Фермата сезон 5 тема 6

• 37 501
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Фермата епизод 51 /2019/11/05/

# 316
Обаче Силвия казА, че работата на Митето е по-тежка. Маги имала да оправи само обора и животните и дотам, а Митето.... кво знаете Вие, не е лесно да се свари боб.Mask

+да изпереш дрехи, трупали се три седмици

# 317
Обаче Силвия казА, че работата на Митето е по-тежка. Маги имала да оправи само обора и животните и дотам, а Митето.... кво знаете Вие, не е лесно да се свари боб.Mask
Ми как няма да го каже като Митето и изпра вдин куфар дрехи. Тя щото е много лесно затова един месец не се е прала.

# 318
Засрамвам се Rage как можах да забравя прелестната перачка Mask При това Маги гледайки прострените дрехи възкликна :"Аз в къщи нямам толкова".
Последната свалка на Силвето ошашави зрителите, една потребителка от фейса пише "Егати сезона,вече не знаеш кой в кое легло е". И Красимира масово ги е ядосала, не схващам какво предателство е направила, тя си върви след паралийчето, поиска си шоколад в стил "я дайте да не ви дам аз по един" , за мен никаква изненада.Може би ще има събития, Лека и спокойна нощ на всички!

# 319
Ми тя Силвия, който не ѝ е свирнал с него не се е въргаляла. Хубаво свободна жена е, ама има си начини с класа да се правят тия работи. Не толкова селско и евтино.

# 320
  • София
Не са ли си направили уреди за прането, изтискване... Та 3 седмици ще ги бавиш

# 321
  • Вестерос
Митко ИТ, каза това което ние всички мислим.
Не сте всички, аз не бях съгласна до някъде с него. Продукцията е определила правилата за Дана и щерка и те си ги използват. Не взе под внимание,че Красимира,Силвия и Веселка  са задруга и все едно и те играят заедно,въпреки че накрая на епизода май им се пропуква задругата.

Сами и Силвия 100 % се натискаха и мляскаха под якето на Силвия на тъмно, а и филм?? Как така си зяпат филми ?

# 322
  • София
Аз не мисля, че Дана и Вили е равностойно на другите три, защото видяхме, че две от тях вече бяха на арената. Дори и някоя да спечели имунитет, другите не са защитени. Но и съм съгласна, че щом продукцията го позволява, не трябва да изпускат този шанс и да пробват допоследно да вземат парите. Не бих отстъпила на тяхно място, а това, че се стигна до там е решение на продукцията, но смятам, че ще им дойде редът, а и на финал не мисля, че имат шансове за вота на публиката и съфермерите.

# 323
  • London
Ми какво да ви кажа
Дана и Велислава пак с имунитет от ратайство.
После Велислава най вероятно ще вземе и имунитет от дуел и те така.
Айде Митето ратай.
И Марги.

Ама защо не искат да станат ратаи и Вили да иде на дуел? Не го разбирам, Дана да се остави нарочно на историята, иначе я викат втори дуелист и какво, излизат? Не ги разбирам, за мен схемата им е тъпа.... избягването на дуел ми е неразбираемо в случая......много тъпо ще е Велислава да излезе заради майка си като на дуел ще ги мачка всички и само ратай може да го постигне като е, за втори дуелист няма кой да я викне.

# 324
  • Варна
Никой на никого нищо не дължи и всички трябва да играят играта. Аз ако съм даже няма да се обяснявам.

# 325
Точно това си мислих,че няма да ги оставят на мира,докато не ги изгонят,а позицията на втори дуелист(Дана) не ги устройва.Иначе също не смятам за редно 2 човека да играят за един.
Не съм гледала епизода,но Силвия отдавна ми е персона нон грата - грозна,лигава и впоследствие много лека жена.Сигурно ако Венци й се натисне,и за него ще си вдигне полата.Факта,че е сингъл не я оправдава и да,дори Паулина имаше повече финес в общуването си с мъжете от Силвия.

# 326
Явно не се сещат кой им е правилния избор,или разчитат на дофинален имунитет да печелят не знам.
Надявам се Марги да отстрани Веселка,ще си умра от кеф.Наистина е много отслабнала и Митака и Венци също,направо им висят дрехите.Марияна как е качила като не се спираше не знам.
Силвия се оказа мърла.Ужас,горкия Сами 😖

# 327
Как не й беше неудобно на Силвия, Митко да й пере дрехите, включително и бельото. 😮

# 328
Как не й беше неудобно на Силвия, Митко да й пере дрехите, включително и бельото. 😮
Ужас! Дори не мога да си го представя. Flushed

# 329
  • London
Ама не може да разчиташ на имунитет, който не ти е 100% в кърпа вързан. Сега, ако Вили не го вземе.... Маги вика Дана и адиос, голяма тъпотия ще е и пак ще има дуел 10 на 0.

Веселка и на мен ми е много противна, то не бе театър, не бе чудо. Дайте да й отворим една сметка и  да й помогнем с някой лев. Стига е ревала... сбъркала е формата. Няма една спечелена битка, тоест какво смята, че заслужава? Според мен мушмули....

Лелел никога не бих си дала и на мъжа ми да ми пере мръсните гащи на ръка. Малоумно е.

Общи условия

Активация на акаунт