Фермата сезон 5 тема 6

• 37 400
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Може Венци да посочи Станислав,така и Митко ще се изправи стещу него в битка за фермер

# 811
Аз имам предложение за всички фенове на казармата-  пратете си децата във Френския легион. Там чудесно ще ги стегнат🖒.
Не мога да повярвам, че след всички примери за безвъзвратно осакатени млади  хора,  все още някой си мисли, че такова нещо е полезно.
Във френския легион не се отива , а те приемат Wink Там не може да влезе кой да е, а само много добре подготвени физически и психически хора.

Венцислав може би ще даде шанс на Дана и Вили да са фермери. Май само те, Бети и Малката не са били.

# 812
Ъхъм, сега прочети малко понататък ефекта на френския легион.
Венци ще предложи Станислав за фермер, според мен.

# 813
  • София
за Джоли-СПОЙЛЕР!

Скрит текст:
Прочетох,че тази седмица си тръгва Венци,а другата-Бети Sad

# 814
за Джоли-СПОЙЛЕР!

Скрит текст:
Прочетох,че тази седмица си тръгва Венци,а другата-Бети Sad

Ако е истина е ясна картинката
Скрит текст:
Венци избира Дана и Велислава за фермери. Дъщерята бие Митко и става фермер. Праща Красимира ратай и дуелист и тя дръпва и бие Бети.

# 815
Андрей говори за някаква кулминация понеделник между Краси и Митко. Що си мисля, че Митко отпада и Краси превърта играта Grinning

# 816
Едва ли..

# 817
Андрей говори за някаква кулминация понеделник между Краси и Митко. Що си мисля, че Митко отпада и Краси превърта играта Grinning
Е няма как да е отпаднал Митко в събота и кулминацията между двамата да е в понеделник

# 818
  • Русе/София
И на мен ме се иска Краси на финала,ама..;;..

# 819
По-скоро Митко печели и е победата Красимира решава вече открито да е с него.

# 820
Може би съм твърде сурова но,тази година не виждам участник,който да заслужава голямата награда.
Колкото до дуела в събота и аз като повечето от вас не харесвам нито Митко,нито Венци .Но предпочитам Венци да остане,защото богаташче се е взело много на сериозно,а и той вече веднъж отпадна и ни показа,че за нищо не става

# 821
  • London
Колко много любов струи от снимките и коментарите на приятелката на Сами във Фейсбук...
Прекрасно е някой да те обича толкова много и безусловно, друга тема е доколко го заслужаваш...

Любовта е реципрочна, другото не е любов, това едностранното. В случая явно е така.

За Митко и Красимира разбрах, че и извън предаването са на крилете на любовта, ама какво става с Поли и мистър Краси?
Някой има ли информация дали продължава тяхната страстна любов?

Снощи ми попадна интервю на Поли за вестник, май Жената днес или нещо подобно. Там разказва, че Краси й е казал за годеницата в Испания, но в предаването не го били излъчили незнайно защо. Той се бил разделил с нея още преди Фермата, та няма драма там. Все пак Поли си била писала с нея след предаването да се изяснят. Искала Краси да спечели или Веселка.

Венци ще предложи Станислав за фермер, според мен.

И аз мисля така, но ако не е той ще е Дана/ Вили.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 19:08 от La Catrala

# 822
Против казармата!!!
Идеята на Мирон от "Животът зад фермата", за военно обучение през лятото(3-4 години подред), като лагер за 30-40 дена на 13-14 год. деца, е Прекрасна!👏👏👏
Тогава, докато са малки се научават на дисциплина, оказване на първа помощ, как се борави с оръжие(естествено с халосни патрони)....
Аз имам прекрасни спомени от моето военно обучение!
Беше  точно лагер(за съжаление само 2 седмици), сглобявахме и разглобявахме "Калашников", стреляхме, показаха ни и първа помощ , но беше за кратко и не си спомням за първата помощ.
П.П.
Гласувах, че Митака ще победи!

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 20:10 от criisi

# 823
Една идея повече съм за Митака. Може да е глезен, мързелив, но не е прост в никакъв случай, на моменти има доста добри изказвания. Венци е по-силен физически и е по-добър на Алманаха май. Не знам, не знам, ще гледаме и ще разберем.

# 824
Наистина ли го подкрепяте тоя Митко? Дразни ме, че се прави на нещо, което не е. Лигав, мазен, голямата работа. Венци е истински мъжкар физически. Това че се е сринал психически не го прави лош човек. Имал е своите тежки моменти и как да е весел като го боли? Може да е тук, във фермата, за да даде ново начало на живота си. На такива хора искам да дам подкрепата си, а не на глезанчовци като Митко.
Кое точно му е мъжкарското? Това, че каза, че пребитите жени са си го заслужавали? Това, че в същия конфликт каза "така ще е като не можеш да упражняваш сила"? Това, че е направил дете, а после никакъв го няма емоционално, психически и физически до него за целия му живот ли? Това, че не смята за нужно да е санкциониран "като пропусне някой пиклив червен светофар" и гледа джоба си, вместо живота на някого? Кое от тези "мъжкарски" разсъждения го прави такъв по-напред, че се чудиш за кое да се хванеш. Това ли ти е представата за мъжкар?
Аз тези неща не съм ги чула кога ги е казал. А и смятам, че явно сте ги извадили от контекста или се е шегувал. И въпреки това си е мое мнение и никой не задължавам да го харесва.

Общи условия

Активация на акаунт