Фермата сезон 5 тема 6

• 37 519
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мариана е качила, защото там ядат основно ориз, картофи, боб, хляб, а тя такива храни не яде в ежедневието си, но тук нямаше избор. Хората, които се хранят така, са отслабнали и с цялата работа.

# 331
  • при късмета
Защо за това м/у Силвия и Сами, пак Силвия се обвинява? До сега Красимира беше оплюта, за това, че била обвързана, Силвия не е. Не Красимира, а Митко е инициатора при тях, Красимира виновна. Сега обвързания Сами е инициатора, Силвия виновна. И нямало двоен аршин, друг път.
Няма нещо, което да го направи жена да не е оправдано, а направено от мъж да е. Освен, ако не си възпитаван в Анадола, това е мислене на жертви на домашно насилие. На мъжете всичко им е простено, само заради пола и защото от тях можело да се очаква и не знам още какви глупости, в робското мислене. Няма нито морално, нито юридическо оправдание на основание пол, за една и съща постъпка. Не вярвам, че чета такива нагласи в (почти) женски форум, честно.
Силвия не ми е фаворит, но Маргарита както ми беше симпатична, падна доста на долу в личната ми класация. Тя е тази, която си промени държанието и започна с настройването на други играчи, след като беше избрана за ратай. Само тя се отдели от бившите сиромаси, лепвайки се за Марияна и сега не знае в коя група е, защото е в никоя. При сиромасите беше с Дана, Велислава и Венци, ама видя, че няма да прокопса и бързо се преориентира и затова сега е от 2 стола на земята. да се сърди на Дана, че е ратай, а не на Силвия, защото за всички беше ясно кой е избора за ратай, останалото е по принуда

# 332
  • София
А на Сами въобще сериозна ли му е връзката или са заедно от няколко месеца, живеят ли заедно? Казвал ли е откога са заедно?

# 333
Промото много постно.Този път не са се издали кой е избрала за първи дуелист и кои ще са на малката арена за имунитет 😁
https://fermata.btv.bg/video/videos/utre-vecher-vav-fermata-bitk … tvo-i-ljubov.html

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 00:40 от лещичка

# 334
Много изпростя Силвия. И се мисли явно за много умна, нооо не би. А това с прането, онемях. Как лягат да се търкалят с нея мъжете,не знам. Ми то мърла, нечистоплътност, гадост. И сега се изживява като голям началник,хаха.
И  Веселка с някакви измислени драми. Досадна,много досадна.

# 335
Силвия трудно ще свърти мъж за повече от едно бързо с тази реклама, която си направи. Разбрахме, че е доста лесна, пробва при когото свари, не може да готви и по три седмици не си пере дрехите. Това, последното, е абсолютен потрес. Още по- лошо е само да накараш чужд мъж да ти изпере мръсните гащи. Аз и моя си мъж не го карам де🙄. Да, много лошо, Сисе, ама каквото сам си направиш.....
Смях се със сълзи на неволите на татьов Митьо, а плетенето на терлици ме довърши 😂! Срам, така и не се научиш да плета, мъжете го схванаха пустото плетена, пък аз не можах да зацепя как става .....каква жена съм.....

# 336
  • Sofia
Сега разбрах защо Сиса толкова драпаше да е фермер-не са ѝ останали чисти дрехи вече. Mr. Green

Извън рамките на майтапа,до сега давали ли са някой ратай да пере фермера,че май нямам такъв спомен?
/в този сезон имам пред вид/
С всеки епизод ми става все по-несимпатична Силвия.

Е, затова не исках Силвия да се връща. Тотално господство на групировката и изкривяване на играта. Не е всеки срещу всеки, а 4-мата срещу 2-те. Втора седмица се мъчат да изгонят Дана +, някакъв реваншизъм спрямо Венци... и всичко това толкова обвито в празни думи, че на всички им е ясно. Време е да престанат да пращат Бети за имунитет по история, Дана втори път я бие. Дуела ще е женски, но ще стискам палци Вили да вземе имунитет, ей така, да обърка още сметките и Веселка да е на пангара. Ще има доза справедливост, да си върне на арената за ругатните и преследването от Маги.Стига е задържала, задържала .... Ако битката е Марги - Дана нищо няма да се промени, ще излязат 2-те и групата ще мачка останалите.
Точно това си помислих и аз,че искам женски дуел и Веселка да е на пангара.
Има нещо друго,обаче
Скрит текст:
Ако спойлерът е верен и двете са на финала,няма как да се получи това.

По повод Сами,аз споменах,че го видях преди две седмици и си беше с приятелката,хванати за ръка.
Та за Силвия е останало само моментното внимание,явно.
Само се чудя на тия широко скроени приятелки... Thinking

# 337
  • София
Широкоскроена може да е била преди две седмици, сега може и да размисли. Тогава все още нищо кой знае какво не бяха показали. Сега определено прекалява, не бих предположила, че е обвързан.

# 338
  • Sofia
Ми знам ли.Като е излязъл,може да ѝ е разказал какви ги е къдрил.Иначе не знам на какво разчира.
За мен също прекалява за обвързан.

# 339
Боже, изтрещяха всички, прав е Красимир! Почвам ги по ред на номерата и ще хейтя. Laughing

Митко ИТ беше прав за Дана и Вили според мен, а и доста от останалите си го мислят със сигурност. Забелязвам, че Митко 2 му се дразни от известно време, не знам защо, и гледа да му е опозиция, та и тук така. Плюс това, Митко ИТ вчера каза, че според него на първата битка, за която трябваше да ги връзват за глезените, и той би постъпил така. Не беше съгласен за втората. Аз съм на същото мнение, Силвия също каза, че от втората няма нужда да го махат елемента. Бети настояваше. Та не виждам защо да е лицемерен в този случай...

Венци ме издразни как коментираше дъщеря си. Поне да си беше замълчал, а не да я упреква в национален ефир. Все пак, за да станат отношенията им каквито са сега, той със сигурност има голяма вина, така че е тъпо да има някакви огромни очаквания...

Маргарита пак взе да се проявява неприятно. Хубаво де, как пък очаква тя или който и да е, Силвия да си изпрати някой от близките хора, с които контактува и се разбира, вместо някой от останалите. Дори самата Маги го каза в началото на епизода, че го разбира, но явно не е така. Тотално изтрещя и иззлобя за мен. Силвия, че помрънква съм съгласна, и мен това ме дразни, но Маги прави почти същото - колко тежко детство е имала, как живяла по тролеите, проблемите с майка й, отделно, че все се самоизтъква и се сравнява с другите, сякаш те трябва да постъпват като нея и да се  държат като нея - Веселка била малка, ама Маргарита на нейните години еди си какво била направила, Силвия я боляло нещо си, ама и нея я боляло, но играла на битката и пр. Дразни ме това много! Обвинява Силвия, че не я харесва, сякаш пък Маги харесва Силвия... Unamused

Красимира също много ме издразни днес, а по принцип я харесвам. Почна да обсъжда зад гърба й уж една от най-близките си приятелки, отделно как си личи, че нещо се настройва негативно против Силвия. Има право, щом си има причини, ама си изяснете отношенията поне, недей да злобееш и да я обсъждаш. Много тъпо!

Не намирам Силвия за лека и лесна, със Сами се харесват взаимно, в случая тя е свободна, той е инициатора, не съм видяла тя да му се натиска, а той да не иска примерно. Така че, не виждам никакъв проблем. В началото, при Краси, тя си имаше симпатия със сигурност, той не се дърпаше много-много също, но после се прехвърли на Паулина.

# 340
Този сезон опосумите да не са пръскали с някакви феромони обора и района наоколо? Такова масово влюбване и задяване никога не е имало. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 341
  • Sofia
Има нещо,има. Wink
Четири сезона суша и изведнъж нямат удържане тия ми ти фермери. Mr. Green Joy

# 342
  • Sunshine state
Скука, скука.. Искам да видя гърба на Дана и чавето й, нищо друго. Тез двете са ми много анти. 😝

# 343
Първа Силвия се наваляше на Сами, още ми се драйфа като се сетя за сцената в обора как щяло да му измръзне "пилето". Тя го "загря"де... Не може да готви, не може да пере, лицемерна, мръсна, предлага се на всеки .... затова на тази възраст е сама.
Коренно промених мнението си за Маргарита, харесва ми и много искам да отстрани малкото психарче на дуела в събота. Страхувам се обаче, че и нея ще я избие на съвест и може да избере Красимира, а тя ще я отвее.

# 344
Тази нощ не можах да заспя и Ви изчетох всички.Дааа,  с  много от Вас съм съгласна .Но и аз да си кажа :  мен лично , откровено ме нерви и отвръщава най-много Венци.Каква унизителна, представителна извадка на  човешката раса....За това, какъв баща е,спор няма.Детето му казва,че  било зле празнуваето,а той -'' ами хубаво...исках да кажа''.....Кое му е хубавото,бе Венци ?!  Това реакция на обичащ родител ли е?!  Искал  да компенсира след фермата,но пак пари му трябвали..Не Венци,първо ти трябва любов.Истинска , силна,всеотдайна,бащина любов към това дете,което  очевидно е  наранено дълбоко.След това ти трябва топъл, човешки,бащински разговор,в който сам ,осъзнато да си признаеш гадостите и греховете като родител,и да поискаш смирено и  топло опрощение. Но , ти явно не си способен на такова поведение,защото смяташ,че заслужаваш повече и се борсучиш за всичко и на всички, поради това ,което си преживял.Ти си обеднял - хората са ти виновни.Мразиш ги, всички под ножа на Венцивата мъст .Как така?!  На него да му се случи !  Как на него,видиш ли?!  Tа той незаслужавал това . Венци, животът е колело.Случва се човек да придобие много,както и в даден момент да загуби много,дори всичко,но не  се мръщи на всички с явното внушение,че другите са му винони,а той видите ли заслужавал високи доходи,матер.блага и т.н . Е, най-гнусна е  претенцията  ти, която имаш ,поради  всичко случило ти се . Сякаш , ти заслужаваш друго,а не това.  Всички са ти  криви,виновни и длъжни...Гади ми се от този човек.Велислава е другият персонаж от когото ми се гади,но откровено.Що се отнася до другите участници...нормални хора,хора с плюсове и минуси,като всеки един човек.Участват в игра,на показ са и е нормално да ги коментираме.Но да Ви призная,никой не е такъв,за какъвто се представя.Дори зад очарователния Сами,съзирам някаква ''двойна платка''.  Митко I Т е последният човек,който би направил безкористно дарение.А Митко 2 е смях в залата. Да Ви призная, Краси-да простоватичък е,но е най-трансперантен и открит.Трудолюбив,отговорен,деен, с чувство за хумор , но с кофти влечение към кофти жени.(Явно, хормоните са си хормони )Както казах - нормални хора  - с добро и лошо.Най-гадното присъствие за мен са Венци,на когото светът му е длъжен и арогантната ,'' принципна'' Вили. Да  беше само гротеска  тази Велислава , човек  да бъде  снизходителен, но тя е пълен абсурд .Иначе от другите,който и да спечели-честито да му е!

Общи условия

Активация на акаунт