно много и е важно да е харесвана. Не ми хареса, че пита какво да промени в себе си, че да угоди на Краса. Как ли пак няма да се унижавам и да угаждам на човек, който не крие, че не ме харесва. Красимира ми е все по- неприятна.
Красимира не е казала, че не я харесва, а че я напряга. То и Митко 2 го каза. И мен ме напряга, само като я гледам, а ако съм в пряк контакт с нея ще ме напряга още повече. Превземката с английския ме напряга, стана повече от ясно, че е превземка, през седмицата в която беше обещала да не го прави. И през нея и след това, когато вече не се превзема толкова с английския е видно, че няма никакви затруднения с изразяването или намирането на думи на български. Прекалено дълго време ме напрягаше с това, за да може спирането на превземките за 2-3 седмици да ми променят мнението.
Не иска да се хареса на Красимира според мен, а да изглежда добре пред камерите и другите участници, много ясно, че не е заради Краси изобщо

# 236
Каква е разликата между това някой да те напряга и да не го харесваш? Сериозно питам. Мен лично който ме напряга не го харесвам и който не харесвам, ме напряга.

# 237
  • Sofia
Венци каза,че знае как се казва града,в който живее дъщеря му,но само толкова /това по повод,че прочетох няколко поста,че не знае в кой град е/.Естествено,това с нищо не го прави по-малко виновен.

Творчеството на Веселка /преписано от няколко места/ изобщо няма да го коментирам.
Вече тотално ми писна от сълзливите ѝ истории,фасони и вечно печална физиономия.За всичко реве и се тръшка-паднала на дуел,не я сложили отговорник,не ѝ обръщал някой внимание,нещо някой ѝ казал...,аман,не спря да мрънка.Щяла да се раздаде на 15%,ако Бети стане фермер.И защо?Това да не е концерт пожелание,както на нея и харесва.Имам чувството,че и нея я е страх да  отиде на дуел.А и на моменти доста злоба прозира в изкакванията ѝ.
Ако ѝ дадат наградата,официално и аз спирам да гледам формата.

Смятам,че достойно се представят Сами,Митко IT,Краси,Станислав,та дори и Бети.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 15:30 от avi10

# 238
  • Варна
С 3/4от спойлера съм съгласна
Скрит текст:
Лично нямам нищо против Маргарита. Но ви казах за Веселка. Бас хващам че е пратена директно на финал от фермерите щото ги е жал. Не знам дали е ходила на дуел-ще видимКато нищо ще спечели формата. За Красимир или Сами съм [/ spoiler]
Пепел ти на устата, Джоли, пу пу пу. 😁

# 239
Да ги почвам и аз по ред на номерата.
  Венци ми е тотална нула-дърт пръч,този му виновен,онзи му виновен.И стихове рецитира,блякс!Язък за хубавото стихотворение,направо се изгаври с него.Едно дете имаш,а и десет да са,и да не поддържаш връзка с него,ужас.
   Относно наградата-който си я спечели да я вземе.Откъде накъде ще я раздава благотворително и ще я преотстъпва?!Аз пък смятам ,че и за чорбаджийте 100 хилки са си пари.
   На мен Красимира не ми е противна,напротив,харесвам я.Когато говореше за съпруга си,тя изтъкна само положителни негови черти,НО не каза,че го обича.И преди писах,че според мен,тук е рзковничето.Ако беше казала,че го обича,по-добре ли щеше да е? Да си го обича,ама да се почесват с Митака.
   Този последния ме забавлява много.сигурно,ако трябва да работя с него,ще се изпокараме.Но ме кефи как във всяко нещо намира веселбата.Според мен изобщо не е глупав,арогантен ми е на моменти.
   До снощи харесвах Бети повече.Все едно се молеше на Красимира,а тя с тоя студен поглед направо я срази."Ама ако трябва нещо да променя"-алоуууу,жено,няма нужда да се променяш,за да се харесаш на някого.Направи го заради себе си.И защо е нужно всички да я харесват???
   От мъжете фаворит ми е Сами,от жените все още не знам.Според мен той умее да преценява,да се владее,да се заяви,без да се кара,без да си навлича неприязън от другите.Харесва ми много като поведение и като отношение спрямо останалите.Освен това е и доста атрактивен
  Станислав ми е малко простоватичък-не знам дали това е точната дума.Но и той,и Краси са добряци и работливи.То пък не е нужно всички да са членове на МЕНСА.
   Веселка е колкото дъщеря ми.С три деца,от двама мъже,вечно нямаща пари и вечно димяща цигара -не,благодаря.Имала мечта за къща.Ми нека има,нека си я следва.
    Аз си мисля,ако спечеля едни 100 хилки от нещо,ще ги дам за пътувания.Не че къщата ми няма нужда от ремонт,но да пътувам е голяма моя мечта.

Общи условия

Активация на акаунт